返回列表 發帖
點解仲末有片!?係咪俾人河蟹左
hohoho 發表於 2019-8-11 08:34

微博已經有……周柏豪一開聲真係。。
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

好似個個都唔想見到老黎做嘉賓
但我好恨聽佢地鬥講金句喎
阻住 發表於 2019-8-11 01:25

佢兩個有咩交集?
一齊狂串樂基兒?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

聽講係confirmed
**** 本內容被作者隱藏 ****
JayantL 發表於 2019-8-11 01:02

唉,疑似名單都冇幾個驚喜嘅
我真係想睇葉佩雯x何嘉莉,曾經的英皇三小花
反而請果D都係活躍時期嘅
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

基仔會吾會做嘉賓

6字歌可以換做其他怨婦k歌就更好

尋晚沒悲觀生物學 so sad

回復 4364# JayantL
如果係真,期待supper wor

如果有樂基兒,overlap既歌會唔會轉晒side tracks?
真祖迷

想睇祖祖同柏豪talk片段

13 17 21好多sources
16係king jer話嘅
JayantL 發表於 2019-8-11 01:53

咁11呢 今日係千年女銀生日
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

想知咩嘉賓

咁11呢 今日係千年女銀生日
fifty1205 發表於 2019-8-11 09:56

今日Ivana呀,上面有人講

個人覺得Joey 演唱會真的比較好睇,不論rundown 及舞台設計都安排得好好,希望佢捱到餘下場次,不要失聲⋯⋯

Sure???

really?

睇尾場! 希望有好嘉賓

最後的茱麗葉》這首歌的舞台效果風格有d似學友嘅《我醒著做夢》效果

好想聽悲觀生物學

睇14 號

14號嘉賓是??

想知咩嘉賓

今日Ivana呀,上面有人講
風見志郎 發表於 2019-8-11 09:58

美之唔係要準備舞台劇既咩

想知咩嘉賓

想知13號嘉賓
Mary

confirmed??

Really?
Mary

有無人今晚想一齊睇祖祖
有個frd病左黎唔到
原價$580一張 25行
有意pm

唔好中草蜢就得

Fact checked?

唱哂先壞,美祖都話好Lucky
阻住 發表於 2019-8-10 23:58

個台都唔想佢走
真祖迷

好想知道之後會加咩歌
nil

好想知道之後會加咩歌
fafa 發表於 2019-8-11 11:45

唔覺得會有驚喜,最多咪抱抱,誰來愛我之類
佢真係對1314之後D歌好冇信心

睇下先~~

兩大天后都請ph 做嘉賓

who is the guest on 13/8?

佢真係對1314之後D歌好冇信心 ...
風見志郎 發表於 2019-8-11 11:49

與蝶都出埋,我覺得不日會出埋雙冠軍/借過/預諜,甚至圓謊、密友⋯
真祖迷

Pls @@

與蝶都出埋,我覺得不日會出埋雙冠軍/借過/預諜,甚至圓謊、密友⋯ ...
jack27 發表於 2019-8-11 12:09

感覺佢有mon住
好多時講完第二日就會聽到

WHO

有無人今晚想一齊睇祖祖
有個frd病左黎唔到
原價$580一張 25行
有意pm
Lewis 發表於 2019-8-11 11:29

如果唔係睇聽晚都想睇
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

唉,疑似名單都冇幾個驚喜嘅
我真係想睇葉佩雯x何嘉莉,曾經的英皇三小花
反而請果D都係活躍時期嘅{:5_1 ...
風見志郎 發表於 2019-8-11 09:04

覺得佢哋私底下應該冇聯繫過?其實容祖兒同葉佩雯熟唔熟

期待完整嘉賓list

好想知道之後會加咩歌
fafa 發表於 2019-8-11 11:45

我諗飛船合唱可能會唱下大熱sidecut 損友/最好時光/舊日回憶的山丘/借過 果d
校歌medley或者第2 part慢歌可能會轉下唱習慣失戀/抱抱/誰來愛我/可歌可泣/分身術/雙冠軍/一拍兩散
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

real confirmed??

How about 20 號
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

我諗飛船合唱可能會唱下大熱sidecut 損友/最好時光/舊日回憶的山丘/借過 果d
校歌medley或者第2 part慢歌 ...
fifty1205 發表於 2019-8-11 13:02

好耐無聽雙冠軍!!!!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

佢真係對1314之後D歌好冇信心 ...
風見志郎 發表於 2019-8-11 11:49

我想聽抱抱多過這分鐘更愛你
這分鐘更愛你真係唔適合大合唱

How about 16 號

其實邊個天才發明這分鐘更愛你合唱
場場都炒哂車
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而