返回列表 發帖
咁印巴籍嗰D 呢
kwanie 發表於 2019-3-22 23:58

冒犯了

一起飛縱
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

一起飛縱
John 發表於 2019-3-23 00:29

睇到邊集

一起飛縱
John 發表於 23/3/2019 00:29
共跳入高空 飛躍 飛縱到半空

回復 305# kwanie

同笑著喊著
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

這些年來,陳慧琳的基金會在內地包括貴州、雲南、四川、山東及甘肅興建多間學校,據知至今已逾50間學校。
真天后

這些年來,陳慧琳的基金會在內地包括貴州、雲南、四川、山東及甘肅興建多間學校,據知至今已逾50間學校。
...
艾石仔 發表於 2019-3-23 00:49

愛蝦餃媽!世界傑出青年!

中國娃娃

...
艾石仔 發表於 2019-3-23 00:49

好過雞嬅

訓前想聽啲悶歌所以聽菲情歌
點知之後shuffle到寬限期

聽完 好訓
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

聽完 好訓 ...
JasOh103 發表於 2019-3-23 02:12

John 發表於 2019-3-23 02:12

好聽過容祖兒

呢首係KKBOX 成晚我最鍾意嘅歌黎lol
kwanie 發表於 2019-3-22 23:49

都唔啱flow
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

中國娃娃
John 發表於 2019-3-23 00:57

群姐下集裸體!

Oh hit me hit me hit me

聽完 好訓 ...

然後下首係勢不兩立

然後下首係勢不兩立
HOTMAN 發表於 2019-3-23 10:47

到香女人未

聽完 好訓 ...

容 我偷偷想你

原來一出道就係祖粉

到香女人未
艾石仔 發表於 2019-3-23 10:49

色惑

色惑
stephybest 發表於 2019-3-23 11:10

就有就有

就有就有
艾石仔 發表於 2019-3-23 11:11

逆轉

好聽過容祖兒
JasOh103 發表於 2019-3-23 08:21

Asian樣講英文
Kfmusic 發表於 2019-3-22 23:57

me

我真心想你快活如蜜甜

容 我偷偷想你

原來一出道就係祖粉
HOTMAN 發表於 2019-3-23 11:08

容 我獨處靜想 用耐性贈我寬限期

離不開個容字

終於等到短線跌浪。。。
可以食肥。。。

神奇之旅明明好正
支持呢首歌

「年度風雲歌手」天后容祖兒壓軸登場!
同6位韓國遠道而嚟嘅女Dancer由立體LED盒走出表演語快歌〈亞亞亞〉
邊唱邊跳依然展現吞CD實力
跟住Joey唱出長達11分鐘嘅〈#心之科學〉、〈#花千樹〉、〈#破相〉、〈#連續劇〉、〈#天窗〉同〈#這麼近那麼遠〉medley
全場大合唱呀
最後Joey為歌迷率先表演新歌〈#Pretty Crazy〉
睇到大家唔捨得走呀!

欣賞Joey不玩Gmmick,永遠用心、落力為大家帶來精彩演出,對主辦團體的心意,對觀眾的誠意,對演出水準的要求,非常值得其他歌手學習.   
                              12 小時前

神奇之旅明明好正
支持呢首歌
hehehaha 發表於 2019-3-24 02:08

治療失眠一流

吳雨霏世界女,走得快,而且逆市仍可細跳大(環球唱片),號稱後浪推前浪取代
謝安琪位置。
「我出道了九年,一定早過謝安琪——哈哈,二○一一年度最佳新人包括林欣彤、欣
宜同吳雨霏!我永遠被當新人。」

神奇之旅明明好正
支持呢首歌
hehehaha 發表於 2019-3-24 02:08

Happy birthday!

Happy birthday!
electric 發表於 2019-3-24 06:29

吳雨霏世界女,走得快,而且逆市仍可細跳大(環球唱片),號稱後浪推前浪取代
謝安琪位置。
「我出道了九年 ...
John 發表於 2019-3-24 03:56

新人單手搶獎咁串

新人單手搶獎咁串
放空 發表於 2019-3-24 08:23

呢啲係霸氣

小巧於上月推出新歌《雲吞》,歌詞講母愛, 她在此再對歌曲作出詮釋,「其實《雲吞》嚴格嚟講,唔係寫畀媽咪,係寫畀我婆婆,因為我婆婆湊大我,咁婆婆喺我小學嘅時候就成日煮雲吞畀我做早餐嘅,呢個係一個充滿回憶嘅食物,同埋依家已經食唔返,我都唔知道點煮喇,所以我覺得有機會嘅話,大家要向你哋嘅父母去學返佢哋嘅手藝。」歌中有不少歌詞講的,其實也是對生活的態度,小巧說:「其實呢首歌係除咗講我哋要好好珍惜我哋嘅家人之外,另外一樣野好重要嘅係,其實好多時我哋成長嘅時候,你會越嚟越發現,生活好困難,或者係,細細個阿媽嗰啲警告呢,其實唔係開玩笑嘅,咁所以係同大家講,無論你喺出邊遇到啲咩,生活有幾咁艱難,你返到屋企都有人煮飯俾你食,呢個就係最大嘅幸福。」

愛巧

呢啲係霸氣
stephybest 發表於 2019-3-24 09:24

關心妍仲有霸氣

關心妍仲有霸氣
艾石仔 發表於 2019-3-24 17:31

關家姐做咩?

啲人飛行模式仲上到網

關家姐做咩?
stephybest 發表於 2019-3-24 17:35

2008 勁歌

關家姐做咩?
stephybest 發表於 2019-3-24 17:35
搶獎!

Hehe生日快樂!

Haha生日快樂!

Hehehahah生日快樂!

2008 勁歌
放空 發表於 2019-3-24 17:37

傑出表現搶獎:關菊英!

可唔可以開個hehehaha專區

Hehehahah生日快樂!
艾石仔 發表於 2019-3-24 17:39

Happy bday to hehehaha!

Hallelujah 生日快樂

Hehehaha happy birthday

:)