返回列表 發帖
而家我要守身如玉
Kfmusic 發表於 2019-5-23 22:17

扮咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

一百個人投
有人有一百零一票

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
Kfmusic 發表於 2019-5-26 03:18

喜歡祖兒
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

不過樂觀真係難頂
可能要等某個演唱會祖兒爆seed上身先有機會救到隻歌 ...
JayantL 發表於 2019-5-25 03:07

而家過左咁耐我會咁排
天然呆>樂觀>飄紅>>>>>>這摸近那摸遠
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

呢度變左某會員發姣區

呢度變左某會員發姣區
nicholashin 發表於 2019-5-26 13:10

你都可以發。。。

呢度變左某會員發姣區
nicholashin 發表於 2019-5-26 13:10

Hi hin hin bb

Kfmusic 發表於 2019-5-26 17:47

你仲要對幾多個人發姣

哇 kitchenaid細機七折啊 係時候衝啦

Kfmusic 發表於 2019-5-26 17:47
李晧軒無上CM喎

李晧軒無上CM喎
nicholashin 發表於 2019-5-26 22:40

我個bb都係叫hin hin

我隻B聽完我唱下一位前度比我洗左腦

出field, 開心

出field, 開心
Kfmusic 發表於 2019-5-29 12:02

去邊

lol CM 原來已經變到咁

lol CM 原來已經變到咁
賴爽 發表於 2019-5-29 12:50

變到點

變到點
John 發表於 2019-5-29 12:53

每日分享下自己啲小日子 lol

每日分享下自己啲小日子 lol
賴爽 發表於 2019-5-29 14:16

你有冇分享

你有冇分享
John 發表於 2019-5-29 16:37

沒有
如果我有張 24/8 980 飛,你會唔會同我去睇呀?

沒有
如果我有張 24/8 980 飛,你會唔會同我去睇呀?
賴爽 發表於 2019-5-29 16:45

慘 我都冇 生活好頹廢
我仲諗緊睇唔睇祖兒 話哂都反祖

慘 我都冇 生活好頹廢
John 發表於 2019-5-29 17:05

睇 380 當支持無人知道雙子座囉 成班祖迷都話唔想聽但佢必唱

慘 我都冇 生活好頹廢
John 發表於 2019-5-29 17:05

今年你撐祖多過反祖

今年你撐祖多過反祖
hkwilliamsiu 發表於 2019-5-29 17:13

你收皮啦

去邊
kevinlai1621 發表於 2019-5-29 12:22

杭州

杭州
Kfmusic 發表於 2019-5-29 18:50

山明水秀 幾好呀

山明水秀 幾好呀
kevinlai1621 發表於 2019-5-29 18:51

即日來回 無得玩

即日來回 無得玩
Kfmusic 發表於 2019-5-29 18:54

咁趕

請半日假睇到四個星。。。
開心

紫薯媽媽ig story瘋狂評歌
《無利可圖》《勇氣情歌》《玫瑰式體驗》
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

有冇人有玩GYEE

Fill with love

字越廢越昇華
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好大雨。。

Serrini
19小時 ·

By the way 我parents完全無理我讀咩學校and i was so happy in 小學and我最鍾意俾人罰抄too,可能因為佢地唔理我做咩,所以我依家咁。可能我父母再中產d我依家就係一個乖醫生or律師,but well。

年紀漸大讀上去就發現原來升讀好學校or就近某些social strata真係有天然優勢,不過之後中大英文系人文training出黎嘅我唔覺得需要因此加入某些圈子去max out priviledge,我反而好想思考如何讀普通學校的小朋友都有同等機會and pride。其實都幾難係體制度改變,不過我細個記得最清楚都係自己聽的流行曲同睇書or週會speakers,咁不如我地都係小事上empower唔係傳統名校的人。
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

Fill with love
Kfmusic 發表於 1/6/2019 16:29
WHERE FILLED?

龍作蜜(何艷娟 飾)曾為單元主角,但反應不佳,近來只為間中出現的閒角。

深宵有點冷抖顫於棉被
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

沒有 道理 怎麼講 但求 唇槍 鬥忙

Tonight 升高5個key好聽1000000倍

評分人數

• 放空

Tonight 升高5個key好聽1000000倍
Kfmusic 發表於 2019-6-3 19:08

D key 升 5 度
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

大了一歲,希望得到CM人的祝福

KITSTON 發表於 2019-6-4 08:33

生日快樂

快高長大。。肥肥白白。。

身體健康!心想事成!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

生日快樂
放空 發表於 2019-6-4 08:47

多謝
快高長大。。肥肥白白。。
kk8733 發表於 2019-6-4 12:03

Thanks! 我夠肥肥白白啦

身體健康!心想事成!
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-4 21:06

雖然唔知你係同我講定同放空講,不過我照多謝你先

6月4日生日無人會唔記得,生日快樂
你老闆 發表於 2019-6-4 21:21

多謝你呀,我呢D邊緣人邊有人記得呀

多謝

雖然唔知你係同我講定同放空講,不過我照多謝你先{:1 ...
KITSTON 發表於 2019-6-4 21:27

Happy birthday!

多謝

雖然唔知你係同我講定同放空講,不過我照多謝你先{:1 ...
KITSTON 發表於 2019-6-4 21:27

恭喜再恭喜Many happy returns!