返回列表 發帖
其實18場就已經係加咗場咖喇,比如好似以前甘,先公售8場,再加4場,再加4場,再加2場……其實咪一樣

有無人同我一樣仲未收到 email ?_?
但係信用卡係扣咗錢
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

但係信用卡係扣咗錢
616.1314 發表於 2019-5-11 00:33

我gmail收唔到
send咗email去城網又唔復我
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

有冇人知點解演唱會記招會有何哲圖?

btvfans 發表於 2019-5-11 07:03

可能有一part係最受歡迎女歌手要請HANA
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

btvfans 發表於 2019-5-11 07:03

係咪關big big channel事
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

但係信用卡係扣咗錢

我都冇
信用卡都扣左錢
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

但係信用卡係扣咗錢

你如果set咗密碼,就要郵件收取票碼姐,不過憑信用卡去攞都得架。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

蕭敬騰8月30 31開,真係無咩檔期加場了 怪唔之得祖話英皇班人想佢加日場⋯⋯如果想開夠20場點解英皇唔book多d期

蕭敬騰8月30 31開,真係無咩檔期加場了 怪唔之得祖話英皇班人想佢加日場⋯⋯如果想開夠20場點解英皇唔book ...
danhong0109 發表於 2019-5-11 10:03

雖然20週年想20場,不過佢自己知自己事,上咗年紀真係又跳又唱好難,1314爛聲到咁都驚一驚。

你如果set咗密碼,就要郵件收取票碼姐,不過憑信用卡去攞都得架。
風見志郎 發表於 2019-5-11 09:48

我都係冇收到郵件,但係買完飛會有個confirmation page,有埋取票碼,我唸應該ok

雖然20週年想20場,不過佢自己知自己事,上咗年紀真係又跳又唱好難,1314爛聲到咁都驚一驚。 ...
風見志郎 發表於 2019-5-11 10:20

祖兒都未夠40
仲好年輕
應該趁後生chur盡佢
開夠40場
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

我只能話,會加場,大家等住
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

祖兒都未夠40
仲好年輕
應該趁後生chur盡佢
開夠40場
John 發表於 2019-5-11 13:10

記招不斷強調重點是年輕

TT进化论 發表於 2019-5-11 13:46

小道消息定確定左
加前 加後 定係一前一後

https://youtu.be/rxUuCvpTpcU 中間選的鏡頭未夠好 明明有d鏡頭好經典仲好睇,不過整體條片都OK 睇左幾次

TT进化论 發表於 2019-5-11 01:46 PM

好多內部消息
應該後面加
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

TT进化论 發表於 2019-5-11 13:46

支持加前

決定開show前溫書一次前面9次紅館D碟。

風見志郎 發表於 2019-5-11 16:10

邊有每次都出碟

邊有每次都出碟
lightupmylight 發表於 2019-5-11 04:19 PM

美麗在望無出碟但有系無線音樂台播
其餘全部有出碟所以可以全部重溫

睇嚟容祖兒準備迎接新朵啦

美麗在望無出碟但有系無線音樂台播
其餘全部有出碟所以可以全部重溫 ...
Qmen 發表於 2019-5-11 16:26

美麗在望慈善演唱會 TVS3群星熱辣show版

風見志郎 發表於 2019-5-11 04:27 PM

無錯但睇唔完整

加場又要再買

風見志郎 發表於 2019-5-11 16:27

有無link

風見志郎 發表於 2019-5-11 16:27

睇曬之後記得講下每一年有乜感想,有乜特別之處

風見志郎 發表於 2019-5-11 16:10

1314有重溫既必要嗎?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

回復 1728# hehe

梗係有必要 可以同祖祖倒數
舞來舞去 不日內開始錄音。

最中意Show Up演唱會
女皇姿態盡顯又玩濕身
可惜太短啦

1314有重溫既必要嗎?
hehe 發表於 2019-5-11 07:38 PM

每場演唱會都有可睇之處當然要重溫啦

牆紙都翻唱

牆紙都翻唱
stephybest 發表於 2019-5-11 22:01

聽到厭

聽到厭
hohoho 發表於 2019-5-11 22:08

睇完個特輯,肯定今鋪實冇side track了,未知/痛愛/隆重登場/加大力度/牆紙應該已經入左regular rundown?!

睇完個特輯,肯定今鋪實冇side track了,未知/痛愛/隆重登場/加大力度/牆紙應該已經入左regular rundown? ...
stephybest 發表於 2019-5-11 22:11

Background music 有lucky star

長大

長大
hohoho 發表於 2019-5-11 22:28

唔係演唱會唱呢首呀……加埋一種永遠

成個特輯無乜感動位
love wins!

隆重登場(新版)都幾似係opening song喎

big big channel買個隻碟應該有: 末知/痛愛/隆重登場/牆紙/長大

busking有空港/16號愛人/心淡

big big channel買個隻碟應該有: 末知/痛愛/隆重登場/牆紙/長大

busking有空港/16號愛人/心淡 ...
hohoho 發表於 2019-5-11 22:37

同1314有咩分別?

有長大 真心驚喜

希望不要1314 ver 2.0....

點解要揀長大...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唔係演唱會唱呢首呀……加埋一種永遠
stephybest 發表於 2019-5-11 22:31

一種永遠應該走唔甩

睇完都估到演唱會3分1的歌係咩

每場演唱會都有可睇之處當然要重溫啦
Qmen 發表於 2019-5-11 20:34

1314可睇之處:
1) 眼高手低假大肚
2) 慘被CUT的急凍全場七不思議
3) extra:蟲卵DVD boxset

唔想聽墻紙
想嘔
又唔係啲咩big hits一定要唱
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

唔想聽墻紙
想嘔
又唔係啲咩big hits一定要唱
JayantL 發表於 2019-5-12 01:09

佢鐘意就要唱啦