返回列表 發帖
呢兩年演唱會加得太過份啦下話
JxH都只係780
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

無人知道 一種 心之
係咪鐵膽
02 著地 - 鄧麗欣

980 almost all sold out
02 著地 - 鄧麗欣

好易入 易入過JARJAR
入左兩次
02 著地 - 鄧麗欣

980 380 好多都sold out
580 好似場場都有

無認真睇
02 著地 - 鄧麗欣

講多次 打電話 好過urbtix
chh2006 發表於 2019-4-11 10:04

梗係啦 都唔係urbtix賣飛
02 著地 - 鄧麗欣

係因為有黃牛po出一張座位圖係鑽石台~但最終圖應該未出,我都好驚 ...
TT进化论 發表於 2019-4-11 16:56

其實d大牛全部都係內部人
岀得圖好難唔係

況且四面個價對佢地應該仲高
無理由岀張三面台圖倒自己米
02 著地 - 鄧麗欣

EEG好興hold哂d飛 慢慢咁放

HINS同克勤都係咁
02 著地 - 鄧麗欣

大家想開個post估 regular rundown定encore rundown
02 著地 - 鄧麗欣

剛入到
大把飛 應該有排賣
除980部分少量
連頭場680 20行都仲有
02 著地 - 鄧麗欣

10:45: 68 837
11:30: 63 615

02 著地 - 鄧麗欣

祖兒強調演唱會不能加開日場,她也不會犧牲開騷期間的兩日假期用來加場。祖兒說︰「開多兩場可以幫到幾多? ...
John 發表於 2019-5-10 18:16

先做好現在的事,可能有轉機。如果大家有興趣,我可以在紅館做足一年 laughed
02 著地 - 鄧麗欣

新城送獎去紅館唱我杯茶算唔算LOL
JayantL 發表於 2019-5-20 20:49

我睇呢場
不過好似得呢場有我杯茶
02 著地 - 鄧麗欣

洗唔洗換咁多次衫......

我係真祖粉
一場變兩場變三場
最後睇四場 ONG
02 著地 - 鄧麗欣

邊個會諗到係祖祖演唱會聽到
光復香港 時代革命

嗌完之後即刻熄你燈 費事俾記者影相
02 著地 - 鄧麗欣

Cut繞場一周嗰三首算啦
JayantL 發表於 2019-8-7 00:08

將個三首換左cut左個三首都可以接受
纜車個三首真係敗筆
以為會晚晚唔同
02 著地 - 鄧麗欣

堆歌迷會啲燈牌會唔會光得太誇
坐佢後面都幾阻視線

首席PR兼唱片公司宣傳大員 @cathay1996 可唔可以同fan  ...
hehehaha 發表於 2019-8-7 06:46

已經改善左
第一場多十倍
02 著地 - 鄧麗欣

今晚唱華麗邂逅走音
有新唱既悲觀生物學同特別嘉賓
但冇左黃色大門同無人知道雙子座 ...
oreo 發表於 2019-8-9 00:16

無左三晚啦
02 著地 - 鄧麗欣

20190810 第六場 歌單

20:31 開場
Overture (一種永遠)
空港(mix with 美麗在望)

Show Up
好事多為
...
阻住 發表於 2019-8-10 23:47

派對動物
02 著地 - 鄧麗欣

其實邊個天才發明這分鐘更愛你合唱
場場都炒哂車