返回列表 發帖
第一場就請學友 之後點搞?
星夢情真 發表於 2019-8-6 20:36

你唔比有劉華城城同黎明咩!
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

你唔比有劉華城城同黎明咩!
cathay1996 發表於 2019-8-6 20:45

真祖迷

個台整番好未?
真祖迷

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

第二場開場未?

開場未

d大陸人認定祖祖有政治立場,佢真係唔好彩
jack27 發表於 2019-8-6 20:43

唔好插完又買飛就得
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

唔夠膽睇 淨係想知有無唱0000

微博有人話ivana會做嘉賓
真祖迷

開啦

唱完空港睇下個台係咪平
真祖迷

好緊張,個台正常時效果係點既呢 ?

講緊opening定換衫part?
jack27 發表於 2019-8-6 20:19

我睇Opening d片

我睇Opening d片
Flambeau 發表於 2019-8-6 21:29

係條片聲畫唔同步,唔關現場事
真祖迷

個台正常時第2part已經有surprise
真祖迷

好似話回復正常
可以企返中間

好緊張,個台正常時效果係點既呢 ?
luvismagic 發表於 2019-8-6 21:29

睇彭秀慧 ig story

個台正常時第2part已經有surprise
jack27 發表於 2019-8-6 21:35

乜surprise?

第二part即時靚好多

已經等唔切
想聽日就衝過去睇返次完整嘅!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

冇咗搜神記
睇嚟唔係祖祖唔記得 係台壞咗臨時加

原來係仙氣part。正好多
真祖迷

冇咗搜神記
睇嚟唔係祖祖唔記得 係台壞咗臨時加
JayantL 發表於 2019-8-6 21:45

設計曬visual, 應該係同逃避你每日交換
咁即係新嗰個流出rundown應該係啱
即係派對機器有機

簽名被屏蔽

疑似咪咀 梗有分別 你都話跳舞個part 疑似咪咀
白河喜來登 發表於 2019-8-6 21:50

佢睇片,條片聲畫不同步,唔關live事,所以唔一定咪嘴

同埋佢唱美麗在望果陣把聲同和音不同步,應該唔係咪嘴
真祖迷

50 段果邊啲人嗌喇叭壞左?
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

星勤 發表於 2019-8-6 21:55

又壞
真祖迷

佢睇片,條片聲畫不同步,唔關live事,所以唔一定咪嘴

同埋佢唱美麗在望果陣把聲同和音不同步,應 ...
jack27 發表於 2019-8-6 21:55

但我見到佢個口有吸氣,但播出黎把聲無斷過其實佢都唔止一次唱快歌扮唱Live
我寧願佢扯哂蝦都唔要假唱

星勤 發表於 2019-8-6 21:55

喇叭燒了都不怕

傻啦,美祖需要假唱,聽D隔離on9過黎挑撥離間
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

我聽到索氣聲,我睇hk01
真祖迷

已經等唔切
想聽日就衝過去睇返次完整嘅!
JayantL 發表於 2019-8-6 21:43

瓊姐都要坐山頂
陰公

Btw 今晚cut咗啲歌咁
希望只係調咗去後面先唱

冇咗度
開心

回復 3475# 白河喜來登

你偶像都未咪 幾時輪到JY 咪
    話曬贏你偶像咁多
    幾時你偶像黎學嘢呀~之前1314都有黎
    期待你偶像帶埋你黎開眼界啦
    學下人地點唱歌啦。

19場你偶像一世都無啦 !一場整19個氧氣罩俾你偶像啦

留~~或~~走~~~~~
nil

喇叭燒了都不怕
JayantL 發表於 2019-8-6 22:01

張單我負責吧
又12號請早?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

但我見到佢個口有吸氣,但播出黎把聲無斷過其實佢都唔止一次唱快歌扮唱Live
我寧願佢扯哂蝦都唔要假唱{:9 ...
Flambeau 發表於 2019-8-6 21:58

丟完扇拎咪果下好似遲左都有聲
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

瓊姐都要坐山頂
陰公
hehehaha 發表於 2019-8-6 22:02

咪寫咗fans send lor

丟完扇拎咪果下好似遲左都有聲
星勤 發表於 2019-8-6 22:03

其實我唔sure係唔係咪
但睇返自己拍嘅片 佢唱心之科學嗰陣我都發現聲畫唔同步
但心之科學我肯定係live 所以我更偏向係音響有問題or其他嘢有delay呢個可能性

咪寫咗fans send lor
JayantL 發表於 2019-8-6 22:03

你的粉絲即是你

張單我負責吧
又12號請早?
風見志郎 發表於 2019-8-6 22:03

會唔會連一日假都冇埋

其實我唔sure係唔係咪
但睇返自己拍嘅片 佢唱心之科學嗰陣我都發現聲畫唔同步
但心之科學我肯定係live 所 ...
JayantL 發表於 2019-8-6 22:06

琴日壞earmon,應該是中央音響有事
真祖迷

雙子座都好似cut左?
真祖迷

不過其實唱跳快歌會開半咪都已經係慣例一樣

睇到而家,我覺得最大問題係 rundown 好散同埋太多間場位
搞到個氣氛好難 pick up,up 左都 keep 唔到
論盡樂迷,敢愛敢恨

雙子座都好似cut左?
jack27 發表於 2019-8-6 22:08

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

如果冇左,咁即係新流傳rundown 真係啱!
真祖迷

**** 本內容被作者隱藏 ****
JayantL 發表於 2019-8-6 22:10

我就係見到,但冇highlight
真祖迷

不過其實唱跳快歌會開半咪都已經係慣例一樣

睇到而家,我覺得最大問題係 rundown 好散同埋太多間場位
搞到 ...
星勤 發表於 2019-8-6 22:09

好似精彩位特別短,悶位特別長咁
真祖迷

簽名被屏蔽

佢今次不在狀態 咪咀都唔奇
白河喜來登 發表於 2019-8-6 22:13

佢上兩次夠病,最終都堅持唱,最多降key
真祖迷

睇圖 d visual 好靚
Ah YEAH