返回列表 發帖
我到畀錢嗰一刻 俾佢彈返出黎

入到嘅如果可以post下browser嘅cookies,可能會幫到大家
chrome查看cookies:
1. ctrl+shift+j (apple:option+command+j)
2. 選application
3. 選cookies
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

我都係 gmail 收唔到。。
teennum1 發表於 2019-5-9 13:42

唔知點搞 雖然好似攞飛唔使用mail
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

JayantL 發表於 2019-5-9 13:53

我gmail即刻收到喎
不過攞飛的確係唔使emal嘅

JayantL 發表於 2019-5-9 13:53

我有d驚如果我填錯左email會唔會將d資料send比第二度。。

我gmail即刻收到喎
不過攞飛的確係唔使emal嘅
hihi 發表於 2019-5-9 14:01

咁要等今晚system冇咩人再check下點先
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

我有d驚如果我填錯左email會唔會將d資料send比第二度。。
teennum1 發表於 2019-5-9 14:01

填錯咗都唔驚(啩?)
其他人都一樣攞唔到飛

填錯咗都唔驚(啩?)
其他人都一樣攞唔到飛
JayantL 發表於 2019-5-9 14:07

我係set左個取票嘅password,唔知email入面會唔會有?

買左頭場580
580都33行

有無人入到可以幫手買兩張頭場

真係好難入搞左我成個上午, 啲頭場, 尾場, 星期五, 周末 都無連4既380
最後終於買左14/8

終於入到
但頭場hold起曬lol

有冇人幫手買兩張580

有冇人可以幫手買2張580,24號

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 2pm)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 40 725 (47.71%)
    已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A

**** 本內容被作者隱藏 ****
JayantL 發表於 2019-5-9 11:56

Urbtix唔係寫automated programme無用咩
原來都用到

Diu 本身買到頭場
但返緊工行開左,最後唔夠時間彈走左

Diu 本身買到頭場
但返緊工行開左,最後唔夠時間彈走左
Lewis 發表於 2019-5-9 14:40

本身一直無連位
然後㩒㩒下比我買到頭場連位

但坐得勁後

我再望返上個月美mi公售 先知原來美mi去飛去得好癲 唔使兩個鐘已經去咗一半 但係美mi同今次我都入唔到

本身一直無連位
然後㩒㩒下比我買到頭場連位

但坐得勁後
賴爽 發表於 2019-5-9 14:48

我禁到$580連位架diu

入到都冇980連位,睇條鐵咩
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

入到都冇980連位,睇條鐵咩
風見志郎 發表於 2019-5-9 14:52

一早已經無
早粉好有錢

Lewis 發表於 2019-5-9 14:50

應該比我搶咗 thx

買左22/8四連了
我們的總和

一早已經無
早粉好有錢
Lewis 發表於 2019-5-9 14:53

唯有睇580
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

而家仲有40000張,冇人睇祖祖??

究竟會唔會加場

(截至As at 3pm)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 31 991 (37.48%)
已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

其實係唔係真係有40000張,入左買2張580,咩日子都無,之後彈番我出去,又要再黎過

真心覺得如果有加場仲難買
得返一場幾千張飛

今次d飛都去得幾慢...
但個網真係好難入

真心覺得如果有加場仲難買
得返一場幾千張飛
tungbilly 發表於 2019-5-9 15:11

呢個真係令人好擔心

我買咗6、8號 580連座兩張  23號 580 連座四張

Lewis 發表於 2019-5-9 14:50

Same
我㩒到頭場580連位 畀錢嗰陣 彈我返出去 我真係diu

終於買到
8 11 18 見喇祖祖
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

買到8.11 580连位
用呢个方法入 https://www.uncle7world.com/%E6% ... %E6%95%99%E5%AD%B8/
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

買咗6號 23號!!!!!超級開心!!!!!!!!!!!!!
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

24號 380 售罄

搵到個11排嘅單丁位,俾錢果陣又登出咗

(截至As at 4pm)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 25 300 (29.64%)

我係set左個取票嘅password,唔知email入面會唔會有?
teennum1 發表於 2019-5-9 14:09

email只會顯示頭尾數字

有十點到依家 入過兩次 可惜都被彈出來買唔到

(截至As at 4pm)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still ava ...
loyatsze 發表於 2019-5-9 16:06

好奇怪,得25000張啦,一場都無售罄

好奇怪,得25000張啦,一場都無售罄
TT进化论 發表於 2019-5-9 16:16

剩好多單丁位

不斷RETRY....買唔到

email只會顯示頭尾數字
JayantL 發表於 2019-5-9 16:09

咁同我買完之後download個確認頁面一樣lol

剩好多單丁位
小儀豬尾 發表於 2019-5-9 16:20

我想睇多場980單丁,我咁落力幫祖祖散飛都唔俾我入

信用卡過咗數但係我到宜家都未收到confirmation email
想問係咩事

風見志郎 發表於 2019-5-9 16:31

早講, 我頭先入到第1行單丁無要
【This is MC】澳門見

風見志郎 發表於 2019-5-9 16:31

真系買唔到到時我有俾你拉