返回列表 發帖
一開881就聽到我icon
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

睇住呢個live好難唔笑到肚痛
支持豪豹快啲打交
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

西布朗上輪聯賽不敵愛華頓,能夠回敬兩球其實已有交代;但球隊在聯賽仍是兩戰兩敗,剛戰英聯盃又互射12碼被賓福特淘汰,今場對著勁旅車路士,主場也難逃一敗。車路士上輪聯賽不敵利物浦,兩戰1勝1負,表現強差人意;球隊今季瘋狂增兵,爭取佳績壓力甚大,今場遇弱必會全力博反彈。車路士聯賽對賽近績又一面倒佔優,作客照贏不成問題,「入球」大也不容錯過。
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

chill club 播完前應該有新 cover 出

西布朗上輪聯賽不敵愛華頓,能夠回敬兩球其實已有交代;但球隊在聯賽仍是兩戰兩敗,剛戰英聯盃又互射12碼被 ...「入球」大也不容錯過。
John 發表於 2020-9-27 01:21

hehehaha 發表於 2020-9-28 00:13

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

回復 4367# cymusic
WHIZOO d片好好睇

現時位於南海中至北部的低壓區會逐漸發展,未來 一兩日大致移向海南島一帶。在東北季候風及其共 同影響下,星期二、三華南沿岸有大雨及雷暴,風
勢頗大,海面有湧浪

離岸吹八級。。好開心。。

WoW
我是咪睇緊新城

CM係咪多咗好多新會員? 係咪都係MIRROR FANS?

大致上揀好十大 亦諗到點去tag
為咗準時完 開始落下筆應該都差唔多
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

CM係咪多咗好多新會員? 係咪都係MIRROR FANS?
Garfield 發表於 2020-10-15 00:23

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

only 確幸s in 2020
1. future nostalgia
2. calvin harris leak
3. chris evans leak
hihi 發表於 2020-9-13 23:34

Hunter Biden

鬼佬係咪普遍都big size同淫亂

宜農ig story share左<原來我用錯了方式說我愛你>
#愛宜農  #愛真真

宜農ig story share左
#愛宜農  #愛真真
小伙子. 發表於 2020-10-30 16:21

好聽!

寂寞了分一半眼淚渡過
嚴寒便分一半睡床被窩
不要講天老地老囚禁我
同樣囚禁你門上鎖
若另結新歡更快樂沒錯
你有天愛別人可以祝賀
別講長與遠暫時喜歡是我

越戒越愛 真係好好聽

CM準男女金+上屆女金同場
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

CM準男女金+上屆女金同場
powerful 發表於 2020-11-3 11:00

準男金:小肥
準女金:陳蕾
上屆女金:鄧小巧

準男金:小肥
準女金:陳蕾
上屆女金:鄧小巧
bagfgfcde 發表於 2020-11-3 21:50

小巧唔係度喎

另外前男金uncle bong 都有出席個活動但係冇同佢哋合照

Jayfung  BB 好得意。。大大眼。。

見證賠率反CUP

(晒子彈腹肌) AK@MIRROR新歌為黑面平反

每個星期都有MIRROR陪住!繼姜濤、柳應廷(Jer)、陳卓賢(Ian)先後公開全新作品、以及MIRROR總動員推出新歌《WARRIOR》後,成員江生生(AK)正式接力,年度首支個人歌曲《黑之呼吸》於31日正式面世,內容講述人類為了存活、難免抹去自我,AK希望藉著歌曲,提醒聽眾勿忘初衷、誠實做我:「呢個世界有好多唔同嘅聲音,干擾你嘅真實想法;我覺得只要唔影響其他人,盡量都要保持內心最純真嘅想法,因為呢個先係真正嘅你。」

花姐勸拍劇
自言與「黑」有緣的AK,除了因為皮膚黝黑,也經常被冠上「黑面」之名:「我唔笑嘅時候,個樣比較惡,好容易被人誤解,但係只要知道自己做緊乜,咁就足夠。」 他也透露入行後曾接收過不少意見,如何從中學會平衡、不要盲從,也是一門學問:「例如花姐會叫我唔好唱歌,不如去拍劇,我覺得要自行過濾,諗清楚邊方面最想做、最適合自己,即使有可能會做錯決定,但係死喺自己手上都係無悔,哈哈。」

「黑之樂隊」限時現身
為配合歌曲設定,《黑之呼吸》MV主打黑白風格,令AK直呼新鮮,同時他更為《黑》獻出了第一次!向來守身如玉的他,首度在鏡頭前中空上陣,大晒健身有成的子彈腹肌,不過他卻笑言緊張:「我真係第一次露咁多肉,所以好難忘!」

此外,AK亦率領「黑之班底」,包括音樂才子徐浩(Terry)、樂隊ONE PROMISE結他手天衡及著名鼓手一丁,組成期間限定的四人樂隊進行拍攝。提到新歌的黃金陣容,AK透露源於去年一次合作:「舊年同ONE PROMISE翻唱咗幾首歌,從而同天衡熟咗,佢知道我想嘗試band sound,主動提出幫我寫歌;監製Terry覺得我都適合呢類型曲風,所以促成今次合作。」為求盡善盡美,同時邀請鼓手一丁合流錄製真樂器,給《黑之呼吸》錦上添花。

被「御用監製」Terry大讚真性情、也坦承是MIRROR當中最率性的AK,再被問到頒獎禮的「黑面說」,AK藉著《黑之呼吸》、表達「重整」之意:「知道好多人集中喺我嘅表情上,嗰日真係單純地對自己感到失望,覺得辜負咗屋企人、身邊團隊,其實我好戥兩位隊友高興!推出《黑之呼吸》,係重整咗自己心態,今年重新出發,喺未來嘅音樂道路上,希望可以繼續增進才藝,帶更多好音樂畀大家。

#mirror #江
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

終於等到佢介紹粒糖有毒

終於等到佢介紹粒糖有毒
屮SiU霖屮 發表於 6/11/2020 23:41
OWOT 真係世界級

終於等到佢介紹粒糖有毒
屮SiU霖屮 發表於 2020-11-6 23:41

好假啊ahhhhh!虛偽!唔鍾意佢唔鍾意佢唔鍾意佢呀!

終於等到佢介紹粒糖有毒
屮SiU霖屮 發表於 2020-11-6 23:41

到底鬧緊邊個呢

大致上揀好十大 亦諗到點去tag
為咗準時完 開始落下筆應該都差唔多 ...
JasOh103 發表於 2020-10-26 22:01

me too
諗到兩個主題,唔知揀邊個好
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

成日好多人在線

笑死 HK15
原來AMAZON都幾黃

奇蹟男孩搵到好多錢。。開心。。

睇左個網上婚禮
ending song 係 有人共嗚愛框
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

The album and the end of it 好厚好大盒!

又係一年一度大出血時間

奇蹟男孩搵到好多錢。。開心。。
stephybest 發表於 2020-11-11 12:46

佢搵多啲定袁偉豪搵多啲

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
再將我相信的如煙火般綻放

恕我某次像習慣般 逐間房著燈
仿似當初小確幸

看完房子總會想搬
彷彿巡迴
下輩子小確幸
大宅門
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

The album and the end of it 好厚好大盒!
hehehaha 發表於 2020-11-19 08:26

[  +Britney  -Ava  ]

好靚仔

好靚仔
JasOh103 發表於 2020-12-7 18:14

CM男神

好靚仔

牙Jace好靚女

好靚仔

有無咁愛謙B
第一下未睇會員名以為RVHOCPC post

開心 SOUTHPARK隻GAME終於等到有特價<3

容祖兒 可唔可以幫我低調地改?

私煙死了

私煙死了
kaman921 發表於 2020-12-16 17:56

煙草與李 日後混合埋墓碑

私煙死了
kaman921 發表於 2020-12-16 17:56

私煙BB 明年保不了壽命 好慘
希望現在就是佢最後的意願