返回列表 發帖
唔係宇宙YouTube cm?
Kfmusic 發表於 2019-6-21 10:24
**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-6-21 00:49

阿叔做乜潛咁耐水
kayzzz 發表於 2019-6-21 15:47

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

nicholashin 發表於 2019-6-21 16:08

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2019-6-21 16:36

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

仲有一個禮拜就開學!
WZA111 發表於 2019-8-26 14:11

超興奮!

未做曬功課
WZA111 發表於 2019-8-26 18:26

唔做了
罷課了

加快 罷!
我想要的天天增加

Chan Mac
2 個月前 (已編輯)
我讀男校,我坐最後嗰行窗邊位隔離,記得中五時遇到個幾man既男仔,佢每日上堂有意無意都揀我隔離坐,有好多唔同原因(後尾佢話只係想同我一齊坐既藉口),一時話無帶書,一時話涼唔到冷氣,我地就係咁就識左,上堂我地又掛住玩手機,傳紙仔傾計,於是交換左msn(8年前仲有)於是又有約出街,大家都有feel,一直維持左呢種曖昧關係差唔多一個月,最後就一齊左。
一齊左之後,佢話俾我聽其實佢中意女仔,但覺得我幾可愛,所以就想同左我一齊,初時唔信,相處落就發現係真,因為佢ig會睇好多女,所以覺得好神奇,我地上堂係後面又會偷偷地對望,拖下手,間唔中都俾同學發現,雖然我地無公開咁講(到而家我都未敢認自己係),直至有1/3級既同學都知知地我地一齊 ,之後連班主任都知左,班主任因為好錫佢(佢學業運動都好叻),家長日就同我媽講我壞話,話我做咩中意班上既男仔,呢刻都仲幾嬲。好彩佢之後都有氹返我,有時上堂無左對方,啲人都會係我地是但一個面前嗌對方既名。雖然幾尷尬,但同時又覺得幾sweet。
一齊左既兩年,我地都有一齊去旅行,一齊去大家屋企玩,一齊去op,做哂所有拍拖必做既野,可惜兩年後dse完左之後成績有啲分別,所以分道揚鑣,加上我地知道係無將來,本身我地每日都會whatsapp傾計,直至有一日我地無再傾計,戀情就無疾而終。雖然有痛苦既經歷,但都好慶幸中學時代拍過一場無憾既拖。係舊同學口中知道佢拍緊拖,衷心祝佢幸福,希望佢第時結婚都會請我去飲:)
顯示較少

查看 7 則回覆

2011年邊有人玩i豬呀
HOTMAN 發表於 2019-9-20 00:14

個comment可能來自2022年

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

Sandra Wade commented (one month ago):

I went to college with Dave. Me and  another friend from those days were planning on going to his show on Monday. She had emailed him and asked if we could see him, to say hi. He said he would wait after the show for us, and he said he never does that, but that he would do it for us. I am crushed. I never met anyone like Dave. I will never forget when he was offering haircuts to make extra money, and he shaved my head. I dyed the rest black :) He had a great radio show on WTJU with his friend Rob called "The Black Hair Show." He wrote amazing poetry even then..much of it was written in the UVa morgue where he worked. He was so funny. Super witty and smart. Too much talent, gone too soon.  This song is haunting me "some of them were once people I was happy to know".. I was happy to know you, Dave. RIP.

------------------------//

David Berman, aka Purple Mountains, who released the eponymous debut album three weeks after, On August 7, 2019, was found dead in an apartment in Brooklyn, New York. His death was ruled a suicide, aged 52.

更爽的一件事  ◎#吳芬

比起做愛
你問我
爽不爽

我更喜歡
耿爽不爽

本帖隱藏的內容需要積分高於 7000 才可瀏覽

今年 dse deedee真係要俾心機
帥小寶` 發表於 2020-3-4 00:24

我會加油
多謝Miss支持!

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

I mean 一向都無
616.1314 發表於 2020-3-10 15:48

點解

我都唔知 lol
淨係得 Grad Din
放咗榜考得好嗰啲有得返去參加 Prize Giving Ceremony
有件袍著 然後上台 ...
616.1314 發表於 2020-3-10 19:33

其實咪即係903頒獎禮
上到榜先可以參加

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-12 17:00

好勁

CM 仲有冇細過十五歲既會員
bagfgfcde 發表於 2020-3-12 22:17

我

你嘅諗法同我老細一樣
都好難得老一輩咁開通
stopzi 發表於 2020-3-12 22:11

可能佢就係你老闆

John 發表於 2020-3-14 19:30

你都唔係好好多

好恐怖 原來上左CM7年
HOTMAN 發表於 2020-3-15 02:35

timmy開左CM 20年

上面好多老seafood

cm 係timmy 開架咩
kwanie 發表於 2020-3-15 16:16

唔係咩?!

kwanie 發表於 2020-3-15 16:24

who?
一直以為係

幻國開

其實係恆星
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-15 19:53

有咩歌手

中學最開心係上堂偷偷地食野
偷偷地睇小說

有無偷偷哋望男同學
stopzi 發表於 2020-3-23 16:24

通常直接望

有冇人學緊日文
好難記啊d生字
兩日要記百幾二百隻字 記到頭都痛
...
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-23 14:55

有無日本朋友