返回列表 發帖

[Mar/21/2019] Infinity & Eternity (新曲+精選) - Dear Jane (2CD)

歌手:Dear Jane
唱片名稱:Infinity & Eternity (新曲+精選)
唱片封面:

推出日期:2019/3/21
唱片類型:2CD

TrackList:
CD 1
1. 身體語言 feat. Miss Janni
2. 永遠飛行模式
3. 寧願當初不相見
4. 深化危機
5. 無憾的生存
6. 全也活過來
7. 也許我不會活多一歲
8. Keep住你團火
9. 終點的擁抱
10. SOL#4
11. 寧願當初不相見 [Acoustic Version]

CD 2
1. 哪裡只得我共你
2. 到此為止
3. 羽毛鱗刺
4. 草戒指
5. 慣
6. Yellow Fever
7. 只知感覺失了蹤
8. 無可避免
9. Rising Star
10. 一去不返
11. 遠征
12. 咖啡因眼淚
13. 經過一些秋與冬
14. 最後一次
15. Goodbye
16. 不許你注定一人

附加資料:
Dear Jane成軍16年,佢哋陪你走過多少日子?
感謝大家過去一直嘅支持!
未來嘅故事,由你同Dear Jane一齊延續下去!

Dear Jane推出全新新曲+精選專輯《Infinity & Eternity》,2CD收錄27首歌曲,包括於2013年創作的情歌"不許你註定一人",推出後大受歡迎,MV的YouTube點擊數字已超過二千一百萬;2016年沿用相似風格,一口氣推出愛情三部曲"哪裡只得我共你"、"只知感覺失了蹤"
、"經過一些秋與冬";同年Dear Jane的非情歌非慢板搖滾曲風冠軍歌"羽毛麟刺"。

Dear Jane精選專輯《Infinity & Eternity》全球限量發行,售完即止,Dear Jane歌迷必定珍藏!!

出處:Sky Music
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

全球限量發行……

好想做封面支mic stand
永遠比阿Tim 拎住

好想做封面支mic stand
永遠比阿Tim 拎住
hehehaha 發表於 2019-3-18 16:42

Howie 都有mic stand !

Howie 都有mic stand !
艾石仔 發表於 2019-3-18 16:45

i keep it for u, man

其實幾吸引

會買~ 因為阿tim好正

大碟!
唔知會唔會賣229蚊呢
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

雖然對佢地無咩興趣
但真係幾靚
利申:唔係鏡粉

出得幾聰明
如果cd1當大碟賣一定俾人鬧爆佢
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

應該幾好賣
加多本100頁紀念寫真仲好

tim好靚仔牙
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

唔知限量幾多隻呢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

新曲加精選 買番隻支持下先

第一次買Dear Jane嘅碟
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

簽名被屏蔽

好想要阿Tim支咪

希望係普通包裝

希望係普通包裝
hehehaha 發表於 2019-3-18 19:51

同小巧隻碟size差不多

大碟!
唔知會唔會賣229蚊呢
John 發表於 2019-3-18 17:30

上次嗰隻都$17X 唔奇
不過唔會貴到咁掛

抄mr新曲加精選有十首以上新曲。
iamsingingwong 發表於 2019-3-18 19:14

又抄C AllStar演唱會前出精選 又抄小巧3月出碟

簽名被屏蔽

直升機樂隊
伏伏伏伏伏伏伏伏伏。。。
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

must buy item
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

約翰與洋子 :(

應該係第一次買dear jane既碟

Infinity & Eternity 係咪即係一種永遠?

其實系大碟加精選
見到CD1頭三首買硬啦
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

可惜無心之科研Dear JY remix

Infinity

唔係JY演唱會主題咩
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

演唱會完先嚟出,真係搞唔明華納
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Infinity & Eternity 係咪即係一種永遠?
HOTMAN 發表於 2019-3-19 01:11

又一祖粉!!!

cover hea到
用iphone都整到

cover hea到
用iphone都整到
Frankiekiekie 發表於 2019-3-19 11:32

算hea咩
相加啲字的確易, 但美感/sense就唔係個個都有

cover hea到
用iphone都整到
Frankiekiekie 發表於 2019-3-19 11:32

趣味中心在於 的角度
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

點解新碟唔加埋《壞》哩首歌
不過隻碟真係好吸引
肯定會買

簽名被屏蔽

hehehaha 發表於 2019-3-20 01:11

係咪打算收落 Infinity & Eternity (一種永遠版)?

點解呢首唔入碟?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

點解呢首唔入碟?
misterben111 發表於 2019-3-20 14:21

我都想知
唔係live version,只係mv係演唱會

Howie 話下個星期,所有網上平台有得聽
Infinity & Eternity

我都想知
唔係live version,只係mv係演唱會
hehehaha 發表於 2019-3-20 17:07

佢入碟我會更想買

佢入碟我會更想買
misterben111 發表於 2019-3-21 01:04

呢個版好似兩個星期前先錄
可能留返下次single collection

呢個版好似兩個星期前先錄
可能留返下次single collection
hehehaha 發表於 2019-3-21 01:22

咁應該有排 佢地而家派晒成隻碟嘅歌先出碟

信和215
Infinity & Eternity

信和215
pooh1460 發表於 2019-3-21 16:41

仲貴過紅館……Cd warehouse 225

點解咁貴呀
入面好多tim 寫真相?

點解咁貴呀
入面好多tim 寫真相?
hehehaha 發表於 2019-3-21 19:15

多圖!

多圖!
stephybest 發表於 2019-3-21 19:25

高清圖 !