返回列表 發帖
今日重溫Starlight
27歲嘅容祖兒真係世界級 ,好powerful ,聲音狀態好fit,體能又好到令人目瞪口呆

希望 ...
danhong0109 發表於 2019-5-19 17:07

如果SL演唱會既兩part medley加埋N6既其餘rundown係27歲既容祖兒身上發生
我相信個個會係千禧年後其中一個傳奇演唱會

EP:逃避你
EP2:你是我堅強的唯一理由
誰來愛我:為你萬歲
全身暑假:告解
隆重登場:What’s up
Something About You:早有預謀
我的驕傲:與貓共舞
Show Up!:心甘命抵
Nin9 2 5ive:借過
Give Love A Break:蜃樓
Bi-Heart:還未
Ten Most Wanted:冬眠
Close Up:蒸餾
Glow:暖光
In Motion:與蝶同眠
A Time For Us:It doesn’t matter
Joey Ten:桃色冒險
空港:飛
Joey & Joey: 蜉蝣
小日子:我杯茶
Me, Re-do:飄紅
J-Pop:玩家
———————————————-
說真的:我好想他
一個人的情歌:心情不好
獨照:獨照
Jump Up 9492 : 別說愛我
小小:間接傷害
很忙:答案
Moment : 在時間面前
答案之書:容光

希望佢嘉賓唔會有麟伯B哥之流出現
hohoho 發表於 2019-7-3 15:35

佢如果請左都唔轉黎自殺既,幫唔到佢

[quote]佢如果請左都唔轉黎自殺既,幫唔到佢
Wing1211 發表於 2019-7-3 22:32

仲有送禮勤都唔想佢黎, 到 ...
hohoho 發表於 2019-7-3 23:08

草蜢too
但呢兩個嘉賓一定會中

P.S. (陰謀論)唔加場最大原因因為再請唔到嘉賓

首歌好正
暗黑祖
可惜CM無人buy
hehehaha 發表於 2019-7-10 00:02

唔buy呢首歌好大原因因為個核突既做數走勢者
呢首歌用黎認真perform真心會好型好好睇

悲觀生物學係後備歌名,原名叫「自生自滅」
721AXA 發表於 2019-7-11 08:41

自生自滅好老套,加埋tag歌講「容祖兒自生自滅」都唔老黎

聽聞有外國artist做嘉賓
希望有Madonna或者BTS嘅級數
hehehaha 發表於 2019-7-15 18:35

勝利lol
可能係Beyoncé
大陸歌手or台灣歌手算唔算外國?

但佢話「要飛過去親自邀請」
又話「同容祖兒本身冇直接關係、只係一直好欣賞對方」
我估可能係啲diva 級 ...
hehehaha 發表於 2019-7-15 20:41

Taylor Swift or Katy Perry

最後medley 最後的朱麗葉 最後的歌 最後一課 最後勝利 最後情人
justin 發表於 2019-7-17 10:43

最後的歌係千千呀,唔好搞笑 thanks