返回列表 發帖

hehehaha 發表於 2019-3-23 18:59

小學都有
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

咁唔好溫!裸考!或者唔考!
stephybest 發表於 2019-3-28 13:33

裸考可能適合佢

LECTURE HALL 凍到咁
kwanie 發表於 2019-3-28 23:29

但係人多應該會好熱

校園小確幸一則,對面坐左個靚仔
Kfmusic 發表於 2019-3-31 18:43

不如問有咩人你覺得佢唔靚

Last day
WZA111 發表於 2020-1-16 16:45

好慘, 今年last day應該無得好似以前咁咁多人影相食飯唱K直落

我學校好早就 last day 所以比較好但係有其他學校就直程冇咗個 last day ...
WZA111 發表於 2020-3-3 23:45

可以早得過放年假前
仲有對上個屆個中六畢業禮無限延期...

Lol 我母校無畢業禮
616.1314 發表於 2020-3-10 14:56

我地咪一樣
11月變3月變5月

分分鍾出年一之過算

I mean 一向都無
616.1314 發表於 2020-3-10 15:48

pun
好求其

我都唔知 lol
淨係得 Grad Din
放咗榜考得好嗰啲有得返去參加 Prize Giving Ceremony
有件袍著 然後上台 ...
616.1314 發表於 2020-3-10 19:33

歧視, 玩分化

我都唔知點解可以百幾年嚟都無畢業禮
This is so pun
616.1314 發表於 2020-3-10 19:47

精英主義lol

是咁的
尋日約曬成班以前中學同學出黎聚下舊,食下飯咁
本來過程都幾輕鬆愉快既
但係突然呢,有一個升左恆 ...
帥小寶` 發表於 2020-3-12 16:05

個司機唔講恆商已經算係咁

通常都係叫學校有落就算

如果DSE 考到433333,我會傷心到尖叫 要匿埋喊  
除左repeat我唔知講乜好
OU 都要 at least 44444 ...
帥小寶` 發表於 2020-3-26 18:36

有得揀都唔會OU掛

明明你先係怪叔叔
Wonders 發表於 2020-3-30 19:00

不用爭, 兩個都係

4月20 真係有得番學先好
kaman921 發表於 2020-3-30 20:03

咪講左無