返回列表 發帖
FROZEN II 好睇到
應該要入圍 Best Picture
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

*另一個版本嘅MV準備中,密切留意!

周同學係咪都有聽最後的信仰

今晚開心到唔洗訓
再將我相信的如煙火般綻放

read more books
drink more waterz
n
Hong Kong will be yours

*另一個版本嘅MV準備中,密切留意!
HOTMAN 發表於 22/11/2019 20:15
商業垃圾真係連信用都無

一揮 一灑 隨意識出招吧
一推 再進化 靈活的功架

願脆弱無力的孤樹成為憤怒的森林
願悲傷不幸通通推動你前行
看呀 我們要收集散落四境 長存不滅的精神
慢慢說話 默默耕耘

察看亂石崩雲 流動日月星辰
日光之下佈滿奸詐之人
因此你我靈巧像蛇 捨斷苟且紅塵
黑暗遮蔽日月之時 更要保守你心
拍翼 飛行

而誰又願製紙?

EEG = 民建聯
容祖兒 = 李慧琼
謝安琪 = ?
張敬軒 = ?

搞個樂壇民建聯同民主黨

OMG 末日快車好好聽

襯住BF 終於捨得買kitchenaid
希望平安到埗

容兒有著容兒畏懼 楊嬅都有楊嬅唏噓

夾band最緊要夾人 rb真band仔
btw 阿偉個女好正

OMG 美之新歌叫 碧玉

#Bjork

【Spotify香港2019熱門排行榜】

最高串流量歌手
1. 陳奕迅
2. 周杰倫
3. 張敬軒
4. Ed Sheeran
5. 容祖兒

最高串流量男歌手
1. 陳奕迅
2. 周杰倫
3. 張敬軒
5. Shawn Mendes

最高串流量女歌手
1. 容祖兒
2. Ariana Grande
3. Taylor Swift
4. Billie Eilish
5. Camila Cabello

JOEY = QUEEN
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

最高串流量歌手
1. 陳奕迅
2. 周杰倫
3. 張敬軒
5. 容祖兒
...
616.1314 發表於 2019-12-3 22:37

BARF!

最高串流量歌手
1. 陳奕迅
2. 周杰倫
3. 張敬軒
5. 容祖兒
...

睇完唔小心嘔左出黎

最高串流量歌手
1. 陳奕迅
2. 周杰倫
3. 張敬軒
5. 容祖兒
...

差啲睇錯以為祖祖係男歌手第五位
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

最高串流量歌手
1. 陳奕迅
2. 周杰倫
3. 張敬軒
5. 容祖兒
...

呢個係【Spotify香港2019熱門奶共排行榜】下話?

我我我我我我我我我我我
我我我我我我我我我我我
我見頭暈,比我坐一陣

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

又黎到award season了
開心

我我我我我我我我我我我
我我我我我我我我我我我
我見頭暈,比我坐一陣
kwanie 發表於 2019-12-4 14:08

小姐我係咪見過你(下?)
Dee Dee你飲到矇查查!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

莊思敏真係醜樣個名好長 笑咗
祖祖人瑞番大灣區過幸福嘅生活

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

我會想投返未來見

**** 本內容被作者隱藏 ****
HOTMAN 發表於 2019-12-10 23:02

Love her!!!

信仰強拆中消磨
遍野仍無盡星火
如初 可做我
誰能被隔阻

齊木始動快d出啦

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

我穎要強勢回歸了

我穎要強勢回歸了
JasOh103 發表於 2019-12-14 11:35

開心
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

開心
John 發表於 2019-12-14 11:56

應該係返黎同家姐一齊去撐警
又或者做佢地既天使

應該係返黎同家姐一齊去撐警
又或者做佢地既天使
JasOh103 發表於 2019-12-14 12:23

返黎頒獎比sammi

Juno - 假使不可一起安息 (C)

omg
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我穎要強勢回歸了
JasOh103 發表於 2019-12-14 11:35

咁都係得番生
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

差不多姑娘 > WALK ON WATER > 依然睡公主 > 句號 >>>>> 摩天動物園

笑到PK

笑到PK
matthew1990 發表於 2019-12-14 20:18

天婦羅
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

笑到PK
matthew1990 發表於 2019-12-14 20:18

原來讀「娜乸」

鄭若驊比林鄭月娥更應成為香港小姐

So much better

明荃係 Swiftie

有誰共嗚嘉賓點唱廁紙飛機
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽