返回列表 發帖
容兒
stephybest 發表於 2020-3-20 14:20

育英
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我覺得我真係好聰明
kwanie 發表於 2020-3-21 00:36

江澤民?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

人唔死咪叫不死人
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-20 21:22

我和殭屍有個約會

浣熊?
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-22 04:34

在 下 午 2 時 , 強 烈 熱 帶 風 暴 浣 熊 集 結 在 香 港 之 西 南
偏 西 約 240 公 里 , 即 在 北 緯 21.5 度 , 東 經 112.0 度
附 近 , 預 料 向 北 或 東 北 偏 北 移 動 , 時 速 約 14 公 里 ,
趨 向 廣 東 西 部 。

証明佢真係人手打你個名
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-22 19:24

又真

開心
見到佢Repost野仲開心
艾石仔 發表於 2020-3-22 22:56

幾時約佢

淨係話比我知就得
cymusic 發表於 2020-3-22 23:19

你想點

陳浚霆飾演的大龍生私生子龍璟風將會回歸《開心速遞》,你期待嗎?不如先重溫一下過往的精彩片段吧?

真?

反高潮是,青姐卻稱滙控的表現無令她失望。「就算10年前喺120蚊至150蚊買,我計過喇,啄返啲股息出來,計埋供股,其實已經返家鄉。」胡孟青因此對滙控改觀,除了股價有實質的升幅,業務方針出現根本性的轉變亦是重要原因。

胡孟青解釋,滙控找零售銀行出身的人員出任公司行政總裁,反映滙控有意「重拾初心」,做好傳統零售銀行的業務,而非以投行思維設計及銷售「古靈精怪」的金融產品,「我會形容滙控係重新起步,以佢『百年老店』呢個招牌係最省鏡,仍然係信心保證,如果佢利用好科技,可以拓大客群。」

你部電話壞了
hehehaha 發表於 2020-3-23 16:46

個野壞左

你個 Nancy Pelosi 過去48小時 好精彩呀
Bluejays 發表於 2020-3-24 12:53

冇睇新聞 睇下先

好喜歡你
chachacharlie 發表於 2020-4-10 11:07

佢係祖兒?

有仔仔開心。。。
Philcharlie 發表於 2020-4-12 22:58

仔仔唔使返學 有冇係屋企搗亂?

佢地好乖呀
Philcharlie 發表於 2020-4-13 00:13

真開心 家庭樂

回復  John
一年 John 同心穎表白未?
kaman921 發表於 2020-4-16 14:01

近日無綫深宵重播馬國明主演的劇集《On Call 36小時Ⅱ》,昨日凌晨播出的一集引起全城熱話!劇情講述馬國明初遇飾演患癌病人黃心穎,二人有不少對手戲兼眉目傳情。

如羅力威這類名符其實的原創作歌手,在香港可說是絕無僅有。

Janice跟未曝光的神秘師妹JW合唱《男人信什麼》,Janice笑言:「除了神,我最信任Leon。」在Janice眼中Leon非常尊重旗下每個歌手藝人,她說:「我好欣賞Leon,好相信佢,就好似哥哥咁愛佢!佢睇嘢睇得好遠,佢好明白藝人心態,亦知道觀眾、樂迷想要啲乜,喺工作上佢會直接問你有咩意見?我一定會話你揸主意啦,我完全信任佢,知道無論發生乜事,佢都會為我承擔一切。」

離離合合 百世紀
段段看破 無常理

Hello, 各位好!
林鄭月娥 發表於 2020-7-27 20:47

想同你曳曳

西布朗上輪聯賽不敵愛華頓,能夠回敬兩球其實已有交代;但球隊在聯賽仍是兩戰兩敗,剛戰英聯盃又互射12碼被賓福特淘汰,今場對著勁旅車路士,主場也難逃一敗。車路士上輪聯賽不敵利物浦,兩戰1勝1負,表現強差人意;球隊今季瘋狂增兵,爭取佳績壓力甚大,今場遇弱必會全力博反彈。車路士聯賽對賽近績又一面倒佔優,作客照贏不成問題,「入球」大也不容錯過。

hehehaha 發表於 2020-9-28 00:13

Anson Kong無論外形和歌曲也流露「MK」感(且比洪嘉豪更合身),他不濟的唱功竟因此變得恰如其分.........

我家女金迦真係好優秀

btw 有個女歌手拎零分 ...
on07111 發表於 2021-1-16 19:19

造馬造入去
煎煎好勁 比人造馬先冇女銅

其實基本上100% waive年費咁點解仲要收年費
RVHOCPC 發表於 2021-3-2 17:30

要扮

咁青口首歌真係贏既
stephybest 發表於 2021-3-2 22:25

160:0
仲大差距過祖兒11:0

但係青口可能又係唔係都播到十大ap
kevinlai1621 發表於 2021-3-2 22:27

玩爛了

「全部都係冠軍歌」要講幾多次
616.1314 發表於 2021-3-2 23:52

好懷念903會狠到青口d走音兼冇氣K歌0分嘅日子

想當年孤雛無上榜然後我嬲咗
覺得係 Gin Lee 搶咗佢啲 Quota
事實證明我錯了,ADA 先係扮弱者嗰個賤女人 ...
616.1314 發表於 2021-3-2 23:56

當年我已經狠bam佢D走音兼無氣K歌

希望 Gin Lee 快啲 KO ADA 呢個小人
616.1314 發表於 2021-3-3 00:18

認   17>18>20>xx>07>17
孤雛  19>xx>16
吃定我 16>02>02>15>13
無期  16>xx>13>16
自由  15>14

佢D扮慘K歌系列得一首成績較好

無氣 係轉捩點嚟
我好似係呢首開始覺得佢好悶
616.1314 發表於 2021-3-3 00:24

佢而家揀歌好左
冇再揀認、孤雛個類突出佢把聲太尖嘅歌

唔知佢唱唔唱到零fun?
HOTMAN 發表於 2021-3-3 00:32

佢會搵唔到喘息空間
唱到半首就斷氣而亡

食少啲青口
HOTMAN 發表於 2021-3-3 00:34

青口好食
仲有XX功能

唔怪之得Axa咁鍾意
HOTMAN 發表於 2021-3-3 00:38

同埋真係幾好食

但係青口既缺點係: 好多雜海草痴住
食生蠔算。。
Garfield 發表於 2021-3-3 21:36

青口d毛都真係好麻煩

我不淫
但經常被人誤會
WZA111 發表於 2021-3-31 19:54

我不如一個淫

Edan公開新相後,短時間已吸過萬like,他的隊友江生(Anson Kong)留了幾個笑到喊的表情符號,Edan留言問對方:「Wanna try?」(想試嗎?)

so sweet... The only one is u
kenneth 發表於 2021-4-15 21:44

hb

TinkyWinky
20 hours ago (edited)
唱功泳兒比較好  
但感情演釋一定係吳雨霏 ...
nicknicknick 發表於 2021-4-17 20:22

YF W好黑心

英皇老闆楊受成選擇力捧的新人時,據悉除了要年輕之外,另一考慮因素,原來是生肖最好屬猴。有傳楊受成聽從了高人陳伯指點,指生肖屬猴的人會帶旺他的事業,故他旗下的藝人,如謝霆鋒、容祖兒、陳冠希及何嘉莉,均是八○年出生,亦即是他情有獨鍾的「馬騮仔女」。

江業生有機

on07111 發表於 2021-5-11 00:56

斌斌有福氣

她表示要守身如玉,記者問如果拆開禮物可否包回?她笑說:「可以!只要決定婚前不要性行為,即使以前做過,向神認錯便是新生命。」

今日係班房聽到有個同學唱 向上爬...加油已加油夠 結果比訓導老師話隻歌唔上進要罰!!嬲