返回列表 發帖
依家出勇氣情歌係咪演唱會一定要唱?

tyli 發表於 2019-5-29 22:27

難聽到死
=)

tyli 發表於 2019-5-29 22:27

本身已經有嘉賓環節浪費時間,而家仲要留個quota唱翻唱……

本身已經有嘉賓環節浪費時間,而家仲要留個quota唱翻唱……
stephybest 發表於 2019-5-30 00:28

我諗應該有一晚係小斌女做嘉賓然後先會唱啩
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

其實蛋記如果咁想炒話題博關注
索性搵美軒美斌佢哋一pair合作開騷算啦
做咩又要搞火龍果 又要搞勇氣情歌嚟騎劫美祖嘅騷
到時一定又悶又冇驚喜仲要浪費唱其他歌嘅時間(一定吹勁耐水) 希望我睇嗰幾場唔好中佢哋
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

所以美祖plug咗勇氣情歌?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

你好似想要邊場就有邊場咁lol
eggsteven 發表於 2019-5-29 21:32

人情牌呀

其實蛋記如果咁想炒話題博關注
索性搵美軒美斌佢哋一pair合作開騷算啦
做咩又要搞火龍果 又要搞勇氣情歌嚟 ...
JayantL 發表於 2019-5-30 01:16

可以抄Juno條橋
搵楊生世紀合唱 (一種永遠)一種永遠和永遠

推埋楊生拎我最喜愛男歌手
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

都售罄啦,仲要搞咁多野為乜?想吸引街客引起討論?

數彩虹 發表於 2019-5-30 14:54

黃牛霏未售罊

咁搞法分分鐘hins x kenny做嘉賓

黃牛霏未售罊
阻住 發表於 2019-5-30 18:24

冇錯,好似都炒儂咗,有市無價。反正想睇嘅人都自己買到正價票

簽名被屏蔽

容祖兒開18場咁多點炒得落?正常都買到一張啦
你老闆 發表於 2019-5-30 21:12

優先訂票嘅時候,黃牛應該都囤咗唔少貨。之後仲有相冊加580嘅套餐票都好多人買咗

數彩虹 發表於 2019-5-30 14:54

人地單純想報答下kenny je

個poster造型好靚

咁耐都無消息, 我諗真係無得加場架喇。祖兒應該都驚自己驚體力不足唱唔到20場

咁耐都無消息, 我諗真係無得加場架喇。祖兒應該都驚自己驚體力不足唱唔到20場 ...
tyli 發表於 2019-6-8 02:13

留番下次先20場啦,如果唔係下次少過今次實俾人講,不過有預感今次開完佢會放慢腳步,無以前咁密出碟接job

留番下次先20場啦,如果唔係下次少過今次實俾人講,不過有預感今次開完佢會放慢腳步,無以前咁密出碟接jo ...
hohoho 發表於 2019-6-8 04:19

下次40幾歲仲點開20場

下次40幾歲仲點開20場
cbacbacba1 發表於 2019-6-10 11:34

今次三字頭最後一個演唱會

咁耐都無消息, 我諗真係無得加場架喇。祖兒應該都驚自己驚體力不足唱唔到20場 ...
tyli 發表於 2019-6-8 02:13

仲未出終極加開/最後加開字眼 應該仲有機會 可能佢生日果陣宣布
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

仲未出終極加開/最後加開字眼 應該仲有機會 可能佢生日果陣宣布
cathay1996 發表於 2019-6-10 13:59

派首勇氣情歌真係趕客 都唔覺佢有心出歌做碟

簽名被屏蔽

派首勇氣情歌真係趕客 都唔覺佢有心出歌做碟
hohoho 發表於 2019-6-10 19:45

到底邊度有講佢派左歌

趁年輕快快碎開20場,足足大媽10倍
你老闆 發表於 2019-6-10 19:55

謝大媽一世既場數都唔夠佢開一次咁多

回復 1925# cathay1996

咁又唔駛咩都 要比較既:)

回復  cathay1996

咁又唔駛咩都 要比較既:)
TOBY6101 發表於 2019-6-11 15:26

最幣佢d fans 成日不自量力拎佢地偶像黎同祖兒比較呢

好似冇點宣傳,應該都喺冇得加場

好似冇點宣傳,應該都喺冇得加場
lightupmylight 發表於 2019-6-11 16:58

保險佬喺地鐵買咗好多廣告喎 可能內部啲飛仲未散晒
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

求17號的兩張飛,有的pm我

張巨型海報之後有無得賣架

阻住 發表於 2019-6-24 19:41

死啦 開18場到依家都仲未散哂飛
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

830一張580
隨時仲貴過黃牛

死啦 開18場到依家都仲未散哂飛
fifty1205 發表於 2019-6-24 20:02

城市售票網已經售罄喇

抵買過bigbigchannel

乙張即係一張?但佢個graphics show 兩張票既

城市售票網已經售罄喇
乐坛风云 發表於 2019-6-24 20:54

內部應該hold左好多飛末散, 點會擺番出去城網賣, 實俾人笑死

我諗佢其實最多賣得10-12場, 講叫座力sammi一定高過佢

抵買過bigbigchannel
gooloo 發表於 2019-6-24 22:05

睇你點睇, bigbigchannel有隻碟送

乙張即係一張?但佢個graphics show 兩張票既
cathay1996 發表於 2019-6-25 03:02

撕開張海報一人半張

演唱會倒數6星期

祖兒正式出道首支派台
首支三台冠軍歌
改編自Jennifer Paige《Crush》
首張唱片銷量榜長達23星期

#三台冠軍歌 #英皇三小花 #初試啼聲紅祖兒

今日d飛售罄咗未?

而家真係無人care

有練舞相,但真係好似冇乜人理

演唱會倒數6星期   

祖兒正式出道首支派台
首支三台冠軍歌
改編自Jennifer Paige《Crush》
首張 ...
hehehaha 發表於 2019-6-25 05:03

我的自家宣傳方式
謝謝Gi持
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

而家真係無人care
hdfb 發表於 2019-7-1 12:57

而家真係無人care
hdfb 發表於 2019-7-1 12:57

因為關注點都喺7月中開show個位

簽名被屏蔽

容祖兒就開show千其咪亂講政治野,但唔好太高調,反正賣哂飛
你老闆 發表於 2019-7-3 11:39

希望佢嘉賓唔會有麟伯B哥之流出現

簽名被屏蔽

叫hocc最穩陣
你老闆 發表於 2019-7-3 16:43

其實有咩所謂, 佢國語歌都無咩市場, 又唔似千嬅sammi有戲拍

其實有咩所謂, 佢國語歌都無咩市場, 又唔似千嬅sammi有戲拍
hohoho 發表於 2019-7-3 17:03

佢而家喺大陸上好多綜藝做諧星負責派膠ga LOL