返回列表 發帖
大L
hehehaha 發表於 2019-5-14 23:24

愛大劉
我愛BB <3

霏.共和 KFMUSIC Choice 第21週冠軍歌: 雙失受害者 - 黃瑋中

it's a little late but i just wanna say :
美會員electric 美電生日快樂!!!!! !
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

it's a little late but i just wanna say :
hehehaha 發表於 2019-5-15 22:02

美電今日好靚仔
我愛BB <3

霏.共和 KFMUSIC Choice 第21週冠軍歌: 雙失受害者 - 黃瑋中

美電今日好靚仔
Kfmusic 發表於 2019-5-15 22:34

佢日日都咁靚仔ga wo
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

美電今日好靚仔

同仔仔玩開心些。。

hehehaha 發表於 2019-5-15 22:02

Thanks hehehaha!

美電今日好靚仔

去OP。。。。開心
但見到大陸人就唔開心。。。
我愛BB <3

去OP。。。。開心
Kfmusic 發表於 2019-5-17 10:31

點解唔留番夏水禮先去
WYTV Music Chart(Week 21) 第一季走勢已更新!
WYTV Music Award 2018(完整名單)

點解唔留番夏水禮先去
kevinlai1621 發表於 2019-5-17 17:17

平飛199
我愛BB <3

平飛199
Kfmusic 發表於 2019-5-17 17:30

點解嘅
WYTV Music Chart(Week 21) 第一季走勢已更新!

點解唔留番夏水禮先去
kevinlai1621 發表於 2019-5-17 17:17

好想再濕一些?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

好想再濕一些?
hehehaha 發表於 2019-5-17 18:09

開心

點解嘅
kevinlai1621 發表於 2019-5-17 17:50

網上book有優惠而家仲有199
上網search keyword 海洋公園優惠
我愛BB <3

網上book有優惠而家仲有199
上網search keyword 海洋公園優惠
Kfmusic 發表於 2019-5-17 19:38

真心抵

And you can want who you want
Boys and boys and girls and girls

Welcome to Taiwan
Jason's Playlist 2019 Week 20
光之外 - 盧凱彤 // Hold Me While You Wait - Lewis Capaldi

去OP。。。。開心
Kfmusic 發表於 2019-5-17 10:31

咁熱先去玩。。。

咁熱先去玩。。。
kk8733 發表於 2019-5-17 23:46

正 見到好多仔仔著背心
我愛BB <3

正 見到好多仔仔著背心
Kfmusic 發表於 2019-5-18 08:08

你去玩定係目及

你去玩定係目及
kevinlai1621 發表於 2019-5-18 08:36

兩樣都係娛樂,不用分得那麼細同埋好多仔仔條腿都好扎實好正。。。。一定好好攬
我愛BB <3

時 時 你 你 好 好 嗎 嗎 像哲學家 高深啊
Jason's Playlist 2019 Week 20
光之外 - 盧凱彤 // Hold Me While You Wait - Lewis Capaldi

兩樣都係娛樂,不用分得那麼細同埋好多仔仔條腿都好扎實好正。。。。一定好好攬 ...
Kfmusic 發表於 2019-5-18 08:39

你應該扮暈。。等仔仔咀對咀幫你呼吸。。

你應該扮暈。。等仔仔咀對咀幫你呼吸。。
kk8733 發表於 2019-5-18 13:29

我 Target 左同我傾電話個仔仔啦
我愛BB <3

我 Target 左同我傾電話個仔仔啦
Kfmusic 發表於 2019-5-18 13:31

Ex????

介紹俾我識。。等我同佢傾電話。。

Ex????

介紹俾我識。。等我同佢傾電話。。
kk8733 發表於 2019-5-18 13:33

佢淨係會同小弟弟傾電話
我愛BB <3

佢淨係會同小弟弟傾電話
Kfmusic 發表於 2019-5-18 13:34

我樣子似。。。

我樣子似。。。
kk8733 發表於 18/5/2019 13:38
智商TOO
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 20 (25/05/2019)
1. 告別的藝術 - 陳健安  2. 山旮旯 - 馮允謙  3. Save the World - 李拾壹  4. 孤島人 - RubberBand  5. 鬼才 - 周國賢

智商TOO
kwanie 發表於 2019-5-18 13:46

唔可以咁話我。。。

智商TOO
kwanie 發表於 2019-5-18 13:46
高估左

有冇人睇緊美女廚房
美淫同美之
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 21
1.李皓軒 - 講感情 傷感情 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 / 謝安琪 - 廢話
3.Serrini - 靜謐神林/Forest

「可能嗰個人,被迫日日坐喺老麥,當你日日 loop 住我首歌,工作又有壓力,如果唔好心情都想鬧人嘅。我整體深信,當你做好一件事之後,just let it speak for itself。」

聽日約左佢唱k
我愛BB <3

聽日約左佢唱k
Kfmusic 發表於 2019-5-18 22:09

吹簫資格
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

聽日約左佢唱k

好猴禽

聽日約左佢唱k

我可以Join嗎??

估唔到最後一場可以重創南區

我可以Join嗎??
kk8733 發表於 2019-5-18 23:37

你已經有John
唔好咁花心
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

你已經有John
唔好咁花心
hehehaha 發表於 2019-5-19 17:55

只係見過佢一次。。

我今日又再次獻出我的初吻
我愛BB <3

我今日又次獻出我的
Kfmusic 發表於 2019-5-19 21:51

有矛盾wo
  雖然唔怕你fun享

牙豹出碟!! 新人碟有一個slot 先!!
Music Picks Week 20 (25/05/2019)
1. 告別的藝術 - 陳健安  2. 山旮旯 - 馮允謙  3. Save the World - 李拾壹  4. 孤島人 - RubberBand  5. 鬼才 - 周國賢

有矛盾wo
  雖然唔怕你fun享
kevinlai1621 發表於 2019-5-19 21:54

今日搞到我好似第一次Kiss
我愛BB <3

Kfmusic 發表於 19/5/2019 23:21

回復 1930# JayantL

今日有睇牙還好吧

本帖隱藏的內容需要積分高於 1111 才可瀏覽

Kfmusic 發表於 2019-5-19 23:21

幾時出新歌: Kfmusic - 第二次初吻 (c)
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

幾時出新歌: Kfmusic - 第二次初吻 (c)
hehehaha 發表於 2019-5-19 23:44

同下一位前度有異曲同工之妙
我愛BB <3

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2019-5-19 23:25

本帖隱藏的內容需要積分高於 1111 才可瀏覽
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

同下一位前度有異曲同工之妙
Kfmusic 發表於 2019-5-19 23:47

係咪你個故事黎? https://www.books.com.tw/products/0010640308

初吻,原該只得一次,印在心裡,難以忘懷
第二次初吻,卻令人……

大學新生棠在大學迎入營的一夜,在懲罰遊戲上,與為了愛情,不惜地獄式瘦身的組媽Venus來了懲罰之吻。開學後,棠給組爸Dave發現他和冷酷的組女Ayu是中小學同學一事,四人在校園生活追逐錯摸,形成錯綜複雜的關係圖,在棠的大學生活裡埋下了意想不到的「伏」……
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

係咪你個故事黎?

初吻,原該只得一次,印在心裡,難以忘懷
第二次初吻,卻令人……

大學新生棠在 ...
hehehaha 發表於 2019-5-19 23:48

我果個唔係大同
我愛BB <3