返回列表 發帖
8月5號起.? 即係未定場次\?

最緊要3場break一break 佢呢個年紀應該做唔到連續十幾場

勁爆快歌part : 隆重登場 x 加大力度 x 相當刺激 x 四面台
妖艶嫵媚快歌part : Show Up x 逃 x 好事多為 x Pretty Crazy
輕快發姣快歌part : 我好得閒 x Honey x 全身暑假 x 13點

就咁諗已經有3 part 快歌

佢真係可以跳到咁多?!……
stephybest 發表於 2019-3-27 08:04

N6 / 1314 都有3 part 快歌其實輕快歌part可以唔跳 係咁意郁下擺下pose做d低低能能既動作已經得

不過妖艶part 同 勁爆快歌 應該要分開
1314 兩part 連住落 搞到上半場好悶 (特別母親節part)

抱抱係神曲!可以唱
stephybest 發表於 2019-3-27 08:49

抱抱 怯 爭氣 算係怨鬼黎講最唔厭果幾首

優先訂飛12場(日期:2019年8月5-8日,2019年8月10-11日,2019年8月13-18日 )
Ki 發表於 2019-3-27 12:47

覺得會加 (1)~2~3, 20~22~(23),17(18~19)場都夠破個人紅館演唱會記錄

主打慢歌黎講淨係希望 花千樹 愛一個上一課 雙冠軍 可以入到regular rundown

其實祖祖可唔可以唱返R&B,佢出道D歌都係呢個風格超舒服,不過家下把聲唔夠厚。

會唔會有一part會 ...
風見志郎 發表於 2019-3-28 08:43

show up x 好事多為 x pretty crazy 岩feel得黎又可以sell嫵媚妖艷

每次演唱會YY啲遺珠都會出土:螢/ 世界小姐/ Honey/ 男朋友與歌/ 故弄玄虛/ 遲鈍

大膽估計:R U Ready 4 M ...
l00540 發表於 2019-3-28 16:16

會唔會大膽得濟 佢肯放返首 派對機器 入快歌medley已經好爆 點會無隆重登場

N6有08同10兩隻碟side track
1314有小日子啲side track
今次J-POP有機跑出
JayantL 發表於 2019-3-28 16:44

玩d另類d既歌啦 閃光彈 馬賽克 無電才是災難

支持要有 樂觀
呢首認真唱會震懾全場 (not cd版笑住唱)

祖祖好似好愛另眼相看,實唱
iamsingingwong 發表於 2019-3-31 20:12

呢首1314 present得麻麻 唔match果part主題如果係show型格既又唔錯

《墻紙》真係世界級煩膠
開紅館就當big hits必唱 開MSL就當side track唱
搬龍門能力仲勁過正苦

利申: ...
JayantL 發表於 2019-4-3 14:23

痴線
跪求佢今次唔好再唱牆紙
首歌唱live好悶

希望聽到

鴛鴦襪 / 黃昏點唱機 / 我所知的兩三事 / Lucky Star / 床前無月光 / 心花怒放 / 金銀島 / 流汗  ...
Frankie318 發表於 2019-4-4 08:40

未知 心之科學 點會無

MSL好似冇唱一面之緣吧
danhong0109 發表於 2019-4-6 10:27

保險場唱左 一面之緣replace what's up  bluray bonus track有收錄

點解冇人記得好事多為
MiRi 發表於 2019-4-6 12:45

呢首我鐘意 有呢首我會超激動

尾場禮拜幾都一樣多人搶啦
我最想睇10號同尾場
揀10號係因為第一round通常最好狀態 仲要禮拜六可 ...
JayantL 發表於 2019-4-11 13:44

JF Telegram group有人原價放左10/8 兩張580比我感動到喊

請嘉賓我淨係接受到 李克勤 同 楊千嬅
或者祖粉 匡匡

希望有Dance Medley: 扮了解/你說得對/13點/布穀鳥大反擊/Gotta Get High/Pretty Crazy/我好得閒/今年新款/ ...
John 發表於 2019-4-30 17:23

我好得閒/你說得對/充電器/我要玩/13點震撼全場

great 重唱有長大

有長大 真心驚喜

留番下次先20場啦,如果唔係下次少過今次實俾人講,不過有預感今次開完佢會放慢腳步,無以前咁密出碟接jo ...
hohoho 發表於 2019-6-8 04:19

下次40幾歲仲點開20場

呢排聽返啲舊碟竟然幾鍾意《真身上陣》
希望佢今次快歌part可以有一兩首驚喜啦 ...
JayantL 發表於 2019-7-3 17:16

呢首放輕快歌環節又係正

睇左2場 覺得成場最好睇係 不容錯失
真high 甚至high過隆重登場