返回列表 發帖
唔介意有床前無月光+四面台,換走加大力度+喜喜喜喜
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好似bigbigshop全部都係藍區55段正對舞台,不過就唔係好前,有朋友都係。 ...
風見志郎 發表於 2019-7-26 14:47

雖然唔係好前但正面+有得睇頭場已經好滿足
之後睇嗰三場就搵到內部飛
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

風見志郎 發表於 2019-7-29 14:28

加大力度都覺得可以keep 但喜喜就真係唔好再唱啦
想聽暖光

好似早幾十頁就有人講過派對機器係opening?
唔通係堅?
JayantL 發表於 2019-7-29 14:27

有位jf講過opening應該係快歌sidetrack 可能係堅
唱完一隻sidetrack然後全場怨鬼

OMG!!!!終於俾我等到了咩?派對機器!!!
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

風見志郎 發表於 2019-7-29 14:28

加大力度咁high,唔好換啦~喜喜8888888888888

有位jf講過opening應該係快歌sidetrack 可能係堅
唱完一隻sidetrack然後全場怨鬼 ...
721AXA 發表於 2019-7-29 15:34

首首大合唱,美祖好輕鬆

唱完一隻sidetrack然後全場怨鬼 ...
721AXA 發表於 2019-7-29 15:34

還我360度一種永遠許願池轉圈揮手大家好嗎opening
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

還我360度一種永遠許願池轉圈揮手大家好嗎opening
風見志郎 發表於 2019-7-29 15:47

依首覺得最後一part先唱
上次估中小日子做opening
今次我估派對機器/ Honey / Pretty Crazy !

見到有張樂手吹奏嘅圖,係咪唱告解。

想睇祖
求問大家
78段22行賣580人仔
位置算OK嗎
初心傷過
重新再跳

想睇祖
求問大家
位置算OK嗎
MiRi 發表於 2019-7-29 16:00

十點鐘方向,不過580第二行,算前。

想睇祖
求問大家
位置算OK嗎

580嘅第二排~OK wor

見到有張樂手吹奏嘅圖,係咪唱告解。
風見志郎 發表於 2019-7-29 15:57

一拍兩散都有可能

6號980:
段:  68 行:  20 位:  98或
段:  50 行:  19 位:  89  

如果非要撿一個邊個好d~大家幫我建議下

6號980:
段:  68 行:  20 位:  98或
段:  50 行:  19 位:  89  

如果非要撿一個邊個好d~大家幫我建議下{:1 ...
TT进化论 發表於 2019-7-29 16:31

68果個近正面台D

有無24號原價 380X4?我睇980,幫朋友買

有無24號原價 380X4?我睇980,幫朋友買
danhong0109 發表於 2019-7-29 17:33

24號好難買宜家

今次 BLUE ZONE 係正面?

68果個近正面台D
風見志郎 發表於 2019-7-29 17:02

視覺會好d咩?咁俾我朋友~

想睇祖
求問大家
位置算OK嗎

唔買,點解要俾人仔,FB甘多原價飛

岩岩聽左第一次派對機器
效果氣氛一定唔比佢其他快歌弱……

BTW同碟嘅主打show up都係快歌,但係零個noise
係咪比人遺忘左變sidetrack

真係要做定心理準備
佢咁樂觀都講到咁
721AXA 發表於 2019-7-28 14:59

近排無睇新聞
我想問佢仲乜事?
演唱會排練排到把聲沙左?
定去韓國排舞時扭傷左?

BTW同碟嘅主打show up都係快歌,但係零個noise
係咪比人遺忘左變sidetrack
kanxd 發表於 2019-7-29 17:58

show up當年都幾hit~但唔知點解就係唔唱,漸漸俾人遺忘

近排無睇新聞
我想問佢仲乜事?
定去韓國排舞時扭傷左? ...
森姆@結論 發表於 2019-7-29 17:59

應該無咩事~無需擔心~

今次 BLUE ZONE 係正面?
賴爽 發表於 2019-7-29 17:37

一直都係green吧

應該無咩事~無需擔心~
TT进化论 發表於 2019-7-29 18:12

其實佢無做Sammi演唱會尾場嘉賓
我也開始有些擔心
18塲啊,她又已經不年輕
我會睇佢比較後的塲次
希望佢加油
唔好唱爛聲呀

近排無睇新聞
我想問佢仲乜事?
定去韓國排舞時扭傷左? ...
森姆@結論 發表於 2019-7-29 17:59

佢一直都係病緊,病成點我地就唔知

721AXA 發表於 2019-7-29 18:50

嗯,希望佢演唱會之前快d好番
佢做基仔演唱會嘉賓時狀態超好呀
希望到時都係咁

咁好無? 悶唔過呢個rundown當贏

Lucky Star

隆重登場
Pretty Crazy
新貴

無人知道雙子座
爭氣 / 再見我的初戀 / 怯 / 抱抱 / 一拍兩散 / 逃避你 / 誰來愛我 / 這分鐘更愛你 / 阿門
悲觀生物學
心之科學

飄紅
最新消息 / 不容錯失 / 未知 / 今年新款
我好得閒
亞亞亞
鴛鴦襪
跑步機上

花千樹
心淡
天窗
痛愛

越唱越強
最好時光
一種永遠
我的驕傲

721AXA 發表於 2019-7-29 18:50

究竟咩事病?……只係想佢靚聲18場都好難……

咁好無? 悶唔過呢個rundown當贏  

Lucky Star

隆重登場
Pretty Crazy
新貴

無人知道雙子座 ...
hehehaha 發表於 2019-7-29 19:03
呢個係會悶到痴左線

花千樹
心淡
天窗
痛愛

簽名被屏蔽

呢個係會悶到痴左線

kanxd 發表於 2019-7-29 20:13

第二同四唱硬
其餘兩首換華麗邂逅,雙冠軍好冇

簽名被屏蔽

慢歌最低要求
要有 搜神記
真係神曲

慢歌最低要求
要有 搜神記
真係神曲
jasonng 發表於 2019-7-29 21:00

1314已經大搞咗, 唔想聽

第二同四唱硬
其餘兩首換華麗邂逅,雙冠軍好冇
hehehaha 發表於 2019-7-29 20:44

摩登時代
華麗邂逅
雙冠軍
搜神記
呢4首就好了

簽名被屏蔽

可唔可以飛走我的驕傲同世上只有
真係聽到嘔

今次淫歌part可唔可以係:mad about you/鴛鴦襪/垂涎

今次淫歌part可唔可以係:mad about you/鴛鴦襪/垂涎
TT进化论 發表於 2019-7-29 21:13

一定要唱淫歌既咩

可唔可以飛走我的驕傲同世上只有
真係聽到嘔
kenvincy.cn 發表於 2019-7-29 21:13

世上只有可能飛,我的驕傲實唱~話嗮都係首本成名曲,意義重大

嘉賓預測:謝霆鋒,古巨基,李克勤,張敬軒,關智斌,鐘欣潼,蔡卓妍,鄭希怡,鐘舒漫,泳兒,林峯,吳浩康,林欣彤

慢歌最低要求
要有 搜神記
真係神曲
jasonng 發表於 2019-7-29 21:00

太難唱,畀祖抖下啦,18場啊。

TT进化论 發表於 2019-7-29 21:13

二人浴

嘉賓預測:謝霆鋒,古巨基,李克勤,張敬軒,關智斌,鐘欣潼,蔡卓妍,鄭希怡,鐘舒漫,泳兒,林峯,吳浩康 ...
乐坛风云 發表於 2019-7-29 21:19

喊出來

一定要唱淫歌既咩
hehehaha 發表於 2019-7-29 21:17

03年開始邊次無?

03年開始邊次無?
TT进化论 發表於 2019-7-29 21:34

容祖兒李克勤演唱會2015 ?