返回列表 發帖
黑色星期四
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

買咗8號
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

你地有冇收到qr code?

一樣
我食住580
過兩日再睇下買唔買到980
JayantL 發表於 2019-5-7 16:39

我身邊好多人都係咁做

有冇人知右手邊最多飛嘅係咪紅區?

嘉賓會請後輩
cathay1996 發表於 2019-5-8 15:37

請美淫一齊係許願池二人浴然後暴烈34

綠區正面冇380位
對面係紅區
JayantL 發表於 2019-5-9 07:42

感覺上紅區最多公售,反應應該最好,畢竟都係真金白銀撲飛。
內部飛多數坐係度成碌木咁。

Dear Jane
張敬軒
Boyz

三個鐵膽
mychart- 發表於 2019-5-9 08:24

龍虎豹蛇

入唔到

好彩食住兩張8號580先

有冇人入到城市受騙網

有無人想要飛呀
可能有多兩張
Lewis 發表於 2019-5-9 10:36

980?

想要2張連座980

$580 ja bb
Lewis 發表於 2019-5-9 10:38

580我買咗8號喇,點解我部電腦同手提咁廢,一次都入唔到

(截至As at 10:45)

• 以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 68 837
  • 已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A

完全未試過入到一次,點會易買

仲有好多飛,但可唔可以比我入去買
賴爽 發表於 2019-5-9 11:41

太唔公平了

read咗下loading page個code,大概意思系:
会每隔4秒去試一下load  呢个page
如果load唔到,會重新load翻 ...
panjunchisa 發表於 2019-5-9 12:23

即係點,load www果個不停F5?

入到都冇980連位,睇條鐵咩

一早已經無
早粉好有錢
Lewis 發表於 2019-5-9 14:53

唯有睇580

我買咗6、8號 580連座兩張  23號 580 連座四張

搵到個11排嘅單丁位,俾錢果陣又登出咗

剩好多單丁位
小儀豬尾 發表於 2019-5-9 16:20

我想睇多場980單丁,我咁落力幫祖祖散飛都唔俾我入

相比sammi 75000張飛(少joey 一萬張飛公開發售),大約4:00 左右已經全部sold out... 但Joey 到而家仲有接 ...
ellybest 發表於 2019-5-9 16:41

係1730. tks

真系買唔到到時我有俾你拉
TT进化论 發表於 2019-5-9 16:36

我想買8號單丁,因為買唔到連位,我決定飛咗我friend,佢地坐580,我自己坐落嚟980。

我買左8次
但sammi 一次都入唔到
lemontea1069 發表於 2019-5-9 16:40

下午好買咗好多,我都入咗4次,衰揀位太耐,成功2次。

咁都可以見縫插針犀利
Qmen 發表於 2019-5-9 16:52

一定有比較架,兩個show無縫連接,而且Sammi安心事件之後已經好有睇頭了。

唔知會唔會好似李克勤演唱會咁慢慢放番d飛出黎
hohoho 發表於 2019-5-9 17:11

通常幾耐放一次,想執死雞

我估差唔多賣曬就陰d陰d流番出黎
hohoho 發表於 2019-5-9 17:41

但係上次Sammi真係賣完一張死雞都執唔到

得返21號580少量

全部售罄,幾時先放飛出黎,我唔信公售咁少

好有可能演唱會就唱返果5首LA特輯重新編曲嘅冤鬼十大

請教一下,大約幾時可以出票?
fengzhizi9225 發表於 2019-5-10 10:18

演出前14日之內自己去部機攞

黃牛屯咗唔少飛,然後粉絲大部分想去睇嘅都自己搶到,今次殺個黃牛抽手不及,大快人心 ...
lightupmylight 發表於 2019-5-10 11:06

問題係大家都搶唔到980連位呢,唔知係hold住定黃牛咁犀利啦

容祖兒踏入樂壇20年不甘成為「回憶」,到美國知名錄音室重新演繹自己。一切由開始,預視着她的音樂路,細說 ...
jasonng 發表於 2019-5-10 11:44

好似預告仲有16號愛人。

都18場唔爭在2場啦
bchan 發表於 2019-5-10 16:12

食老鼠安個期開part2 兩晚side cut喇

great 重唱有長大
cbacbacba1 發表於 2019-5-10 16:25

pretty crazy冠完會唔會plug埋呢首,佢話今年plug四首新歌,冇講舊歌。

903聽到售罄jingle唔似會加場了

有冇人知點解演唱會記招會有何哲圖?
btvfans 發表於 2019-5-11 07:03

可能有一part係最受歡迎女歌手要請HANA

有無人同我一樣仲未收到 email ?_?
但係信用卡係扣咗錢
616.1314 發表於 2019-5-11 00:33

你如果set咗密碼,就要郵件收取票碼姐,不過憑信用卡去攞都得架。

蕭敬騰8月30 31開,真係無咩檔期加場了 怪唔之得祖話英皇班人想佢加日場⋯⋯如果想開夠20場點解英皇唔book ...
danhong0109 發表於 2019-5-11 10:03

雖然20週年想20場,不過佢自己知自己事,上咗年紀真係又跳又唱好難,1314爛聲到咁都驚一驚。

決定開show前溫書一次前面9次紅館D碟。

美麗在望無出碟但有系無線音樂台播
其餘全部有出碟所以可以全部重溫 ...
Qmen 發表於 2019-5-11 16:26

美麗在望慈善演唱會 TVS3群星熱辣show版

1314可睇之處:
1) 眼高手低假大肚
2) 慘被CUT的急凍全場七不思議
3) extra:蟲卵DVD boxset ...
gooloo 發表於 2019-5-12 00:23

點講呢,1314除咗記得佢爛聲之外真係冇乜記憶點,反而記得佢第一場一開波第一首歌小日子就喊,呢個應該係一個紀錄,可惜冇收入碟。

重點係1314 d衫真係世界級7 好記得平安夜encore唇印長裙俾人惡搞做春卷
麻煩光頭Y今次唔好再搞 ...
fifty1205 發表於 2019-5-12 11:52

好難唔係佢,今次記招條裙都出事,成日跌落嚟(雖然都冇嘢睇)

第一次自己攞票
我想問下銀聯支付係咪一定要憑取票編碼同密碼去自助取票機攞票?
邊度有自助取票機?(係咪2 ...
kenvincy.cn 發表於 2019-5-12 11:55

官網下面咪有囉
http://www.cityline.com/chi/helpdesk/locationOfuTdm.jsp

ig post左小天使, 世上只有同擁抱天下
hohoho 發表於 2019-5-12 15:14

母親節姐,況且佢1314已經過咗癮

睇完成輯嘢,冇斌祖二世古咁好睇,不過長大果part有少少感動位。
斷估呢輯嘢入面D歌70%今次8月份都會出現,睇佢點樣mix,未知可能真係做openning。

2008個rundown唔錯吖,個兩part medley真係high
lightupmylight 發表於 2019-5-13 09:27

無法超越啦,Starlight狀態最good,不過舞台效果最好花臣最多係No.6,呢兩年嘅真心經典。

既然回顧20週年
不如唱埋第一次我想醉
John 發表於 2019-5-13 11:01

都唔審題嘅!《第一次我想醉》都24週年了。