返回列表 發帖

#Cool Cafe 旅遊台#

如題歡迎各位分享旅遊資訊,訂機票、book酒店、去咩野旅遊景點、食咩野、點影靚相、仲有其他都可以交流!

**** 本內容被作者隱藏 ****
WZA111 發表於 2024-1-27 18:52

No idea but 好似聽過唔只一人對 Kazakhstan 有啲微言

bagfgfcde 發表於 2024-1-27 14:25

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

以前有直航去 Kazakhstan…而家去中亞變咗要喺中東/韓國轉…感覺好迂迴

我都想去Kazak 睇下相對發達嘅中 ...
WZA111 發表於 2024-1-27 13:00

有冇人去過中亞!
WZA111 發表於 2024-1-27 09:23

去過哈薩克Almaty 同塔吉克嘅杜尚貝、霍羅格

中亞係個去闖蕩嘅好地方
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

想去 Georgia, Uzebikstan, Kyrgyzstan…
bagfgfcde 發表於 2024-1-27 10:26

以前有直航去 Kazakhstan…而家去中亞變咗要喺中東/韓國轉…感覺好迂迴

我都想去Kazak 睇下相對發達嘅中亞國家係點 (估你應該對呢樣嘢冇乜興趣 )
Georgia + Uzbekistan 相信會係體驗高加索文化/中亞文化最好嘅地方 都好想去
特別係Uzbek嗰啲以前一直留到依家嘅市集
想知Kyrgyzstan有咩吸引到你

GaracyTan 發表於 2024-1-27 02:47

到處飛 自己飛出去
離開了過去爽快英勇地放開去

支持杏兒
Woo~Tell me how you feel it
Woo~ Gonna let you know, Imma let you go
It's hard to follow me, but it's good to walk with me

幸兒糊塗地闖天地
kel_kelvin 發表於 2024-1-27 03:02

當一個幸福的傻更更的李

有冇人去過中亞!
WZA111 發表於 2024-1-27 09:23

想去 Georgia, Uzebikstan, Kyrgyzstan…

有冇人去過中亞!

GaracyTan 發表於 2024-1-27 02:47

幸兒糊塗地闖天地

介紹台灣最美的風景
kel_kelvin 發表於 2024-1-27 00:28

台灣之旅 - 第一天

上面咩事
梨胃言 發表於 2024-1-26 22:46

介紹台灣最美的風景

上面咩事

WZA111 發表於 2023-8-15 11:42

想知有冇人去過 Maastricht、Erfurt、Berlin、Utrecht
同埋感覺點

bagfgfcde 發表於 2023-9-14 00:47

林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

RVHOCPC 發表於 2023-9-13 23:41

想睇大家分享旅遊 Bucket list  

bagfgfcde 發表於 2023-8-23 23:43

林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

評分人數

估唔到呢度有旅遊台

評分人數

想睇大家分享旅遊 Bucket list

新手報到,年尾和第一次家人去日本旅行,好期待

bagfgfcde 發表於 2023-8-15 18:36

WZA111 發表於 2023-8-15 17:55

bagfgfcde 發表於 2023-8-15 11:50

WZA111 發表於 2023-8-15 11:42

bagfgfcde 發表於 2023-8-15 10:07

雖然唔係去去法國看尼斯美態
但都係附近啦
WZA111 發表於 2023-4-16 05:03

你提早報榜係出國旅遊嗎
kel_kelvin 發表於 2023-4-16 04:04

雖然唔係去去法國看尼斯美態
但都係附近啦

旅遊台死咗。。
WZA111 發表於 2023-4-16 01:41

你提早報榜係出國旅遊嗎

旅遊台死咗。。

Gogogo 買手信
kenneth 發表於 2022-10-12 08:50

已經訂左機票不過係出年先去

日本終於正式開關喇!
clay 發表於 2022-10-12 08:00

Gogogo 買手信

日本終於正式開關喇!

希望AGA去完旅行寫歌多啲靈感

送上附有菠蘿油、奶茶等香港美食香味的心意卡

笑左
Yan 發表於 2021-3-22 12:08

諗起黃妍隻碟

限量紙盒專輯散文集
◆56頁相集
◆12篇文妍文
◆咖啡香味印刷(賞味期限3個月)
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

機票好平
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

曾住過這地球有幾多間屋
最後不想再搬了
難道是家的感覺
最終找到了? ...
on07111 發表於 2021-6-26 22:50

呢隻都聽到好感觸

只知要霏
WZA111 發表於 2021-6-26 12:41

曾住過這地球有幾多間屋
最後不想再搬了
難道是家的感覺
最終找到了?
Woo~Tell me how you feel it
Woo~ Gonna let you know, Imma let you go
It's hard to follow me, but it's good to walk with me

終於
Yan 發表於 2021-6-26 13:26

樓上好sweet
終於可以拖住手仔出街
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

聽朝開始我地就唔使 long d 喇
WZA111 發表於 2021-6-26 13:06

終於

返嚟未
Yan 發表於 2021-6-26 12:52

聽朝開始我地就唔使 long d 喇

只知要霏
WZA111 發表於 2021-6-26 12:41

返嚟未

只知要霏

好想買機票!!
stephybest 發表於 2021-3-25 12:35

買!
買完cancel就可以感受到個感覺

隔離咪得
stephybest 發表於 2021-3-26 22:06
隔離時間仲多過個 trip ><