返回列表 發帖
GaGa封面都好似話搵返BTW個位影

JasOh103 發表於 2020-3-5 15:17

Nick Knight正

對 pitchfork 唔俾 Suddenly by Caribou Best New Music 表示強烈不滿
bagfgfcde 發表於 2020-3-6 23:01

Dun take it so serious
最緊要係你心目中係 best new music就夠

Bjork可能係史上average最多pitchfork 8分以上專輯女歌手!

想去冰島了

搵艾石仔帶你去
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-9 14:22

佢跳落個湖會死幾多條魚?

gaga由mv, 首單到single cover art我都麻麻地
我可以去聽返BTW

Stupid Love 由旋律寫法、結構到製作都好明顯好想做一首「pop perfection」式嘅 pure dancepop,而我覺得 p ...
just11256 發表於 2020-3-17 14:43

就係太play safe

佢需要GP支持就要play safe先
難得呢幾年洗完底
JasOh103 發表於 2020-3-19 19:03

聽完無咩感覺
還看下一單

Confessions on a Dance Floor 定 Future Nostalgia
恭賀唱作小天后陳蕾榮獲兩屆叱咤唱作人銅獎!
2020唱作人金獎/女金指數: 125*-1
喜歡蕾兒! 事不宜遲!

gaga可以去食屎了
喜歡蕾兒! 事不宜遲!

兩首singles都好難聽
希望成隻碟會好啲
喜歡蕾兒! 事不宜遲!

聽返DUA LIPA算
喜歡蕾兒! 事不宜遲!

隻碟有冇咁差呀講到, 廢禮去聽返他的 kpop 啦
timgoi 發表於 2020-5-29 17:13

但隻碟真係唔得
Born This Way好太多
喜歡蕾兒! 事不宜遲!

Artpop 同 Chromatica 大家會如何選
cathay1996 發表於 2020-5-30 17:56

可以選Born This Way嗎
喜歡蕾兒! 事不宜遲!

I love 911!!!!!
electric 發表於 2020-5-29 23:03

梁文禮都係最愛呢首
喜歡蕾兒! 事不宜遲!