返回列表 發帖
祝願2020
心想
事成

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

喜歡rini

**** 本內容被作者隱藏 ****
Kfmusic 發表於 2020-1-2 12:27

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

Kfmusic 發表於 2020-1-2 12:27

kwanie點算
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

kwanie點算
JasOh103 發表於 2/1/2020 20:39
我成幾十碎人呢啲嘢唔關我事嘅

只因一起堅持這份傻勁
JasOh103 發表於 2019-12-31 12:34

傻傻的我 傻傻的你
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

kwanie點算
JasOh103 發表於 2020-1-2 20:39

你同你前妻kayzzz最近有無偷情?

張敬軒唱歌好聽
大家要支持佢

周柏豪好型
大家要支持佢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

問在頒獎禮上輸哪位唱作人才氣?AGA:「方大同」,Ono仔:「蔡健雅」,陳蕾:「林家謙」。

陳蕾好廢

問在頒獎禮上輸哪位唱作人才氣?AGA:「方大同」,Ono仔:「蔡健雅」,陳蕾:「林家謙」。

陳蕾好廢 ...
bagfgfcde 發表於 2020-1-3 22:07

撐熒光
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

HOTMAN 發表於 2020-1-4 00:02

浦銘心2.0
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

HOTMAN 發表於 2020-1-4 00:02

Juno有無打簽佢整返個心姐東南亞版

Juno有無打簽佢整返個心姐東南亞版
Frankiekiekie 發表於 4/1/2020 00:18
我們的基因用泰文唱應該都幾好聽

kwanie 發表於 2020-1-4 00:26

想聽

0800 的 COUNTA1800 的 COUNTA
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

kwanie 發表於 2020-1-4 00:26

泰國啲人妖show如果唱773312泰文版應該好正
諗起都high

泰國啲人妖show如果唱773312泰文版應該好正
諗起都high
hehehaha 發表於 2020-1-4 19:38

不如你唱黎聽下 想聽

不如你唱黎聽下 想聽
kayzzz 發表於 2020-1-4 19:50

唱唔到咁高音
你幻想下周柏豪唱「你們流淚至今~~~」

唱唔到咁高音
你幻想下周柏豪唱「你們流淚至今~~~」
hehehaha 發表於 4/1/2020 19:57

笑死 見到草蜢基果個,啲途人話係咪蘇志威

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

坤坤原來係手足
再將我相信的如煙火般綻放

Ksus2真係好正

自修室,學界既蘭桂坊

好正

原來一個星期無登入CM 正

寫左一首歌既tag
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

原來一個星期無登入CM 正
nicholashin 發表於 2020-1-7 21:31

有冇呼吸清新左

有冇呼吸清新左
HOTMAN 發表於 2020-1-11 01:22

原來呢個世界唔係得容祖兒同謝安琪!

自修室,學界既蘭桂坊

好正
HOTMAN 發表於 2020-1-7 01:10

我都有睇 好耐之前喇喎

我愛蔡英文
好想去台灣

很開心看到唱片公司願意全力支持這樣的作品誕生。余佩真不是下一個蔡健雅或徐佳瑩,在她的身上幾乎看不到任何人的影子。《真真》是她向市場丟出的第一聲問候,期待未來她在歌唱方面,不只是口氣,聲線上也能有更多嘗試和表現;歌曲品質則不過份仰賴製作,而有穩定提升的詞曲功力,相信她將是下一位讓眾人時時敲碗新作的唱作女歌手代表。

壯闊台灣

一個可以令人睇utube個時會期望快d出廣告既廣告先係一個成功既廣告
ck做得到 <3

馬國明放假一天
要返工都好似自己放假咁

阿正化咗妝真係好正

BE TRUE BE TRUE

心花怒放(容祖兒) / 小息空間(豬lee) /

天后 CONFIRMED

nice to meet you

小巧今年終於出大碟

小巧今年終於出大碟
hehehaha 發表於 2020-1-20 04:11

正到失禁

本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽

新一年希望天滅中共。。

新一年希望天滅中共。。
kk8733 發表於 2020-1-25 00:08

本帖隱藏的內容需要積分高於 12000 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2020-1-25 00:18

本帖隱藏的內容需要積分高於 8000 才可瀏覽

希望新一年小巧更紅