返回列表 發帖

其實寂寞 就如.......

歡迎大家分享寂寞一個人會做嘅事
我先
其實寂寞 就如自己一個食麻辣火鍋!
想一個人食麻辣火鍋唔駛就人!

一個人食火鍋真係唔錯
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Recommendation 2020 Week 28

自己一個行唱片舖
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

自己一個行山

自己做飯 自己浪漫~
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 28 (11/7/2020)

1. 我一伸手抱住我 - SENZA A Cappella  2. 一人之境 - 林家謙  3. 南昌街王子 - 薛凱琪  4. 幻愛 - 小塵埃  5. 廢學 - 陳健安

寂寞就如 自己一個搭飛機

寂寞就如 自己一個搭飛機
Kfmusic 發表於 23/3/2019 00:19
大家好我是搭飛機過來的
Music Picks Week 28 (11/7/2020)

1. 我一伸手抱住我 - SENZA A Cappella  2. 一人之境 - 林家謙  3. 南昌街王子 - 薛凱琪  4. 幻愛 - 小塵埃  5. 廢學 - 陳健安

大家好我是搭飛機過來的
kwanie 發表於 2019-3-23 00:19

你很危

其實寂寞 就如自己一個睇AV
想一個人睇AV唔駛就人
Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:12

你算吧啦,你都唔會睇av既,睇褲啦你

睇GV囉咁
Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:23

咩黎

睇GV囉咁
Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:23

安已不

咩黎
艾石仔 發表於 2019-3-23 00:23

費......費....事嘈呀!自己Googoo search!

費......費....事嘈呀!自己Googoo search!
Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:24

GEM VIDEO

寂寞就如 自己一個去睇A Star Is Born
Jason Playlist 2020 Week 27
#1 與人同行 | 鄧小巧

寂寞就如 自己一個由馬來西亞隻身來港住劏房

寂寞就如 自己一個去睇咗3次Call me by your name
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

Kfmusic 發表於 23/3/2019 00:27
你RAP 緊?

寂寞就如 自己一個食春卷

你RAP 緊?
kwanie 發表於 2019-3-23 00:28

Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:27

I feel attacked
Jason Playlist 2020 Week 27
#1 與人同行 | 鄧小巧

Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:24

GV 物理治療中心

重申一點:
所有含不雅用語、三級成份、侵犯知識產權、廣告等等文章
管理員或版主可視乎情況刪去而不予以任何通知
同時版主有權因應違規情況對會員作出處分
SSN Chart (10 Jul)
1. 南 昌 街 王 子 (1 Week No.1) - 薛 凱 琪
2. 自 由 之 夏 - 黃 耀 明
3. 顧 家 - 黎 明

Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:27

嚴禁反煎
請支持所唱廣東話嘅歌手

重申一點:
所有含不雅用語、三級成份、侵犯知識產權、廣告等等文章
管理員或版主可視乎情況刪去而不予以任 ...
John 發表於 23/3/2019 00:31
咁四級成份文章呢

咁四級成份文章呢
kwanie 發表於 2019-3-23 00:32

叫傅恆哥哥罰你
1. 南 昌 街 王 子 (1 Week No.1) - 薛 凱 琪

叫傅恆哥哥罰你
John 發表於 23/3/2019 00:32
who's he?

叫傅恆哥哥罰你
John 發表於 2019-3-23 00:32

褲擦褲痕?套劇完左十世啦._.

JasOh103 發表於 2019-3-23 00:29

No offence

No offence
Kfmusic 發表於 23/3/2019 00:33
通常講得呢句都有

另外相近例子有
無心嘅, 不過XXXXXXX

擺明有心

who's he?
kwanie 發表於 2019-3-23 00:33

祖兒

通常講得呢句都有

另外相近例子有
無心嘅, 不過XXXXXXX

擺明有心
kwanie 發表於 2019-3-23 00:34

純粹覺得好寂寞

開始睇rebecca了

純粹覺得好寂寞
Kfmusic 發表於 23/3/2019 00:35
悶極時自己可浪漫

又係蕭國華
John 發表於 2019-3-23 00:35

邵國華?

邵國華?
Kfmusic 發表於 2019-3-23 00:36

係伍佩儀!!

其實寂寞 就如張潤衡一個玩火

開始睇rebecca了
John 發表於 2019-3-23 00:35

金城安呢

金城安呢
艾石仔 發表於 2019-3-23 00:39

港女安太廢,咁都讀到大學既!

金城安呢
艾石仔 發表於 2019-3-23 00:39

送水輝鬧安仔好正

John 發表於 2019-3-23 00:39

John 發表於 23/3/2019 00:39
其實寂寞 就如自己一個水煎包

港女安太廢,咁都讀到大學既!
stephybest 發表於 2019-3-23 00:40

好想同港女安做同事
日日笑佢做錯野

原來係陳可兒!!!!!!!!!!!!

送水輝鬧安仔好正
John 發表於 2019-3-23 00:40

屎蜢好核突

其實寂寞 就如自己一個水煎包
kwanie 發表於 2019-3-23 00:41

就如自己一個點卡碧

屎蜢好核突
stephybest 發表於 2019-3-23 00:42

餵我食?

好想同港女安做同事
日日笑佢做錯野
艾石仔 發表於 2019-3-23 00:42

老細會比佢害死,太蠢

屎蜢好核突
stephybest 發表於 2019-3-23 00:42

邊會有咁大包白粉
諗都諗到啦

邊會有咁大包白粉
諗都諗到啦
艾石仔 發表於 2019-3-23 00:43

大學係咁教佢!佢又冇錯既= =

就如自己一個點卡碧
John 發表於 23/3/2019 00:42
燒山好嘢