返回列表 發帖

[Mar/21/2019] Infinity & Eternity (新曲+精選) - Dear Jane (2CD)

歌手:Dear Jane
唱片名稱:Infinity & Eternity (新曲+精選)
唱片封面:

推出日期:2019/3/21
唱片類型:2CD

TrackList:
CD 1
1. 身體語言 feat. Miss Janni
2. 永遠飛行模式
3. 寧願當初不相見
4. 深化危機
5. 無憾的生存
6. 全也活過來
7. 也許我不會活多一歲
8. Keep住你團火
9. 終點的擁抱
10. SOL#4
11. 寧願當初不相見 [Acoustic Version]

CD 2
1. 哪裡只得我共你
2. 到此為止
3. 羽毛鱗刺
4. 草戒指
5. 慣
6. Yellow Fever
7. 只知感覺失了蹤
8. 無可避免
9. Rising Star
10. 一去不返
11. 遠征
12. 咖啡因眼淚
13. 經過一些秋與冬
14. 最後一次
15. Goodbye
16. 不許你注定一人

附加資料:
Dear Jane成軍16年,佢哋陪你走過多少日子?
感謝大家過去一直嘅支持!
未來嘅故事,由你同Dear Jane一齊延續下去!

Dear Jane推出全新新曲+精選專輯《Infinity & Eternity》,2CD收錄27首歌曲,包括於2013年創作的情歌"不許你註定一人",推出後大受歡迎,MV的YouTube點擊數字已超過二千一百萬;2016年沿用相似風格,一口氣推出愛情三部曲"哪裡只得我共你"、"只知感覺失了蹤"
、"經過一些秋與冬";同年Dear Jane的非情歌非慢板搖滾曲風冠軍歌"羽毛麟刺"。

Dear Jane精選專輯《Infinity & Eternity》全球限量發行,售完即止,Dear Jane歌迷必定珍藏!!

出處:Sky Music
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

全球限量發行……

好想做封面支mic stand
永遠比阿Tim 拎住

好想做封面支mic stand
永遠比阿Tim 拎住
hehehaha 發表於 2019-3-18 16:42

Howie 都有mic stand !

Howie 都有mic stand !
艾石仔 發表於 2019-3-18 16:45

i keep it for u, man

其實幾吸引

會買~ 因為阿tim好正

大碟!
唔知會唔會賣229蚊呢
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

雖然對佢地無咩興趣
但真係幾靚
利申:唔係鏡粉

出得幾聰明
如果cd1當大碟賣一定俾人鬧爆佢
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

應該幾好賣
加多本100頁紀念寫真仲好

tim好靚仔牙
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

唔知限量幾多隻呢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

新曲加精選 買番隻支持下先

第一次買Dear Jane嘅碟
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

簽名被屏蔽

好想要阿Tim支咪

希望係普通包裝

希望係普通包裝
hehehaha 發表於 2019-3-18 19:51

同小巧隻碟size差不多

大碟!
唔知會唔會賣229蚊呢
John 發表於 2019-3-18 17:30

上次嗰隻都$17X 唔奇
不過唔會貴到咁掛

抄mr新曲加精選有十首以上新曲。
iamsingingwong 發表於 2019-3-18 19:14

又抄C AllStar演唱會前出精選 又抄小巧3月出碟

簽名被屏蔽

直升機樂隊
伏伏伏伏伏伏伏伏伏。。。
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

must buy item
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

約翰與洋子 :(

應該係第一次買dear jane既碟

Infinity & Eternity 係咪即係一種永遠?

其實系大碟加精選
見到CD1頭三首買硬啦
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

可惜無心之科研Dear JY remix

Infinity

唔係JY演唱會主題咩
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

演唱會完先嚟出,真係搞唔明華納
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Infinity & Eternity 係咪即係一種永遠?
HOTMAN 發表於 2019-3-19 01:11

又一祖粉!!!

cover hea到
用iphone都整到

cover hea到
用iphone都整到
Frankiekiekie 發表於 2019-3-19 11:32

算hea咩
相加啲字的確易, 但美感/sense就唔係個個都有

cover hea到
用iphone都整到
Frankiekiekie 發表於 2019-3-19 11:32

趣味中心在於 的角度
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

點解新碟唔加埋《壞》哩首歌
不過隻碟真係好吸引
肯定會買

簽名被屏蔽

hehehaha 發表於 2019-3-20 01:11

係咪打算收落 Infinity & Eternity (一種永遠版)?

點解呢首唔入碟?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

點解呢首唔入碟?
misterben111 發表於 2019-3-20 14:21

我都想知
唔係live version,只係mv係演唱會

Howie 話下個星期,所有網上平台有得聽
Infinity & Eternity

我都想知
唔係live version,只係mv係演唱會
hehehaha 發表於 2019-3-20 17:07

佢入碟我會更想買

佢入碟我會更想買
misterben111 發表於 2019-3-21 01:04

呢個版好似兩個星期前先錄
可能留返下次single collection

呢個版好似兩個星期前先錄
可能留返下次single collection
hehehaha 發表於 2019-3-21 01:22

咁應該有排 佢地而家派晒成隻碟嘅歌先出碟

信和215
Infinity & Eternity

信和215
pooh1460 發表於 2019-3-21 16:41

仲貴過紅館……Cd warehouse 225

點解咁貴呀
入面好多tim 寫真相?

點解咁貴呀
入面好多tim 寫真相?
hehehaha 發表於 2019-3-21 19:15

多圖!

多圖!
stephybest 發表於 2019-3-21 19:25

高清圖 !