返回列表 發帖
有逃先好WOR!
eggsteven 發表於 2019-7-24 09:32

已經係祖式舞曲動作嘅經典,20年點都要重溫45度傾斜喇。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

JF話睇相似有逃
對rundown唔洗有期望啦
等睇下佢會點perform啲怨鬼好過
點衰都唔會衰過1 ...
721AXA 發表於 2019-7-24 08:07

覺得經過MSL 選歌正常會廣D啵
不過係真...點衰都衰唔過1314架啦

劇集歌一齊唱就正
連續劇+續集+女皇+明月
再將我相信的如煙火般綻放

劇集歌一齊唱就正
連續劇+續集+女皇+明月
kaman921 發表於 2019-7-24 11:20

美麗在望 學警出更
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

簽名被屏蔽

美麗在望 學警出更
John 發表於 2019-7-24 12:13

其實想聽返新鮮人
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

簽名被屏蔽

Joey大讚《明月》歌曲旋律及歌詞優美動人,覺得很榮幸能夠再次獻唱劇集歌曲,並坦言每次唱劇集歌曲都有份 ...
你老闆 發表於 2019-7-24 20:21

下首叫爾晴
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

有冇人已經收到優先啲飛?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

原價+20
放 非連    $980
2019/08/08 星期四
2019/08/11 星期日

剛收到建行優先訂的飛
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

收到優先飛了 個位都幾好
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

啱啱攞到bigbigshop訂嘅飛
5號 55段27行
Juicy_Lemon 發表於 2019-7-22 13:42

好似bigbigshop全部都係藍區55段正對舞台,不過就唔係好前,有朋友都係。

宜家真係覺得公售d飛位置好差
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

收到優先訂飛, 30 行, 好想爆粗, 從未試過咁差

睇美祖IG今次真係好大龍鳳好有睇頭

咪喇,都係唔敢期望

咪喇,都係唔敢期望
風見志郎 發表於 2019-7-27 20:11

只求佢健健康康,身體狀態OK就得

咪喇,都係唔敢期望
風見志郎 發表於 2019-7-27 20:11

當初祖兒表示1314舞台一樣有大龍鳳一樣好有睇頭
冇期望係正確

當初祖兒表示1314舞台一樣有大龍鳳一樣好有睇頭
冇期望係正確 ...
721AXA 發表於 2019-7-28 02:00

唔係有咩水晶球,飛機,猛男

你話有冇可能從99年順住個flow唱。

佢應該趕唔切好番
好擔心佢應付唔到

佢應該趕唔切好番
好擔心佢應付唔到
SPNicole 發表於 2019-7-28 14:19

真係要做定心理準備
佢咁樂觀都講到咁

唔係有咩水晶球,飛機,猛男
TT进化论 發表於 2019-7-28 02:09

仲有間劏房, 清明白布
全部都好無美感

有無人之前買big big channel個plan? 竟然俾2個位分開!

簽名被屏蔽

pretty crazy派完台成幾個月才成為百xx廣告歌,又話百xx唔賣tvb帳?
diva joey always win ...
你老闆 發表於 2019-7-28 18:29

TVB播左警察打人,又冇人去將軍澳示威,代表TVB成功避過風頭,商家可放心繼續落廣告。

簽名被屏蔽

有無人之前買big big channel個plan? 竟然俾2個位分開!
hohoho 發表於 2019-7-28 15:25

應該係連位,你查下個座位圖

個個炒燶哂 依家FB已經大量原價飛急放
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

簽名被屏蔽

hohoho 發表於 2019-7-28 15:25

數字隔好遠唔代表唔係連位架
你check check先

個個炒燶哂 依家FB已經大量原價飛急放
fifty1205 發表於 2019-7-28 19:08

冇錯,FB已經被容祖兒嘅飛刷屏,都係原價+建行卡手續費,可能遲d連手續費都唔使,囤飛個d真係虧死佢地

已經confirmed會唱:越唱越強

stephybest 發表於 2019-7-28 20:48

number6個種慢式越唱越強?
learn from the past

number6個種慢式越唱越強?
fengzhizi9225 發表於 2019-7-28 20:50

啱啱ig post左少少,好似係acapella嗰款咁

開始好期待呢個show
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

stephybest 發表於 2019-7-28 20:48

唔似祖祖會唱
我估可能係間場或者opening?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

18場咁多點炒? 近乎個個有機會睇到
你老闆 發表於 2019-7-28 19:17

親民天后

簽名被屏蔽

最想睇Pretty Crazy堆快歌part 同埋hit songs medley

最希望有part rock ballad
痛愛/告解/阿門/心之科學

最希望有part rock ballad
痛愛/告解/阿門/心之科學
721AXA 發表於 2019-7-28 22:00

一路握手一路笑住唱

一路握手一路笑住唱
hehehaha 發表於 2019-7-28 22:10

18場 預左佢場場遞咪比觀眾唱啦

啱啱ig post左少少,好似係acapella嗰款咁
stephybest 發表於 2019-7-28 21:03

好有演唱會ending感覺
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

一路握手一路笑住唱
hehehaha 發表於 2019-7-28 22:10

人人生來沒伴侶 飛一堆

倒數7日 點解冇人整<3

派對機器會唱!!真side track

stephybest 發表於 2019-7-29 14:05

Omg 希望真係會唱!!!佢淨係po左歌詞

stephybest 發表於 2019-7-29 14:05

好似早幾十頁就有人講過派對機器係opening?
唔通係堅?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

有生之年

幾時到與蝶同眠