返回列表 發帖
我都係著短袖
kk8733 發表於 2019-4-13 21:56

長袖靚d
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

菇兒幾時破左冰?
Kfmusic 發表於 2019-4-16 12:12

一個女人和浴室個期
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

而家睇返之前冷戰果期真係好希虛
Kfmusic 發表於 2019-4-16 12:29

而家唯有希望佢地各自幸福

收到啦。。好開心。。

hehehaha錫哂你。。

好大雨。好大風。。
kk8733 發表於 2019-4-19 13:19

黃茅州 西北風11級。

咁大風???
kk8733 發表於 2019-4-19 15:44

香 港 天 文 台 在 四 月 十 八 日 下 午 八 時 四 十 三 分 發 出 之
華 南 海 域 天 氣 報 告

香 港 鄰 近 海 域 :
吹 南 至 東 南 風 5 至 6 級 , 陣 風 間 中 達 12 級 。
初 時 有 狂 風 大 驟 雨 及 雷 暴 , 能 見 度 較 低 。
海 有 大 至 非 常 大 浪 。

黃 茅 洲    吹 西 北 風 11 級 。

今日真係好確幸

點解???
kk8733 發表於 2019-4-20 00:32

睇到坤哥唱沐春風

粉紅A - 大地回春     3>2>1>1>5>6   

103* = 18 + 18 + 24 + 26 + 9 + 8
hehehaha 發表於 2019-4-20 01:44

容祖兒 - 一種永遠
6 + 6 + 20 + 18 + 26 + 36 + 7

感激卻無緣變 做愛

陪著開開心心分秒也都好笑容
如沐春風冬天感覺無冰凍

唔怪得同心姐一樣鍾意偷食 ...
JayantL 發表於 2019-4-23 00:11

要比暖流解凍

ellen 個年都值三甲
hehehaha 發表於 2019-4-23 01:34

值最少一次三甲

不安
nicholashin 發表於 2019-4-25 18:22

有鬼

你又知我後生我真人老過你
Kfmusic 發表於 2019-4-27 01:06

我係賓穎

你會主動錫人。。騎上仔仔度??
kk8733 發表於 2019-4-27 01:13

我會唱一雙手張開可抱擁

又做廢青

許志安和黃心穎兩人一出場就立刻牽起手來不
說,對唱情歌的同時更是明目張膽的眉來眼去
、時不時深情對望,許志安的眼神中滿是寵溺
,黃心穎更是一副嬌羞女人樣。

而且短短不到兩分半鐘的合唱表演,兩人在台
上就有超過一半的時間都是十指緊牽,根本公
然調情。

呢個女人真係好核突
放空 發表於 2019-4-28 07:02

賓穎可能係真心

愛煎
艾石仔 發表於 2019-4-30 14:59

香煎銀鱈魚

娛樂圈另一熱門話題自然是無線推出的遊戲節目《一筆OUT消》
能否扳回《百萬富翁》搶走的收視。據初步收視調查顯示,《一
筆OUT消》起初稍勝,但之後收視有下跌趨勢,而該節目的口碑
亦不大理想,主要是主持太過兇惡,不得民心,無線亦因此急忙
改變節目風格。

但兩台因為惡鬥而扯高整體收視人數接近五十點,比打風時收看
的總和更高,這收視率可謂近年來本地電視業的一個紀錄。這都
是拜兩間電視台「派錢」所賜,才能吸引大量流失的觀眾回流傳
統媒體。

Blackpool
03/4 客富咸  (10) 38分        0-3
10/4 主阿仙奴(2)  59分        1-3
16/4 主韋根  (20) 31分        1-3
23/4 主紐卡素(9)  40分        1-1
30/4 主史篤城(10) 42分        0-0
07/5 客熱刺  (6)  55分        1-1
14/5 主保頓  (9)  46分        4-3
22/5 客曼聯  (1)  77分        2-4

Gin Lee真係好好聽
water:) 發表於 2019-5-1 21:58

同意!

落大D雨。。
kk8733 發表於 2019-5-5 00:49

原來你鍾意巨雨

【香港】これであなたも香港人!?庶民派グルメの殿堂、茶餐廳の名店5選

茶餐廳で一般的な麺料理は日本の「出前一丁」を使ったもので(写真上)、ランチョンミート(スパムのようなもの)と目玉焼きがトッピングされています。

水分を多めに摂るので、知らず知らずのうちに食欲が落ちているときでも、香港名物の雲呑麺ならスルッとお腹に収まります。

長洲といえば有名なのが毎年旧暦の5月5日から9日に行われる長洲饅頭節です。

你唔喜歡咩???
kk8733 發表於 2019-5-5 10:06

我鍾意行山
所以唔想落雨

好危險下如果落左雨
kwanie 發表於 2019-5-5 16:58

所以唔去得了

我喜睇雨景。。
kk8733 發表於 2019-5-5 17:58

係室內就爽

【無人知道雙子座】
我不是星座書裡面的雙子座
如果沒有歌,很多事情真的不容易說出口。
透過歌曲,再肉麻的情話、再憐惜的安慰都不怕說出口,
情歌除了唱出兩個人之間的愛,也可以是跟自己的對話。
這一首歌是雙子座跟自己坦白,嘗試打開自己的心,
承認自己需要被愛,也嘗試挖開這顆洋的心,
雖然我常常嘻嘻哈哈,或者是一隻擁有交叉咀的兔子看不出情緒,
可是,我還是敏感又脆弱,付出了努力很想你看到,
而你小小的一個鼓勵、你欣賞的眼神、你重視我的存在,
對我是非常重要的。
雙子座兔子也很想被愛護呢。(* x *)

其實我都算幸運
無論點都好 起碼都仲有得愛回家
如果冇埋屋企 應該會癲

明星志願好好玩

明星三缺一呢
艾石仔 發表於 2019-5-11 15:26

呢個真人好D

永安大減價。。。買左新gap gap 。。。開心。。
Kfmusic 發表於 2019-5-12 13:00

有得買的?

Gin Lee啲歌名一定係老土
唔會係呢個
可能叫心之大門
hehehaha 發表於 2019-5-13 23:28

型人道呢個歌名好新潮喎

原來今日係一年一度嘅屯門沙灘音樂節
kwanie 發表於 2019-5-19 23:54

今年咁早

今日又比人勾引

睇黎初戀真係好恐怖...
kevinlai1621 發表於 2019-5-22 21:16

初戀café

果然係祖國兒女
Frankiekiekie 發表於 2019-5-23 12:42

粉嶺 上水 沙頭角 打鼓嶺都喜歡祖兒

咁 黃竹坑 香港仔 北角 上環 西環   喜歡HANA嗎???
kk8733 發表於 2019-5-23 15:44

西環應該愛祖兒
話哂都祖國兒女

Tonight Tonight
Kfmusic 發表於 2019-5-23 20:38

(被)呃蝦條之歌

其實天然呆幾好聽
JayantL 發表於 2019-5-25 02:15

同意

**** 本內容被作者隱藏 ****
Kfmusic 發表於 2019-5-26 03:18

喜歡祖兒
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

不過樂觀真係難頂
可能要等某個演唱會祖兒爆seed上身先有機會救到隻歌 ...
JayantL 發表於 2019-5-25 03:07

而家過左咁耐我會咁排
天然呆>樂觀>飄紅>>>>>>這摸近那摸遠

lol CM 原來已經變到咁
賴爽 發表於 2019-5-29 12:50

變到點

每日分享下自己啲小日子 lol
賴爽 發表於 2019-5-29 14:16

你有冇分享

沒有
如果我有張 24/8 980 飛,你會唔會同我去睇呀?
賴爽 發表於 2019-5-29 16:45

慘 我都冇 生活好頹廢
我仲諗緊睇唔睇祖兒 話哂都反祖

龍作蜜(何艷娟 飾)曾為單元主角,但反應不佳,近來只為間中出現的閒角。

遲來的多謝 btw你串錯我個名& I am not your bb
KITSTON 發表於 2019-6-5 10:16

BB <3

回復 2068# 林仔

憶蓮又女金

套婚姻合伙人真係cult劇嚟
該搞笑時走去認真 該認真又走去搞笑
成班編劇好似痴左線咁去寫劇本 冇個正常既角 ...
JasOh103 發表於 2019-6-8 12:00

開心速遞好睇D

叱咤樂壇流行榜 17/10/93 第42週
1 只懂得對你好 - 李克勤
2 多一點溫柔 - 李國祥
3 等你回來 - 張學友
4  ...
林仔 發表於 2019-6-8 14:14

許志安 鄭秀文

發力先
hehehaha 發表於 2019-6-21 14:11

喜歡祖兒