返回列表 發帖
依家出勇氣情歌係咪演唱會一定要唱?

tyli 發表於 2019-5-29 22:27

難聽到死
=)

tyli 發表於 2019-5-29 22:27

本身已經有嘉賓環節浪費時間,而家仲要留個quota唱翻唱……

本身已經有嘉賓環節浪費時間,而家仲要留個quota唱翻唱……
stephybest 發表於 2019-5-30 00:28

我諗應該有一晚係小斌女做嘉賓然後先會唱啩
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 24
1.馮允謙 - 山旮旯 (1 Week No.1)
2.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛
3.per se - 波雅斯

其實蛋記如果咁想炒話題博關注
索性搵美軒美斌佢哋一pair合作開騷算啦
做咩又要搞火龍果 又要搞勇氣情歌嚟騎劫美祖嘅騷
到時一定又悶又冇驚喜仲要浪費唱其他歌嘅時間(一定吹勁耐水) 希望我睇嗰幾場唔好中佢哋
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 24
1.馮允謙 - 山旮旯 (1 Week No.1)
2.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛
3.per se - 波雅斯

所以美祖plug咗勇氣情歌?
Week 23 ERadio 華語榜
1. Tonight - AGA  |  2. 山旮旯 - 馮允謙  |  3. 空手而來 - 張敬軒  |  4. 小鹿撞樹記 - 黃妍  |  5. 我好嗎 - 梁靜茹

你好似想要邊場就有邊場咁lol
eggsteven 發表於 2019-5-29 21:32

人情牌呀
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

其實蛋記如果咁想炒話題博關注
索性搵美軒美斌佢哋一pair合作開騷算啦
做咩又要搞火龍果 又要搞勇氣情歌嚟 ...
JayantL 發表於 2019-5-30 01:16

可以抄Juno條橋
搵楊生世紀合唱 (一種永遠)一種永遠和永遠

推埋楊生拎我最喜愛男歌手
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明
2. 孤 島 人 - RubberBand
3. 家 明 - 謝 安 琪

都售罄啦,仲要搞咁多野為乜?想吸引街客引起討論?

數彩虹 發表於 2019-5-30 14:54

黃牛霏未售罊
搖滾區的神經病ig

咁搞法分分鐘hins x kenny做嘉賓
冠軍歌 告別的藝術 - 陳健安 (39)
亞軍歌 孤島人 - RubberBand (26)
季軍歌 初老 - Kolor (22) [ week 23 ]

黃牛霏未售罊
阻住 發表於 2019-5-30 18:24

冇錯,好似都炒儂咗,有市無價。反正想睇嘅人都自己買到正價票

冇錯,好似都炒儂咗,有市無價。反正想睇嘅人都自己買到正價票
lightupmylight 發表於 2019-5-30 21:02

容祖兒開18場咁多點炒得落?正常都買到一張啦
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

容祖兒開18場咁多點炒得落?正常都買到一張啦
你老闆 發表於 2019-5-30 21:12

優先訂票嘅時候,黃牛應該都囤咗唔少貨。之後仲有相冊加580嘅套餐票都好多人買咗

數彩虹 發表於 2019-5-30 14:54

人地單純想報答下kenny je

個poster造型好靚

咁耐都無消息, 我諗真係無得加場架喇。祖兒應該都驚自己驚體力不足唱唔到20場

咁耐都無消息, 我諗真係無得加場架喇。祖兒應該都驚自己驚體力不足唱唔到20場 ...
tyli 發表於 2019-6-8 02:13

留番下次先20場啦,如果唔係下次少過今次實俾人講,不過有預感今次開完佢會放慢腳步,無以前咁密出碟接job

留番下次先20場啦,如果唔係下次少過今次實俾人講,不過有預感今次開完佢會放慢腳步,無以前咁密出碟接jo ...
hohoho 發表於 2019-6-8 04:19

下次40幾歲仲點開20場

cbacbacba1 發表於 2019-6-10 11:34

今次三字頭最後一個演唱會

咁耐都無消息, 我諗真係無得加場架喇。祖兒應該都驚自己驚體力不足唱唔到20場 ...
tyli 發表於 2019-6-8 02:13

仲未出終極加開/最後加開字眼 應該仲有機會 可能佢生日果陣宣布
cm首席蔡少芬粉絲"香港威廉":另外有無歌手名字類似蔡少芬 大碟名是英文字, 聽讀音似burn

仲未出終極加開/最後加開字眼 應該仲有機會 可能佢生日果陣宣布
cathay1996 發表於 2019-6-10 13:59

派首勇氣情歌真係趕客 都唔覺佢有心出歌做碟

cbacbacba1 發表於 2019-6-10 11:34

趁年輕快快碎開20場,足足大媽10倍
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

派首勇氣情歌真係趕客 都唔覺佢有心出歌做碟
hohoho 發表於 2019-6-10 19:45

到底邊度有講佢派左歌

趁年輕快快碎開20場,足足大媽10倍
你老闆 發表於 2019-6-10 19:55

謝大媽一世既場數都唔夠佢開一次咁多
cm首席蔡少芬粉絲"香港威廉":另外有無歌手名字類似蔡少芬 大碟名是英文字, 聽讀音似burn

回復 1925# cathay1996

咁又唔駛咩都 要比較既:)

回復  cathay1996

咁又唔駛咩都 要比較既:)
TOBY6101 發表於 2019-6-11 15:26

最幣佢d fans 成日不自量力拎佢地偶像黎同祖兒比較呢

好似冇點宣傳,應該都喺冇得加場

好似冇點宣傳,應該都喺冇得加場
lightupmylight 發表於 2019-6-11 16:58

保險佬喺地鐵買咗好多廣告喎 可能內部啲飛仲未散晒
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi