返回列表 發帖
明年保了壽命 誰說一定 有伴侶於與東京
好想去東京迪士尼啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊  ...
616.1314 發表於 2021-3-1 12:13

好想去日本...

日本へ旅行に行きたいですね!!!
stephybest 發表於 2021-3-1 13:30

私も日本に行きたいです

日本語を勉強していますか。
stephybest 發表於 2021-3-1 21:22

半年前から勉強しています!

所以淨係識少少

大學有得學??
stephybest 發表於 2021-3-1 21:30

想去北海道感受 #途經北海道

此外,旅發局邀請在港發展的馬來西亞華人女歌手Gin Lee(李幸倪),在MTV Asia節目分享香港美景如何成為她的 ...
on07111 發表於 2021-3-22 11:55

市道唔好
人地公司都要考慮價錢問題...

Aga菲律賓同卬尼市場大過大馬好多
on07111 發表於 2021-3-22 22:57

聽聞 ADA 攞完女金之後身價高咗好多 好難請

我想環遊~環遊世界

只知要霏

返嚟未
Yan 發表於 2021-6-26 12:52

聽朝開始我地就唔使 long d 喇

終於
**** 本內容被作者隱藏 ****
Yan 發表於 2021-6-26 13:26

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

希望AGA去完旅行寫歌多啲靈感

旅遊台死咗。。

你提早報榜係出國旅遊嗎
kel_kelvin 發表於 2023-4-16 04:04

雖然唔係去去法國看尼斯美態
但都係附近啦

bagfgfcde 發表於 2023-8-15 10:07

bagfgfcde 發表於 2023-8-15 11:50

bagfgfcde 發表於 2023-8-15 18:36

有冇人去過中亞!

想去 Georgia, Uzebikstan, Kyrgyzstan…
bagfgfcde 發表於 2024-1-27 10:26

以前有直航去 Kazakhstan…而家去中亞變咗要喺中東/韓國轉…感覺好迂迴

我都想去Kazak 睇下相對發達嘅中亞國家係點 (估你應該對呢樣嘢冇乜興趣 )
Georgia + Uzbekistan 相信會係體驗高加索文化/中亞文化最好嘅地方 都好想去
特別係Uzbek嗰啲以前一直留到依家嘅市集
想知Kyrgyzstan有咩吸引到你

bagfgfcde 發表於 2024-1-27 14:25

bagfgfcde 發表於 2024-3-20 23:06

bagfgfcde 發表於 2024-3-20 23:44