返回列表 發帖
簽名被屏蔽

生日快樂
放空 發表於 2019-6-4 08:47

多謝
快高長大。。肥肥白白。。
kk8733 發表於 2019-6-4 12:03

Thanks! 我夠肥肥白白啦

身體健康!心想事成!
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-4 21:06

雖然唔知你係同我講定同放空講,不過我照多謝你先

6月4日生日無人會唔記得,生日快樂
你老闆 發表於 2019-6-4 21:21

多謝你呀,我呢D邊緣人邊有人記得呀

多謝

雖然唔知你係同我講定同放空講,不過我照多謝你先{:1 ...
KITSTON 發表於 2019-6-4 21:27

Happy birthday!

多謝

雖然唔知你係同我講定同放空講,不過我照多謝你先{:1 ...

恭喜再恭喜Many happy returns!
祈求 民主與自由 萬世都不朽
我願 榮光 歸香港

多謝

生日快樂 ! 希望你上多啲 CM 啦
CBM NO.505 2019 W35
01 噩夢 [1 周冠] / 雷同二友
02 圓謊 [1 周冠] / 盧凱彤
03 下一束光 / 吳林峰

Happy birthday!
bagfgfcde 發表於 2019-6-4 21:39

Thank you bag
恭喜再恭喜Many happy returns!
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-4 21:48

多謝再多謝

生日快樂 ! 希望你上多啲 CM 啦
chanchan0909 發表於 2019-6-4 22:11

多謝 我日日都有上架,只係少左留言

遲來的祝福Kiston bb happy birthday
霏.共和 KFMUSIC Choice 第41週
冠軍歌: 最後的信仰 - 林二汶
亞軍歌: 773312 - 謝安琪
季軍歌: 聽風 - 林家謙

遲來的祝福Kiston bb happy birthday
Kfmusic 發表於 2019-6-4 22:59

遲來的多謝 btw你串錯我個名& I am not your bb

遲來的多謝 btw你串錯我個名& I am not your bb
KITSTON 發表於 2019-6-5 10:16

BB <3
SSN Chart (18 Oct)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 鬥 快 (1 Week No.1) - per se
2. 重 讀 興 趣 班 - 林 奕 匡
3. 肥 媽 有 話 兒 (1 Week No.1) - Maria Cordero

多謝

原來你肥肥白白。。要減肥。。

原來你肥肥白白。。要減肥。。
kk8733 發表於 2019-6-5 13:26

應該是好cute的肥白白,好得意可愛型
我願 榮光 歸香港

應該是好cute的肥白白,好得意可愛型
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-5 15:41

你又知???

明天可以做豬。。食同訓。。

明天可以做豬。。食同訓。。
kk8733 發表於 2019-6-7 02:10

忙了三個月,終於有假放,可以做爛瞓豬
我願 榮光 歸香港

今年是國語年嗎?
Supper 6月21號發國語專輯。
Gin7月也會發國語專輯。(相隔十年了)
張敬軒在訪問也表示準備國語專輯。

今年是國語年嗎?
Supper 6月21號發國語專輯。
Gin7月也會發國語專輯。(相隔十年了)
張敬軒在訪 ...
chw008 發表於 2019-6-7 12:47

仲有衛蘭
霏.共和 KFMUSIC Choice 第41週
冠軍歌: 最後的信仰 - 林二汶
亞軍歌: 773312 - 謝安琪
季軍歌: 聽風 - 林家謙

仲有衛蘭
Kfmusic 發表於 2019-6-7 13:24

佢今年出福音碟。。唔係國語碟。

叱咤樂壇流行榜 15/04/90 第15週
1 半點心 - 草蜢
2 珍重 - 葉蒨文
3 心仍是冷 - 梅艷芳 倫永亮
4 要走的始終都要走 - 蔣志光
5 決裂邊緣 - 太極樂隊
6 可不可以 - 劉德華
7 在這遙遠的地方 - 周慧敏
8 冬季來的女人 - 林憶蓮 王傑
9 人生嘉年華 - 蔡齡齡
10 LaLuna - 湯美君
11 滄海一聲笑 - 許冠傑
12 鋼琴後的人 - 倫永亮
13 相識相逢相愛過 - 麥潔文
14 你知道我在等你嗎 - 張洪量
15 千顆碎星 - 浮世繪
16 我不愛誰愛你 - 商業二台DJ
17 情罪 - 莫鎮賢
18 耶利亞 - 梅艷芳
19 香港製造 - 許冠傑
20 青年人 - 許冠傑
21 耶利亞女郎 - 童安格
22 是你 - 倫永亮
23 Kiss - 黃翊
24 深淵 - 草蜢
25 新人類搖滾 - Citybeat
26 心中的歌 - 草蜢
27 別在窗前等我 - 齊秦
28 封面女郎 - 梅艷芳
29 情深緣淺 - 黃凱芹
30 送給不知怎去保護環境的人 - Beyond

叱咤樂壇流行榜 04/10/92 第40週
1 容易受傷的女人 - 王靖雯
2 拯救地球 - 杜德偉
3 紅日 - 李克勤
4 一夜傾情 - 黎明
5 情人知己 - 葉蒨文
6 白玫瑰 - 葉玉卿
7 A E I O U - 草蜢
8 雨季不再來 - 黎瑞恩
9 火熱動感LaLaLa - 郭富城 許志安 鄭秀文 梁漢文
10 你真的可以忘記我嗎 - 甄楚倩
11 寵愛 - 林憶蓮
12 母親 - 黃耀明
13 依然深愛你 - 陸家俊
14 離開請關燈 - 關淑怡
15 Honey B - 張學友
16 I'm On Fire - 郭富城
17 每一句說話 - 太極樂隊
18 親密愛人 - 梅艷芳
19 愛色 - 黃耀明
20 不可一世 - Beyond
21 I Love You - 張衛健
22 何故何苦何必 - 彭家麗
23 明月千里寄相思 - 顏聯武
24 我的親愛 - 黎明
25 青春扭扭 - 林志穎
26 愛人皇后 - 劉德華
27 那些好日子 - 倫永亮
28 一生戀再戀 - 張智霖
29 晚秋 - 黃凱芹
30 愛上你是我一生的錯 - 何婉盈

回復 2068# 林仔

憶蓮又女金
SSN Chart (18 Oct)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
3. 肥 媽 有 話 兒 (1 Week No.1) - Maria Cordero

套婚姻合伙人真係cult劇嚟
該搞笑時走去認真 該認真又走去搞笑
成班編劇好似痴左線咁去寫劇本 冇個正常既角色
好聽叫cult 難聽就膠

咁難頂我竟然都會想追完
Jason's Playlist 2019 Week 40
圓謊 - 盧凱彤

成班編劇好似痴左線咁去寫劇本 冇個正常既角 ...
JasOh103 發表於 2019-6-8 12:00

開心速遞好睇D

成班編劇好似痴左線咁去寫劇本 冇個正常既角 ...
JasOh103 發表於 2019-6-8 12:00

楊明好靚仔我可以

叱咤樂壇流行榜 17/10/93 第42週
1 只懂得對你好 - 李克勤
2 多一點溫柔 - 李國祥
3 等你回來 - 張學友
4 深秋的黎明 - 黎明
5 拒絕你捆綁 - 杜德偉
6 愛你這樣傻 - 黎瑞恩
7 流非飛 - 王靖雯
8 Jealousy - 陳慧嫻
9 壞情人 - 羅文
10 暗示 - 林憶蓮
11 最愛 - 周慧敏
12 幸運就是遇到你 - 馬浚偉
13 不能沒有你 - 劉德華
14 舊居中的鋼琴 - 林子祥
15 死心不息 - 吳奇隆
16 愛情傻戀LaLaLa - 許志安 鄭秀文 梁漢文 車婉婉 陳浩民 李美林 張崇基 張崇德
17 偉大 - 白嘉倩
18 老實情歌 - 庾澄慶
19 四季歌 - 黃耀明
20 生日禮物 - 林志穎
21 如風 - 王靖雯
22 來吧 Mambo Mambo - 劉玉翠
23 愛過就是完全 - 蘇芮
24 擁抱 - 歐陽菲菲
25 永不放棄 - 葉蒨文 王靖雯
26 如風往事 - 李宗盛 盧冠廷
27 寶貝對不起 - 草蜢
28 其實我愛你嗎 - 鄺美雲
29 被你縱壞 - 劉美君
30 問你可有愛過我 - 劉文娟

叱咤樂壇流行榜 15/12/91 第51週
1 再生戀 - 林憶蓮
2 各自各精彩 - 劉美君
3 到底有誰能夠告訴我 - 郭富城
4 又愛又恨 - 草蜢
5 我說過要你快樂 - 吳國敬
6 飄雪 - 陳慧嫻
7 不可不信緣 - 劉德華
8 Touch - 梅艷芳
9 仍留著眼淚 - 關淑怡
10 徹夜纏綿 - 許志安
11 是緣是債是場夢 - 劉錫明
12 兩心知 - 黎明
13 彷佛是初戀 - 彭羚
14 像霧像雨又像風 - 梁雁翎
15 春風秋雨 - 葉蒨文
16 騙你一夜 - 陳潔靈
17 改變常改變 - 林子祥
18 太了解 - 鄺美雲
19 片片楓葉情 - 張智霖 許秋怡
20 初戀情人 - 劉小慧
21 停在我心裏的溫柔 - 蘇芮
22 讓我愉快愛一次 - 周影
23 細水長流 - 蔡齡齡
24 心意 - 黎明詩
25 在我生命中的每一天 - 蘇慧倫 成龍
26 認錯 - 優客李林
27 淫紅塵 - 黃耀明
28 我的感覺 - 黎明
29 再見愛人 - 倫永亮
30 快一些 - 葉蒨文

明天記住去遊行呀。。。

叱咤樂壇流行榜 17/10/93 第42週
1 只懂得對你好 - 李克勤
2 多一點溫柔 - 李國祥
3 等你回來 - 張學友
4  ...
林仔 發表於 2019-6-8 14:14

許志安 鄭秀文

明天記住去遊行呀。。。
kk8733 發表於 2019-6-8 16:10

明天見.

評分人數

• 放空

明天見.
hehehaha 發表於 2019-6-8 17:29

你係香港??

明天見.
hehehaha 發表於 2019-6-8 17:29

終於回來了
我願 榮光 歸香港

願你自由地唱歌 期待美滿未來
每天庇佑著你的 是最寬廣的愛

突然間覺得周圍既人都好靚仔

估唔到香港咁多人上街。。。
超市無人排隊。。球場無人打波。。好少車經過。。

緊張到深呼吸 開心得很 難過都不要緊
圓謊 - 盧凱彤

https://www.weekendhk.com/951666 ... %e5%8e%bb%e8%99%95

野餐好去處 識去一定去添馬公園!
45. Beyond the barricade is there a world you long to see
Week42
1失戀的人站起來2下一束光3阿喪

記得最後那關頭
誰人從絕境找到理由
逼你繼續戰鬥

thank u next 真係神碟嚟 希望贏到AOTY
。Kaykay。Taytay。Kelly。

心驚膽顫一百種理由
天空海闊給我搜 陪自己風流

香港人加油。。

Oooooh ooooooh
Creo Creo Creo en mi
圓謊 - 盧凱彤

宜將剩勇追窮寇
不可沽名學霸王

雞蛋與羔羊段music break真係好好J
圓謊 - 盧凱彤

李幸倪GinLee
21分鐘前
#全民宠粉计划# 为了感谢一路以来支持我的你们,决定送出我的演唱会最高票价780元门票十张,抽5个人,每人两张,和爱人朋友一起来看我的演唱会吧!【关注@李幸倪GinLee 】 ➕ 【转发这条微博】,6月30日收获惊喜! @微博抽奖平台

日期: 2019年7月13日(周六)
时间: 8:00 PM
地点: 广州体育馆 2 号馆

Gin Lee好勁
Jayant Music Chart 2019 Week 41
1.陳綺貞 - 華生 (1 Week No.1)
2.雷同二友 - 噩夢
3.方皓玟 - 望

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

叱咤樂壇流行榜 13/01/91 第2週
1 皇后大道東 - 羅大佑 蔣志光
2 似是故人來 - 梅艷芳
3 想念你 - 庾澄慶
4 情不禁 - 張學友
5 又繼續等 - 王靖雯
6 黑豹 - 關淑怡
7 再會了 - 劉德華
8 想著你等著你 - 梁漢文
9 親近你 - 黎明
10 尋覓在兜轉的一生 - 彭羚
11 我決定對你溫柔 - 盧冠廷
12 雨中抱擁 - 呂方
13 某一夜的IDD - Fundamental
14 情暖情醉情牽 - 倫永亮
15 川保久齡大戰山本耀司 - 軟硬天師
16 南北一家親 - 陳百強
17 尋覓 - 葉蒨文
18 預感 - 夢劇院
19 風花雪月 - 鍾鎮濤
20 城市獵人 - 韋綺珊
21 離不開 - 草蜢
22 可知我想他 - 周慧敏
23 蜘蛛女之吻 - 草蜢
24 玩世不恭 - 常寬
25 Rock & Roll City - 吳國敬
26 不捨得你 - 呂方
27 Gogo Away Boy - 周影
28 錯戀 - 莫鎮賢
29 一隻蚊 - 林子祥
30 情人的眼淚 - 林憶蓮

真•女神Ali

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2019-6-18 21:11

劣評滿天飛

E1 Ludi Lin好好j
唔知係咪錯覺 以前好少國際級既劇/電影會j asian men
近年好似多左

昨天買了十磅半邊西瓜。。好開心

發力先

發力先
hehehaha 發表於 2019-6-21 14:11

喜歡祖兒

喜歡祖兒
John 發表於 2019-6-21 14:15

喜歡幸倪

喜歡幸倪
hehehaha 發表於 2019-6-21 14:18

喜歡祖兒嗎?