返回列表 發帖
呢位會員既癖好真特別
stephybest 發表於 23/3/2019 23:55
踏入子時又係佢showtime
靜。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 46 (16/11/2019)
1. 二零一九 - LMF  2. 重生 - 陳健安  3. 喘息空間 - 李幸倪  4. 你可能未必不喜歡我 - 許廷鏗  5. 熒光 - 陳蕾

以為hehehaha在眼前
stephybest 發表於 26/3/2019 21:08
你又rap 呀
靜。
Music Picks Week 46 (16/11/2019)
1. 二零一九 - LMF  2. 重生 - 陳健安  3. 喘息空間 - 李幸倪  4. 你可能未必不喜歡我 - 許廷鏗  5. 熒光 - 陳蕾

你少女的祈禱?
John 發表於 26/3/2019 21:14
明荃!!!!!!!!!
靜。

咪以為我係廢老 呢度係我話事好唔好
Hehehaha 貌美如花 最鐘意就係同john子bili bala ...
stephybest 發表於 26/3/2019 21:15
CM 有嘻哈
靜。

裸考可能適合佢
kevinlai1621 發表於 28/3/2019 22:58
LECTURE HALL 凍到咁
靜。

無呀,Open book
Kfmusic 發表於 29/3/2019 00:54
即係有本書都無用囉
靜。

Chan Mac
2 個月前 (已編輯)
我讀男校,我坐最後嗰行窗邊位隔離,記得中五時遇到個幾man既男仔,佢每日上堂 ...
hehehaha 發表於 19/9/2019 22:46
呢個COMMENT 有聲嘅
靜。