返回列表 發帖
坤gor 都幾愛祖,cover了不少祖歌,如牆紙和花千樹。
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-1 22:19

佢會cover二人浴嗎
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

希望年尾有得飛!!
Garfield 發表於 2021-3-4 20:11

只知要飛
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

其實東歐都好正,
推薦奧地利同捷克,
想再去多次
Garfield 發表於 2021-3-5 10:23

再東D個渣前共產國家都好好玩
同埋巴爾幹

自由行方便嗎?
Garfield 發表於 2021-3-12 01:21

一般,大城市尚可
主要係交通唔方便,要留多D時間

Oic
難搵個伴去
Garfield 發表於 2021-3-12 19:01

一個人原來都可以盡興

原來莊子係一人之警
616.1314 發表於 2021-3-12 20:30

隻歌好聽
我鍾意

佢其他歌我都幾鍾意
不攻擊

想去旅行
RVHOCPC 發表於 2021-3-15 20:32

去邊好

會被人呃
雖然消費好平
kevinlai1621 發表於 2019-3-23 18:14

而家仲平
土紙跌左好多

呢度宣傳facebook page有無問題架其實都係間唔時寫 多數都係返工悶得濟就寫
無話特定update時間
...
cbacbacba1 發表於 2019-3-24 20:33

加里寧格勒!!

容祖兒推介東京。
water:) 發表於 2021-3-15 23:15

祖兒去巴黎影封面
我都鍾意

好想買機票!!
stephybest 發表於 2021-3-25 12:35

買!
買完cancel就可以感受到個感覺

曾住過這地球有幾多間屋
最後不想再搬了
難道是家的感覺
最終找到了? ...
on07111 發表於 2021-6-26 22:50

呢隻都聽到好感觸

機票好平

送上附有菠蘿油、奶茶等香港美食香味的心意卡

笑左
Yan 發表於 2021-3-22 12:08

諗起黃妍隻碟

限量紙盒專輯散文集
◆56頁相集
◆12篇文妍文
◆咖啡香味印刷(賞味期限3個月)