返回列表 發帖
今年 dse deedee真係要俾心機
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

原來佢係囡???
kk8733 發表於 2020-3-4 10:18

好想讀書

大中又拎謝安琪出嚟鞭屍
Yan 發表於 2020-3-12 13:44

點鞭

拎疫苗說教駁論
Yan 發表於 2020-3-12 14:43

好慘

之前其他堂教免疫系統又拎佢出嚟講
大通講科學精神又拎佢出嚟講
Yan 發表於 2020-3-12 14:46

唔係大中黎架咩

好多course都有拎佢做例子
Yan 發表於 2020-3-12 15:02

安琪好紅

是咁的
尋日約曬成班以前中學同學出黎聚下舊,食下飯咁
本來過程都幾輕鬆愉快既
但係突然呢,有一個升左恆大既中學同學就提議玩下遊戲咁,廢事咁悶
當中有人就提議玩下D數字遊戲啦,計下數咁
大家都話好既,當係玩下啦

咁就一直計啦,突然間有一鋪
我唔小心咁將好簡單既加數計錯左,將10+7+9+5,計左做32,比正確答案多左一
我D FD就笑我話我咁渣嫁,我都唔好意思咁笑左幾下
就係依個時候,讀恆大果個FD就話我:「咁渣嫁,中學生WO。」
由於小弟不材,升唔到上大學,要係下年進行自修
我當時就無聲出,因為知道恆大係一間好勁既新晉大學,
所以只可以細細聲同佢講番:「唔好意思囉,大學生。」

但由於我條氣好唔順,所以決定係聽日去佢果間恆大到搵佢再玩過隻GAME
由於我住九龍果邊,唔係好熟新界﹗路

上左小巴,途中見到有數棟好有霸氣既建築物,坐立係山與屋村中間,旁邊仲有幾個工地作為點綴,幾個地盤佬企係街邊,左手撩住鼻屎,右手抓下屎忽。

我心諗,依一間一定就係傳說中既恆大

由於我坐係車尾。迫使我一定要運用我豪壯既聲音大叫出我既目的地

「恆大有落唔該。」

講完之後仲要撥下頭髮,電一電側邊D女
諗住可以靠下「恆大」既威名,去型一陣,溝下女
點知個小巴司機又好大聲咁回應我:「恆咩Q大啊,恆管就有。」
係依個時侯,車上引出一陣爆笑
坐係我側邊個中學妹都引唔住笑左我一陣

我都唔等佢停車,即刻係個車窗到跳左出去

我跑入恆大,即刻搵我個FD對質
我問佢:「依間唔係恆大咩?做咩我岩岩落車嗌恆大會被人笑。」
我個FD聽到我咁樣講,面都紅埋咁答我:「關唔關你事啊。」

大家點睇?

我好欣賞現在的年青人, 除了有創恴外, 最難得說話越來越有深度,分析理據亦有條有理, 雖然還有很多改善空 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-12 17:14

多謝你 !

掛住大學

CM 仲有冇細過十五歲既會員
bagfgfcde 發表於 2020-3-12 22:17

禾12碎開始上CM

John 發表於 2020-3-14 19:30

又蝦叔叔

好恐怖 原來上左CM7年
HOTMAN 發表於 2020-3-15 02:35

我都有十年啦

每段愛還是錯
John 發表於 2020-3-15 19:55

家謙作所以我會聽

433333既故事教訓我地凡事唔好咁老定, 更唔好亂接受訪問XD

如果DSE 考到433333,我會傷心到尖叫 要匿埋喊  
除左repeat我唔知講乜好
OU 都要 at least 44444

睇唔明啊......

433333呢個成績
咁似n年前有條放榜片個主角既
Wonders 發表於 2020-3-30 18:53

根本就係講緊個條片

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-31 18:26

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽