返回列表 發帖
除咗第一次紅館
真係冇開過三面台
hehehaha 發表於 2019-4-10 23:14

有 2006同莫拉維亞管弦樂團合作個次係三面
「微笑之中 接受還未有 答案。」

入到去但無野禁既?!
Lewis 發表於 2019-4-11 09:03

同問

呢條
Lewis 發表於 2019-4-11 09:07

我係呢條 但入到只見到條款冇購票個制撳

俾AEG做起碼知個步驟係點 而家撳極都去唔到reload個頁

入左去reload個頁幾十次都唔得lol
Lewis 發表於 2019-4-11 09:30

佢個嘢壞左呀

回復  Lewis

我都係.....不過我朋友用iphone 幫我買到....佢load 左有野禁...我冇 ...
TOBY6101 發表於 2019-4-11 09:32

我用ipad先去到重試個頁 電話去唔到

我電話直情LOAD得仲慢..
Lewis 發表於 2019-4-11 09:43

岩岩見到timable有人話買到

如果唔小心打錯卡主個名都當訂到?已send左mail問

加20-24
9/5公售
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有冇人已經收到優先啲飛?

其實搵Kenny合唱勇氣情歌會好感動

不了吧,呢首歌真係0共鳴
TT进化论 發表於 2019-7-31 21:09

我我當年有買Kenny 隻碟,今年聽知道左首歌哪故事覺得好感動

本寫真+CD 每日限量100本
好彩有硬食逼逼Shop
阻住 發表於 2019-8-1 16:21

有冇人知cd track list?

未知
隆重登場
痛愛
牆紙
長大
jack27 發表於 2019-8-1 19:28

我以為係pretty Crazy 心之科學 悲觀生物學個幾首tim

我起微博睇完一張相已經覺得好正
jack27 發表於 2019-8-5 21:29

冇用微博 有冇得反白黎睇下?thanks

Ekin
hehehaha 發表於 2019-8-6 22:51

今晚嘉賓唱咩歌?

好似係 一生愛你一個 在我生命裡
JayantL 發表於 2019-8-6 23:04

以為又會唱發現,唔知點解我幾次撞親EKIN都係唱呢首

2348完
water:) 發表於 2019-8-8 00:00

今晚幾點開? 我聽晚睇

開始正常返
JayantL 發表於 2019-8-8 00:46

Thanks 聽晚希望真係JJ

阿嬅嬸唱連續劇好好聽啊!!!!!
SPNicole 發表於 2019-8-8 01:04

當年let’s begin唱唱習慣失戀都好正

今晚佢地合唱果兩首歌好正

好妒忌有得睇美千美祖既人啊
SPNicole 發表於 2019-8-8 01:14

我都好想睇千嬅 而家唯有期待my beautiful life

今晚出JJ真係中大獎 唯一覺得要要改嘅係唔好俾咪觀眾唱 搞到有啲周杰倫feel 成個表演可以話係100分

如果檸檬做嘉賓係咪要唱無論地球是怎麼轉我亦愛不完

今晚唱華麗邂逅走音
有新唱既悲觀生物學同特別嘉賓
但冇左黃色大門同無人知道雙子座 ...
oreo 發表於 2019-8-9 00:16

天之驕女 後面轉搜神記

8/8 Rundown
20:38開場
1.空港
2.Theme Song Medley:Show up / 好事多為 / 逃 / 美麗在望 / 隆重登場

3.再見我的初戀
4.天之驕女
5.搜神記

6.走著睡
7.桃色冒險

8.Lovin U
9.不容錯失

10.牆紙
11.啜泣
12.心之科學

13.歌姬
14.Classic Medley:未知 / 怯 / 花千樹 / 天窗 / 16號愛人 / 阿門 / 愛一個上一課 /
痛愛

15.世上只有
16.這分鐘更愛你
17.特別嘉賓

18.她說 with jj
19.不為誰作的歌 with jj

20.破相
21.爭氣
22.悲觀生物學

23.Pretty Crazy Medley:跑步機 / Pretty Crazy / 派對機器 / 全身暑假 / 一面之緣/ 越唱越強

Encore
24.最後的茱麗葉
25.華麗邂逅
26.心淡
00:02完

第四場就唱到12點係咪要罰錢
stephybest 發表於 2019-8-9 00:57

好似係過23:40 就罰 今日Joey教JJ廣東話 其中一句係英皇娛樂大把錢

我覺得最後的茱麗葉 個效果放落千嬅唱火鳥會好正

回復 3989# TT进化论

我覺得個場景放落去完全match

祖祖仲有15場 要日日罰錢
stephybest 發表於 2019-8-9 01:42

其實佢talking 用左唔少時間 我覺得可以減啲

希望千千都可以有個咁GRAND既舞台
oreo 發表於 2019-8-9 02:07

我覺得佢會跟返tour巡演用三面台

係, 一定
oreo 發表於 2019-8-9 03:38

佢321之後應該愛上三面台

比起 1314 我覺得今次已經算好少 Talk
甚至連介紹 Band / 多謝所有 Sponsors 都 Cut 埋 ...
616.1314 發表於 2019-8-9 03:14

今日Encore 第一首後講左五分鐘
有啲位要等個台ready變左要用講嘢拖時間
不過佢都話EEG大把錢 所以點罰都唔怕啦

真係慘,又黎拖一拖,等一等
之後講下爛gag悶到訓著
hohoho 發表於 2019-8-9 16:07

可能近來愉快吧

或者唱我巧嘅
l00540 發表於 2019-8-9 19:20

我估最多愛一個人 合久必婚

一陣李克勤唱你是我的大明星就嚇鬼死觀眾
你老闆 發表於 2019-8-9 19:23

唔會 咁多日兩首嘉賓都合唱的

美祖會唔會請Sammi
感覺之前Sammi都想請佢不過美祖要護住把聲冇去
或者請蝦餃老母 佢好似講過幾次自己第一 ...
mgiks 發表於 2019-8-10 22:04

Sammi去左旅行

比比鳥出場

巨雞呢
ivanbb 發表於 2019-8-11 18:52

個list 23/24號未有喎 會唔會係呢兩日

又冇唱新歌

親愛的珍
eddyleecarmen 發表於 2019-8-14 19:38

即係又牆紙rock版

Dear Jane 借過+不許你注定一人

100頁留名
點解呢兩三日冇人post rundown嘅
數彩虹 發表於 2019-8-14 23:35

呢條link 每日會keep住update
https://docs.google.com/spreadsh ... 1iiZ7mUEmQ/htmlview