返回列表 發帖
非常高質
我估7.3, but she deserved 6.9, so it’s a good score
Lover has better standouts.

...
JasOh103 發表於 2022-10-25 12:01

今日第一次聽Midnights
排包尾真係實至名歸

呢個superbowl我係收貨
佢不嬲都係sell懶,佢股魅力同氣場真係與別不同,從容不迫
我啱啱先發現我有幾懷念佢把聲
而佢真係太多hit歌,點排個setlist都冇得輸
跳叫做跳咗啲,唱又唱咗(一半),個台同dancers都乾淨四正好sleek

我啱啱先發現我 ...
just11256 發表於 2023-2-13 17:49

大住肚跳收貸啦

我啱啱先發現我 ...
just11256 發表於 2023-2-13 17:49

收啊!!! 超掛住佢
Rude Boy嗰part正到
睇到佢好開心咁表演 好欣慰 lol
She’s a legend!!
(心痛無disturbia聽)
Jason's Playlist 2023
Week 21 #1 晚安 - 謝安琪

我啱啱先發現我 ...
just11256 發表於 2023-2-13 09:49

見到佢肯出黎唱我已經別無它求了 R9 & world tour 遙遙無期

但必需要講riri個氣場真係好強大
唔洗點跳 + 12首 hit song 連住唱真係睇到想喊出黎
dancer 同個台setting 好clean, 跳起上黎加埋所有野好好睇

見到佢肯出黎唱我已經別無它求了 R9 & world tour 遙遙無期

但必需要講riri個氣場真係好強大 ...
jasonscy 發表於 2023-2-14 18:48

個個話佢懶,但佢把聲演繹能力真係好強,好輕鬆就搵到最好個唱法for每首歌
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

個個話佢懶,但佢把聲演繹能力真係好強,好輕鬆就搵到最好個唱法for每首歌 ...
HOTMAN 發表於 2023-2-14 12:36

agree佢把聲真係好札實同埋好unique

個個話佢懶,但佢把聲演繹能力真係好強,好輕鬆就搵到最好個唱法for每首歌 ...
HOTMAN 發表於 2023-2-14 20:36

尋晚聽返出道作pon de replay,一個女仔17歲已經可以咁成熟噉駕馭同表達一首歌,我覺得好神奇

TRUSTFALL >>>>> Hurts2BTrash

TRUSTFALL >>>>> Hurts2BTrash
hihi 發表於 2023-2-18 13:36

全香港得我同你重有另外一個member識P!nk姨。

全香港得我同你重有另外一個member識P!nk姨。
fancycar 發表於 2023-2-18 17:52

Mi都係咁宣傳螢光粉紅姨

Mi都係咁宣傳螢光粉紅姨
JasOh103 發表於 2023-2-22 09:13

連新碟side track Our Song都用埋

幾鍾意Miley隻碟既vibe
Violet Chemistry >>>> Lavender Haze + Maroon combined

Rose colored lenses, you, island, jaded, wildcard都正

幾鍾意Miley隻碟既vibe
Violet Chemistry >>>> Lavender Haze + Maroon combined

Rose colored lenses, y ...
JasOh103 發表於 2023-3-12 16:14

我就最中意thousand miles同埋花王
我覺得AM好聽,但係PM後勁太強,已經成功反cup狂loop
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

MILEY隻新碟畀到驚喜我
我發覺班bitches真係要有傷害先會有進步
好似P!NK姨噉
太幸福
所以交行貨
雖然比之前兩隻好
不過依然難以有心情loop
我會買MILEY隻新碟
用Hi-Fi聽應該幾靚聲

Taylor Swift and Joe Alwyn have called it quits. ET has exclusively learned that the "Lavender Haze" singer and the British actor broke up a few weeks ago.

要出碟了。。。

lauv: the between albums tour - 香港站

2023年8月23日 (星期三)
亞博Hall 10

Alexander23暖場

Beach House 又出 EP

仲有佢都出碟了

仲有佢都出碟了
bagfgfcde 發表於 2023-4-28 22:24

Freak Me Now SOTY

Kesha's comeback double plugs

https://www.youtube.com/watch?v=c_5AbgHmFqk
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

Sam Smith Gloria The Tour 香港站
2023年10月6日 (星期五)
亞博Arena