返回列表 發帖
容祖兒李克勤演唱會2015 ?
hehehaha 發表於 2019-7-29 21:38

對住李克勤點淫~
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

摩登時代
華麗邂逅
雙冠軍
搜神記
呢4首就好了
daniel1136 發表於 2019-7-29 21:06

搜神 number 6同1314都有唱
睇低一線了

ins更新咗派對機器歌詞
係咪有可能唱

抱抱
再見我的初戀
想〇聽

抱抱
再見我的初戀
想〇聽
eggsteven 發表於 2019-7-29 23:42

再見我的初戀好大機會唱

之前tbb特輯出現既歌八九成唱硬嫁啦

之前tbb特輯出現既歌八九成唱硬嫁啦
stephybest 發表於 2019-7-30 00:46

有咩歌

其實N6都無唱我的驕傲 1314反應咁差應該飛喇掛
好想要赤地雪x心之科學

派對機器應該有
希望有候鳥樹 命苦 呼天不應

我諗MSL之後佢開明左好多 希望唱多啲side track
但MSL regular rundown個啲其實都可以唔洗再唱

有無24號原價 380X4?我睇980,幫朋友買
danhong0109 發表於 2019-7-29 17:33

24號仲要四張$380,你問下你有無朋友放俾你啦
問過出面啲牛兩連位$580都要$2200

$380賣$650/張

咁好無? 悶唔過呢個rundown當贏  

Lucky Star

隆重登場
Pretty Crazy
新貴

無人知道雙子座 ...
hehehaha 發表於 2019-7-29 19:03

最新消息個medley ok喎
真祖迷

20週年有大機會世上只有
真祖迷

對住李克勤點淫~
TT进化论 發表於 2019-7-29 21:39

唱神魂顛倒果陣都淫淫地
真祖迷

24號仲要四張$380,你問下你有無朋友放俾你啦
問過出面啲牛兩連位$580都要$2200

$380賣$650/張 ...
Ki 發表於 2019-7-30 10:40

我見好多都係原價+信用卡手續費

蛋記ig po蜉蝣
希望中啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

蛋記ig po蜉蝣
希望中啦
JayantL 發表於 2019-7-30 21:27

希望有5-6首side track

希望每晚encore都有唔同嘅sidetrack
一首都好
再希望唔好叫英皇d人做嘉賓
肯定吹水時間好長
最後希望其中一晚嘉賓有楊千嬅

希望每晚encore都有唔同嘅sidetrack
一首都好
再希望唔好叫英皇d人做嘉賓
肯定吹水時間好長
最後希望其中一 ...
kenvincy.cn 發表於 2019-7-30 21:56

一晚一首就有18首,兩首就36,相當於又系MSL

大家最想聽係邊三首歌?
瓊姐開投票
再將我相信的如煙火般綻放

希望以後唔好唱《啜泣》,唔知點解呢首歌出現頻率甘高,好聽嗎?金曲?

蛋記ig po蜉蝣
希望中啦
JayantL 發表於 2019-7-30 21:27

呢首正,希望mix埋美麗在望
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

美祖ig話入台啦~真係好激動!!!倒數5日

希望以後唔好唱《啜泣》,唔知點解呢首歌出現頻率甘高,好聽嗎?金曲?
乐坛风云 發表於 2019-7-30 22:36

大show好耐無唱wor

大家最想聽係邊三首歌?
瓊姐開投票
kaman921 發表於 2019-7-30 22:32

擁抱天下(換走世上只有)
    再見我的初戀(原編)
    銀蛋(改一改編都可以上紅館)
真祖迷

大家最想聽係邊三首歌?
瓊姐開投票
kaman921 發表於 2019-7-30 22:32

你是我堅強的唯一理由
戀人未滿
山口百惠
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

我見好多都係原價+信用卡手續費
乐坛风云 發表於 2019-7-30 15:47

講緊尾場喎

你是我堅強的唯一理由
戀人未滿
山口百惠
風見志郎 發表於 2019-7-31 10:12

1314未聽夠呀

1314未聽夠呀
TT进化论 發表於 2019-7-31 10:25

個造型太驚嚇,以至於毀咗首歌,希望好似慢板越唱越強咁做ending再唱過。

只希望唔好有黃色大門 聽到嘔

只希望唔好有黃色大門 聽到嘔
danhong0109 發表於 2019-7-31 10:34

x2084

乐坛风云 發表於 2019-7-30 22:36

大show好耐無唱wor
TT进化论 發表於 2019-7-31 00:29

咁其實考唔考慮差唔多level嘅《歌姬》,呢首絕對underestimate咗。

咁其實考唔考慮差唔多level嘅《歌姬》,呢首絕對underestimate咗。
風見志郎 發表於 2019-7-31 10:37

可能祖祖唱呢首怕會回想起慘痛嘅影后追求歷程
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

希望有5-6首side track
hehehaha 發表於 2019-7-30 21:39

一個人砌圖
渴望晨曦的女孩
仲有希望快歌,佢真係記得有首《出色》,超好氣氛。

擁抱天下(換走世上只有)
    再見我的初戀(原編)
    銀蛋(改一改編都可以上紅館) ...
jack27 發表於 2019-7-31 10:01

三首都係隆重登場隻碟
其實隻碟仲有R U Ready 4 Me都可以上紅館

三首都係隆重登場隻碟
其實隻碟仲有R U Ready 4 Me都可以上紅館
JayantL 發表於 2019-7-31 10:45

R U 可以同派對機器同一part
真祖迷

一個人砌圖
渴望晨曦的女孩
仲有希望快歌,佢真係記得有首《出色》,超好氣氛。 ...
風見志郎 發表於 2019-7-31 10:44

渴望晨㬢太多人唔識,可能被迫變廁所位 。除非有effect補救。
真祖迷

可能祖祖唱呢首怕會回想起慘痛嘅影后追求歷程
JayantL 發表於 2019-7-31 10:41

送俾大家《樂觀》

其實唔一定要整一part for 淫歌,可以跳跳下high歌跟住除衫變淫歌
真祖迷

渴望晨㬢太多人唔識,可能被迫變廁所位 。除非有effect補救。
jack27 發表於 2019-7-31 10:48

只可以祈求有MSL2.0,呢D大搞都係金曲廿載情。

只可以祈求有MSL2.0,呢D大搞都係金曲廿載情。
風見志郎 發表於 2019-7-31 10:50

都係預下有咩金曲
世上只有、越唱越強、痛愛(放ending....)、隆重登場(love in LA 講過沒理由唔唱
可能有最後一課(perfect 10都有)、我的驕傲(成名作)未知、心淡大合唱、一種永遠、長大
應該90%估中
真祖迷

風見志郎 發表於 2019-7-31 10:37

其實《歌姬》做opening 應該都幾正,夠grand。

其實《歌姬》做opening 應該都幾正,夠grand。
victor1991415 發表於 2019-7-31 10:57

但主題唔太match
真祖迷

都係預下有咩金曲
世上只有、越唱越強、痛愛(放ending....)、隆重登場(love in LA 講過 ...
jack27 發表於 2019-7-31 10:56

仲有墻紙
2010後最大怨鬼
連MSL都走唔甩(明明叱咤同tvb都係十大)
Love in la仲要講到明佢自己超鍾意

始終唔覺得會有長大
佢啲國語歌除咗加大力度 應該全部都係廁所位

仲有墻紙
2010後最大怨鬼
Love in la仲要講到明佢自己超鍾意{:1 ...
JayantL 發表於 2019-7-31 11:03

yes!!! 首歌分分鐘同山口百惠一樣悶。雖然話可以突顯靚聲,但真係可以訓著
真祖迷

仲有墻紙
2010後最大怨鬼

但唱次次唱墻紙造型又好正

但唱次次唱墻紙造型又好正
TT进化论 發表於 2019-7-31 11:05

唔一定要配牆紙。渴望晨㬢都可以著靚衫
真祖迷

其實唔一定要整一part for 淫歌,可以跳跳下high歌跟住除衫變淫歌
jack27 發表於 2019-7-31 10:49

垂涎真係好適合做high歌/淫歌part ending

仲有墻紙
2010後最大怨鬼

我覺得亞亞亞有87%可能,kkbox又唱。佢好鐘意,YY+alex fung
真祖迷

最唔想聽到嘅歌系零時零分!千企唔好唱

我覺得亞亞亞有87%可能,kkbox又唱。佢好鐘意,YY+alex fung
jack27 發表於 2019-7-31 11:12

好煩,分分鐘開場

仲有墻紙
2010後最大怨鬼

可能唱揮著翅膀的女孩
真祖迷