返回列表 發帖
容祖兒:你怎麼不去聽MSL呀?
風見志郎 發表於 2019-8-8 00:25

呢句可以收錄容語錄
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

抽中千千呢場 我真係好運
放空 發表於 2019-8-8 00:29

唔好出來惹人妒忌啦

你應該好鐘意頭場
jf1019 發表於 2019-8-8 07:59

戳中笑點

雖然換衫位係多D,但係我覺得d過場好有趣wor~

臨時俾frd甩底, 多左一張11/8(Sun) $580
yellow 72段 25行

另有17/8(Sat) $580 x2
yellow 74段 30行

原價 ...
Lewis 發表於 2019-8-8 09:09

好想去!!!我睇12號,想睇一場11號山腰,但時間又太趕,好糾結

聽左完整版,千千同Joey 都講左有兩分鐘野,話好懷念以前一齊起叱咤競爭的時光
千千仲tag「痛愛」和「悲觀 ...
fengzhizi9225 發表於 2019-8-8 12:45

非常好!

睇youtube啲片 快歌(Pretty Crazy)980啲人係咪都冇乜企起身
Juicy_Lemon 發表於 2019-8-8 13:56

可能因為容祖兒無叫人起身但6號好high!!!全場大喊nananana

请谢安琪去睇下咩叫爆滿咩

到底今晚係咪阿邊個,彩排未
我放工就殺過去紅館
風見志郎 發表於 2019-8-8 18:21

JJ咯,已經見到佢係紅館!!!

YF Life 萬通保險《 PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR容祖兒演唱會》: 有關2019 年 8月12日 ...
阻住 發表於 2019-8-8 19:07

容祖兒真係抵愛一生一世

隔離坐住一對hehe,gay icon confirmed
風見志郎 發表於 2019-8-8 20:29

太多啦我識嘅幾乎都係

我睇四場都係同不同嘅hehe睇

我覺得最後的茱麗葉 個效果放落千千嬅唱火鳥會好正
misterben111 發表於 2019-8-9 01:14

但我覺得火鳥好似氣勢弱好多,無爆發位,不過呢首歌真係好正

今晚所有嘅group都非常安靜

今晚應該會好好氣氛
I'm Readyyyyyyyyyy
賴爽 發表於 2019-8-10 08:56

好羨慕!我識嘅祖粉好多今晚去~氣氛一定好好

蔡依林好似系去轉機,已經離開香港,今晚應該係張敬軒

與蝶同眠!!

兩首同埋越唱越強都系全首

我睇13號好期待
唔知咩嘉賓呢
Qmen 發表於 2019-8-11 00:38

好似係孖女!我都好想睇13號

聽講係confirmed
**** 本內容被作者隱藏 ****
JayantL 發表於 2019-8-11 01:02

黎明真係唔想睇wor!聽講12號係關智斌

心姐like左祖祖同千千條片
算唔算半破冰
希望祖心fans關係可以緩和d
MiRi 發表於 2019-8-11 01:22

酒店會員出少句聲真係世界太平

美祖唱我的宣言真係勁好聽

點解仲末有片!?係咪俾人河蟹左
hohoho 發表於 2019-8-11 08:34

微博已經有……周柏豪一開聲真係。。

有無人放13號嘅飛?想踩多場孖女

+出賣
+摩登時代
gooloo 發表於 2019-8-11 22:12

摩登時代三台冠,好似出賣都係三台

歌姬個part轉摩登時代都好適合

本身今晚人就少,仲要係無聊到震嘅關智斌

想聽 流淚眼望流淚眼 上次坐飛機 候鳥樹
希望我睇嗰場可以中一首 就無憾  ...
wzx0825 發表於 2019-8-12 09:51

容祖兒:你點解唔去睇MSL?

入到場啦,今晚good show!!!

9成上座,氣氛超級好

心之科學大合唱聽到起雞皮

今晚真係攰過容祖兒,快歌基本無一個坐!!!氣氛8場最好,美祖超開心!!!宜家滿身大汗散場!!!愛祖

是否8:30開show??
l00540 發表於 2019-8-13 00:08

24分好似

今晚兩個新look好靚
721AXA 發表於 2019-8-13 00:14

心情久久不能平靜,已經睇第三場,但今晚真係high到神經病咁!決定睇多一場,有無人有聽日580嘅飛

螢光棒無著燈,啲人自動波開自己電話個燈
今晚氣氛好到顛,揮枝螢光棒揮到我手軟
有好幾個位祖 ...
Ki 發表於 2019-8-13 09:10

我980!!!high到一個點!!!快歌就無坐過!!!

本身放假,無諗過(係完全無諗過)會全場爆滿,開場個陣坐得五、六成人
勁好氣氛(仲要星期一, ...
Ki 發表於 2019-8-13 11:08

仲要換咗兩套衫

不容錯失 一面之緣其實氣氛都幾好

個人最鍾意都係桃色冒險果part
Visual同編曲成陣日本味  ...
Wonders 發表於 2019-8-13 12:25

想同祖祖跳扇子舞

呢首其實好正囉,佢1314之後真係好少歌,墻紙黃色大門真係可以落棺關上了  ...
風見志郎 發表於 2019-8-13 16:51

5號佢唱反應幾好wor

今晚 大紅大紫!我好開心

今晚真係錯詞太多。,。

現場觀眾反應都幾鍾意twins
721AXA 發表於 2019-8-14 13:27

反應超級好,大紅大紫都好多人合唱

下一首360歌曲,麻煩零時零分或者一拍兩散
penghao0716 發表於 2019-8-14 23:19

你估個個係容祖兒接班人咩?

100頁
風見志郎 發表於 2019-8-14 22:50

!!!!!留名