返回列表 發帖

許靖韻翻唱《獻世》 林奕匡翻唱《你快樂所以我快樂》 所以《Gin Lee Music Suite》好紅! ...
nicholashin 發表於 2019-3-19 01:00

鄧小巧翻唱《我們都寂寞》

痴線 睇到喊左 勁溫馨
Gin Lee fans真係又靚仔又孝順 好感受到佢對媽媽個種愛
Warm到好想搬去大馬
聽Gin Lee既歌 確係純品好多

佢之後叫人comment below

相信hotman已經做咗
JasOh103 發表於 2019-3-20 10:09

Comment已經有人問男既可唔可以認識

直線讚自己
nicholashin 發表於 2019-3-20 00:07

加入煎粉團 你都可以

咪你
JasOh103 發表於 2019-3-20 18:56

你以為我係浦銘心咩?我係純品煎粉

下?
你yum過william
賤過Gin lee
hehehaha 發表於 2019-3-20 22:21

1 請勿發表人身攻擊歌手/音樂人/其他會員之言論。各位會員請互相尊重,發言請保持禮貌。

為你扭曲 啊~ 一開始不會結束

最近有在研習廣東歌詞,
嚴格來說,
廣東話是我第一熟悉的語言,
從小到大跟家人都是以廣東話溝通交流,
港 ...
nicholashin 發表於 2019-3-21 23:37

好高質

但我要反佢

性格開朗 想法算開放
Kfmusic 發表於 2019-3-21 23:32

你?

Oh hit me hit me hit me

訓前想聽啲悶歌所以聽菲情歌
點知之後shuffle到寬限期

聽完 好訓 ...
JasOh103 發表於 2019-3-23 02:12

然後下首係勢不兩立

訓前想聽啲悶歌所以聽菲情歌
點知之後shuffle到寬限期

聽完 好訓 ...
JasOh103 發表於 2019-3-23 02:12

容 我偷偷想你

原來一出道就係祖粉

tangsiuhau係cm會員黎ga
hehehaha 發表於 2019-3-24 18:25

可以開個cm會員專區 每個會員一個post

如果可以自己開個post祝自己happy birthday都幾好
hehehaha 發表於 2019-3-24 18:16

希望你遠離尊奴同謝安琪 生日快樂!

狂賀Hehehaha幸運倪大熱經典金曲《雙雙》激破七百萬觀看人次

wow still no one knows to sing along
JasOh103 發表於 2019-3-25 01:29

留比Talent

李白裡透香

李白係咪gay?
hehehaha 發表於 2019-3-25 18:01

如果我地係七成水
咁飲水即係gay

成日做mentor、大使、tutor、講員、老師der時候都碰到有d年輕人BB(大過我細過我都有)話自己好jib、唔想做admin野、唔想面對商業世界、淨係想玩好音樂/藝術/攝影/學術研究/一個好人。

我Respect,但係都係想一巴車過去。專心創作or要保持初心既人更加要學懂好好管理自己,正面面對你懼怕的難關,or else,哈哈哈,咪等歲月教你成長打你更大一巴囉。

除非你老豆有錢俾你請一team McKinsey幫你做market research然後你係resort飲住Mai Tai 睇報告跟著gel完甲之後叫你左邊耳環負責人幫你處理一切你好懶理會既嘢。

無錢、無知識,你就去動手做、動手學。

你需要聽 《邪童謠》,學會做一個 ___SlaySlay (insert your name) ,然後你就知道自己的worth it moments 係要努力爭取。

配圖:die蚊獲得貼紙之後感恩圖

Love,
樹SlaySlay

依家興Key粉扮祖粉
fa粉扮gin粉
gin粉扮祖粉
打手祖粉扮gin粉同Key粉
hehehaha 發表於 2019-3-27 20:05

我係咩

Top扮Bottom
hehehaha 發表於 2019-3-27 20:57

黃浩賢真係好靚仔 笑死我

笑死
Kfmusic 發表於 2019-3-27 23:59

你平時有冇咩何B架?即係hobbies

When we all fall asleep, where do we go?
hehehaha 發表於 2019-3-29 17:11

正到

全日狂聽!
hehehaha 發表於 2019-3-30 00:42

All the good girls go to hell!

Wish you were hehe
hehehaha 發表於 2019-3-30 00:43

I can be straight
I can be gay
But with you
It’s not like that at all

好正
JasOh103 發表於 2019-3-30 01:07

最後一首聽到個心寒左下
前半張真係好正 pop得黎好新
但後半整體聽到訓著 寧願比浦銘心唱

hehehaha 發表於 2019-3-30 16:12

Gin Lee都係

連登最近咁多post吹奏Kary
hehehaha 發表於 2019-3-30 02:37

Come With Me真係好高質
連Remix都好高質

後半bury a friend 同ilomilo 好正喎
hehehaha 發表於 2019-3-30 20:20

頂 joox撈亂哂個tracklist!
下個月轉app!

咩草
hehehaha 發表於 2019-3-31 16:38

壇草?

Gin Lee聽日派歌!
hehehaha 發表於 2019-4-1 20:20

樂壇有救

One of the fun things you get to do being an indie artist, is to participate in the whole process of ...
nicholashin 發表於 2019-4-3 10:59

雙雙受害者

原來反gin

我冇心呃大家
只係覺得當所有Gin fans睇到句嘢嗰下會開心咗幾秒
都已經係大家嘅小的確幸of the day

不過 ...
hehehaha 發表於 2019-4-3 21:00

相信每個gin fan都好live in the moment

唔會對未來過分期待 和懷念講再見

我本年十二大既空位要減一了

點解?
stephybest 發表於 2019-4-4 00:57

因為我pretty crazy

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2019-4-4 21:01

睇唔到 pm me

hehehaha 發表於 2019-4-8 01:22

垃圾屎!完全唔strong and independent!

此帖子要由家長陪同子女觀看

終於出pool啦
愛你 阿b
Wing1211 發表於 2019-4-10 10:18

恭喜哂

hehehaha 發表於 2019-4-10 15:32

神經病

睇gin lee ig story閃盲左

#愛放閃

容 入我的脊髓

Awwww...

有冇我既伯樂

咁又有D唔好意思 我PM你lol
TT进化论 發表於 2019-4-13 11:06

讓繼聰去春風裡

【廣州開唱】 Gin Lee 李幸倪 First Of All Live 2019-廣州站

已經超越左個d得3場 兩個地方既世界巡迴演唱會

Right now I'm in a state of mind
I wanna be in like all the time
Aint got no tears left to cry

美聯物業為獎勵精英努力爭取佳績,故特別送出歌星吳業坤最新紅館演唱會超靚位門票,頒贈予住宅部於4月上旬 ...
hehehaha 發表於 2019-4-19 21:07

幸運兒:唉diu早知唔好咁搏啦