返回列表 發帖
Ig tag咗兩面呢首歌

出黎跳Pretty Crazy?
Wing1211 發表於 2019-4-15 12:11

個畫面應該幾驚嚇
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

Ig tag咗兩面呢首歌
klihm 發表於 2019-4-15 12:50

應該唔關事LOL

個畫面應該幾驚嚇
TT进化论 發表於 2019-4-15 12:53

好睇!支持yy 出場跳舞!當年千千最好的債都上台獻花
冇理由祖祖唔做多啲
話曬好朋友

總係覺得Kelly同Joey完全唔識
都無咩交流過

20個嘉賓如果會有以下既應該會幾驚喜
Gigi
Kay
HOCC
...
Wing1211 發表於 2019-4-15 11:21

JY: - gay饉 好似唱過《好時辰/ Today》
     - JY x HL 唱過《高妺正傳》

唔計勁歌六后合唱
佢地好似未試過同台
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

方丈話唔埋喺每晚固定rundown嘉賓
lightupmylight 發表於 2019-4-15 11:46

莫非嘉賓係 YY 新貴:小巧
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

總係覺得Kelly同Joey完全唔識
都無咩交流過

20個嘉賓如果會有以下既應該會幾驚喜
Gigi
Kay
HOCC
...
Wing1211 發表於 2019-4-15 11:21

15年KELLY 演唱会  JOEY 都去看了~~~

好睇!支持yy 出場跳舞!當年千千最好的債都上台獻花
冇理由祖祖唔做多啲
話曬好朋友 ...
stephybest 發表於 2019-4-15 14:03

TT进化论 發表於 2019-4-15 16:30

支持yy自己上演壽司人體盛!!咁先夠pretty crazy

支持yy自己上演壽司人體盛!!咁先夠pretty crazy
stephybest 發表於 2019-4-15 18:04

好恐怖

stephybest 發表於 2019-4-15 18:04

首場過後應該好多人轉票

首場過後應該好多人轉票
TT进化论 發表於 2019-4-15 19:49

咁就好,黃牛可以平賣

簽名被屏蔽

點可以無20年最佳對手千嬋?
iamsingingwong 發表於 2019-4-15 20:39

呢個一定出現架啦

簽名被屏蔽

歌迷會confirm咗第一批訂票嘅人啦!!!

歌迷會confirm咗第一批訂票嘅人啦!!!
TT进化论 發表於 2019-4-16 07:55

訂邊一場?

傻的嗎?

既然請嘉賓,唔該搵返同20週年有關的人。

1、馮德倫(新鮮人)
2、羅嘉良
3、英皇三小花,葉佩 ...
風見志郎 發表於 2019-4-15 08:23

美千算唔算
話晒都算係佢事業上嘅推動力
呢二十年同佢鬥生鬥死

美千算唔算
話晒都算係佢事業上嘅推動力
呢二十年同佢鬥生鬥死
放空 發表於 2019-4-16 12:25

梗係算啦,而且算佢唯一對手 鬥到最後兩個人變成好好朋友

訂邊一場?
eggsteven 發表於 2019-4-16 11:15

我訂5/24號,24仲未有消息

我訂5/24號,24仲未有消息
TT进化论 發表於 2019-4-16 12:42

confirm 頭尾?

個人覺得嘉賓一定有林海峰,唱《黃昏點唱機》,競爭對手怎可忘記謝安琪

confirm 頭尾?
eggsteven 發表於 2019-4-17 10:06

未,最終加場都要等公售後啦

傻的嗎?

既然請嘉賓,唔該搵返同20週年有關的人。

1、馮德倫(新鮮人)
2、羅嘉良
3、英皇三小花,葉佩 ...
風見志郎 發表於 2019-4-15 08:23

分20場多謝20年來同祖兒發生過關係嘅人
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

投足舉手太多,神經開始痛處,當我不夠你善忘

好想聽到呢首

投足舉手太多,神經開始痛處,當我不夠你善忘

好想聽到呢首
TT进化论 發表於 2019-4-19 08:49

本身係MSL Opening!!!!
今次一定要補返數
反正今次都係何丙搞
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

今次一定要補返數
反正今次都係何丙搞 ...
JayantL 發表於 2019-4-19 16:14

如果係MSL我覺得都係男朋友與歌好d,始終係真sidetrack

今次一定要補返數
反正今次都係何丙搞 ...
JayantL 發表於 2019-4-19 16:14

邊度講話係Msl opening?

邊度講話係Msl opening?
klihm 發表於 2019-4-20 01:34

MSL blu-ray
有一個聲道係祖祖彭秀慧何丙舒文一齊聲 音導 航
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

分20場多謝20年來同祖兒發生過關係嘅人
John 發表於 2019-4-17 12:35

之前訪問佢話會請基仔做嘉賓

覺得會請到歌神嚟合唱這麼近那麼遠

之前訪問佢話會請基仔做嘉賓
筠筠 發表於 2019-4-21 10:47

基仔,克勤,霆鋒,hits,twins,林峯……呢堆嘉賓實走唔甩喇

竟然無人估古天樂
一邊脫衣~

基仔,克勤,霆鋒,hits,twins,林峯……呢堆嘉賓實走唔甩喇
乐坛风云 發表於 2019-4-21 21:56

Hits?
Btw, 林峰好似離開左英記

嘉賓係咪一定會有側田?邊個開都請佢咁嘅
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

如果佢請到菇就好

如果佢請到菇就好
Kfmusic 發表於 2019-4-22 22:07

英皇仲想佢搵人仔既...點會比佢請

我晏晝兩點又有會議
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

A TIME FOR US全碟殿堂級⋯

海報鋪天蓋地,會唔會5號真係首場

海報鋪天蓋地,會唔會5號真係首場
TT进化论 發表於 2019-4-26 23:22

2019年8月5-11日(7場),13-18日(6場),20-24日(5場),預測加場26-29日(4場)   我覺得規律係甘樣7,6,5,4

2019年8月5-11日(7場),13-18日(6場),20-24日(5場),預測加場26-29日(4場)   我覺得規律係 ...
乐坛风云 發表於 2019-4-26 23:30

但我覺得應該20場最多啦,20週年20場,好有意義~22場太攰啦

我唔想佢加太多,我想睇尾場

新海報來啦!!!5月9號,全城撲飛,你哋準備好未?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

新海報來啦!!!5月9號,全城撲飛,你哋準備好未?
TT进化论 發表於 2019-4-27 20:28

期待第二款“加場”海報,第三款“再度加場”,第四款“終極加場”海報

但我覺得應該20場最多啦,20週年20場,好有意義~22場太攰啦

我唔想佢加太多,我想睇尾場 ...
TT进化论 發表於 2019-4-27 01:02

上次15場都唔爆,20場有難度。

希望唔洗捱黃牛飛

演唱會前蛋公司肯定又出精選

gzsbx3 發表於 2019-4-27 22:22

張敬軒,楊千嬅佢地對上一次都係唔爆,但最近個次都好爆,而且炒得好高,反正而家多咗大6人d觀眾睇show,20場濕濕碎喇

張敬軒,楊千嬅佢地對上一次都係唔爆,但最近個次都好爆,而且炒得好高,反正而家多咗大6人d觀眾睇sh ...
乐坛风云 發表於 2019-4-27 22:40

我覺得主要睇英皇散到幾多飛啦,對容祖兒嚟講完全靠自身叫座力賣20場四面台似乎太進取,就算鄭秀文都未必可以孭20場,不過英皇實搵到人散飛,只係可能黃牛最後炒唔起。

gzsbx3 發表於 2019-4-27 22:22

唔好太爆,牛牛好貴