返回列表 發帖
我唔介意gotta get high,我好OK
風見志郎 發表於 2019-3-28 16:56

成隻祖兒流行呢首我聽得最少

好想聽多次與貓共舞live
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

即係閃光彈
jasonng 發表於 2019-3-28 16:46

PLEASE !!!! THIS SONG IS EPIC

成隻祖兒流行呢首我聽得最少
jasonng 發表於 2019-3-28 17:04

睇多幾次15年叱咤live倩女幽魂你會愛上的
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好想聽多次與貓共舞live
帥小寶` 發表於 2019-3-28 17:04

基本上 MSL REGULAR RUNDOWN 都冇咩可能 除非佢覺得街客都OK

可能《鴛鴦襪》已經算係祖祖心目中嘅side track LOL
JayantL 發表於 2019-3-28 16:57

呢首好正喎 同蟲之家一樣LV

可能《鴛鴦襪》已經算係祖祖心目中嘅side track LOL
JayantL 發表於 2019-3-28 16:57

可以擺sexy medley

N6 蛇+穿花蝴蝶 冇得頂

其實可唔可以唔要sexy medley 美卷真係無乜幻想空間 又無乜女人味
快歌都係power medley 同 child medley算啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

其實可唔可以唔要sexy medley 美卷真係無乜幻想空間 又無乜女人味
快歌都係power medley 同 child medley算 ...
fifty1205 發表於 2019-3-28 17:19

但佢啲淫歌都好正
流汗、垂涎、舌尖開叉、二人浴......

快歌都係power medley 同 child medley算 ...

N6 蛇果PART好正喎

但佢啲淫歌都好正
流汗、垂涎、舌尖開叉、二人浴......
Wing1211 發表於 2019-3-28 17:23

如果件睡袍?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

No! 佢sell嘅就係sexy crazy bitch
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Gemini medley!!!佢最好既主題當然要係廿周年出現,
雙子情歌/無人知道雙子座/兩面/28個我/第一百個我/分身術

其實JY無理由唔鍾意《銀蛋伴小貓》
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

回復 537# JayantL

好想要認真版損友 MSL個版本好滿意

回復 565# l00540

呢首我啱 勁like 佢前期嘅歌我仲有一個人砌圖

基本上 MSL REGULAR RUNDOWN 都冇咩可能 除非佢覺得街客都OK
eggsteven 發表於 2019-3-28 17:06

反而呢批歌由Minor變左「Major」 Classic
Sammi團隊就醒了

希望蛋蛋可以將祖有預謀、與貓共舞、心甘命抵、最後勝利、新貴⋯
摘日登場 (一晩出一首 & Full version)

反而呢批歌由Minor變左Major Classic
Sammi團隊就醒了

希望蛋蛋可以將祖有預謀、與貓共舞、心甘命抵 ...
l00540 發表於 2019-3-28 18:12

其實1314嗰陣已經玩緊每日廚師推介呢樣野,相信今次都係用呢招!每場唱一兩首side track都唔係冇可能

可唔可以唔好再唱加大力度

回復  l00540

呢首我啱 勁like 佢前期嘅歌我仲有一個人砌圖
babybaby226 發表於 2019-3-28 18:09

佢有啲歌應該以Major x Minor Classic形式登場:

- 全身暑假/ 瘦身大法
- 隆重登場/ 派對機器
- 穿花蝴蝶/ 與蝶同眠
- 痛愛/ 麻煩你
- 阿門/ 早有預謀 etc...

可唔可以唔好再唱加大力度
放空 發表於 2019-3-28 18:16

好high喎1314果次 直情成個騷既亮點
牆紙就真係唔好再唱喇
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

回復 571# l00540

-你是我堅強的唯一理由 X Be True   -何苦 X 撈針 X 沙堡壘

其實1314嗰陣已經玩緊每日廚師推介呢樣野,相信今次都係用呢招!每場唱一兩首side track都唔係冇可能 ...
stephybest 發表於 2019-3-28 18:16

其實sidecut都好hit 借過、心甘命抵、損友、麻煩你、最後勝利 全部都可以大合唱
真係無必要次次都想得太遠、習慣失戀、這分鐘更愛你
或者唱下再見我的初戀、阿門、告解都好 好耐冇唱
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

麻煩你係今次encore首選啦
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

其實JY無理由唔鍾意《銀蛋伴小貓》
l00540 發表於 2019-3-28 18:07

明明就係我好得閒D FD

You can take a look at Rubberband's Connected album and merch.But I thought it changed its name t ...
mc) 發表於 2019-3-28 13:22

Pakho隻White都係佢地設計
係呀........講起先覺無見過Allrightsreserved一排,同啲產品做野多

其實sidecut都好hit 借過、心甘命抵、損友、麻煩你、最後勝利 全部都可以大合唱
真係無必要次次都想得太 ...
fifty1205 發表於 2019-3-28 18:35

佢眼中嘅Side,我地眼中嘅Hit

真係無必要次次都想得太 ...
fifty1205 發表於 2019-3-28 18:35

損友不了
希望有蜃樓

損友不了
希望有蜃樓
bagfgfcde 發表於 2019-3-28 19:21

1x年前兩隻都唱過
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

損友不了
希望有蜃樓
bagfgfcde 發表於 2019-3-28 19:21

損友呢啲罐頭 K 歌唱嚟都曬 Quota
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

簽名被屏蔽

損友呢啲罐頭 K 歌唱嚟都曬 Quota
616.1314 發表於 2019-3-28 19:44

有唔少JF仲話想佢認真唱全首

想聽痛愛,心淡,我的驕傲,搜神記,天窗,花千樹,爭氣,心花怒放,越唱越強,呼天不應。。。

希望可以唱多次Scream同星圖

回復 565# l00540

世紀遺物,好正呀依首

回復 585# kenvincy.cn

N6嗰scream 相信20年後睇 依然會覺得好型

Gemini medley!!!佢最好既主題當然要係廿周年出現,
雙子情歌/無人知道雙子座/兩面/28個我/第一百個我/分身 ...
stephybest 發表於 2019-3-28 18:00

想聽兩面!如果真係有呢個Medley 無人知道一定走唔甩
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

想聽兩面!如果真係有呢個Medley 無人知道一定走唔甩
hehemamama 發表於 2019-3-29 07:26

佢仲記得呢首歌先算。。。

明明瓊姐個新side track四寶list有零時零分

可不可以不要再唱零時零分
iamsingingwong 發表於 2019-3-28 20:04

呢首我想佢唱wor,好耐冇聽,不過個feel比較啱1314。私心想佢唱埋華麗邂逅。呢兩首08一齊唱過,又唔係冤鬼十大,再出現機會減半。

麻煩你係今次encore首選啦
hehe 發表於 2019-3-28 18:46

呢首就真係麻煩你唔好再唱啦,同埋舊日回憶的山丘都係,真係已經開始厭惡,明明仲有一堆side大家都超熟好似早有預謀,戀人未滿。

其實1314嗰陣已經玩緊每日廚師推介呢樣野,相信今次都係用呢招!每場唱一兩首side track都唔係冇可能 ...
stephybest 發表於 2019-3-28 18:16

我唔介意佢一晚一首big hit金曲廿載情(我的驕傲,未知etc..),不過都預咗一定又係懷舊成晚。

呢首就真係麻煩你唔好再唱啦,同埋舊日回憶的山丘都係,真係已經開始厭惡,明明仲有一堆side大家都超熟 ...
風見志郎 發表於 2019-3-29 08:34

YouTube求其揀幾首hit rate高既唱都知唱咩啦…

JPOP 我好得閒 閃光彈 玩家 新貴 都想聽...
如果唔係隻碟好似被遺忘左咁...
畢竟1314後都好耐無開過大型SHOW....

呢首就真係麻煩你唔好再唱啦,同埋舊日回憶的山丘都係,真係已經開始厭惡,明明仲有一堆side大家都超熟 ...
風見志郎 發表於 2019-3-29 08:34

完全同意

簽名被屏蔽

雙子情歌/無人知道雙子座/兩面/28個我/第一百個我/分身 ...
stephybest 發表於 2019-3-28 18:00

如果佢真係唱28個我 我會大叫
呢首好難有live

回復  kenvincy.cn

N6嗰scream 相信20年後睇 依然會覺得好型
bchan 發表於 2019-3-29 02:02

N6 好多都係 classic
越唱越強慢版 流淚眼望流淚眼

另外其實好想佢唱多啲 TMW 同 J-POP 既輕快歌

N6 好多都係 classic
越唱越強慢版 流淚眼望流淚眼

另外其實好想佢唱多啲 TMW 同 J-POP 既輕快歌 {:1_9 ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-29 12:35

sexy medley可以唱舌尖開叉!如果今次又可以整part好似msl茱麗葉咁爆seed認真唱就好了!