返回列表 發帖
上次secret live講到好想唱精神戀愛 會唔會入落快歌medley先

可唔可以唱途經北海道 呢首明明咁正

Gemini medley!!!佢最好既主題當然要係廿周年出現,
雙子情歌/無人知道雙子座/兩面/28個我/第一百個我/分身 ...
stephybest 發表於 2019-3-28 18:00

如果佢真係唱28個我 我會大叫
呢首好難有live

其實由 retry 轉去呢版:

係咪 suppose 本來等於入到 server?但我去親呢版都係死 server ...
星勤 發表於 2019-4-11 10:42

反而我無重試 我係不斷重新撳網上訂票 好快就入到
仲幫晒5個朋友買晒飛 12張980 18張580

我未見過立即訂票嘅…?
星勤 發表於 2019-4-11 10:49

http://www.asia.ccb.com/hongkong/promotions/credit_cards/joey-concert-priority-booking/index.html?cmpid=joey-priority-booking-homepage
this one 講錯 應該係網上訂票先岩 重開幾次就入到

佢都係令我返去 retry 果版
星勤 發表於 2019-4-11 11:03

呢條link㩒完「網上購票」agree T&C就去返
然後就係「系統繁忙!請於5秒後重試」 ...
hihi 發表於 2019-4-11 11:05

試幾次 就會入到
我岩岩都入到

回復  721AXA

我覺得係建行太過冷門 無咩人有呢間銀行嘅卡 所以比較少人入去買 ...
交換溫柔 發表於 2019-4-11 12:54

我有呢個銀行既卡都係因為訂LOL TWINS

其他朋友有 都係因為要訂演唱會先出(曾經多人出 係因為有一次五月天都係建行優先) (英皇都中意建行優先) 其餘時間都無點用張卡

Sorry 我太耐無優先預訂
想問啲飛大約幾時會收到
放空 發表於 2019-4-11 17:37

建行慣例開show前兩個星期

前題係joey話要做d沒人做過既野
咁Joey係未做過T字台啫(紅館有冇人做過T字台?有冇人知?) 如果要做未做過既野 鑽石台做T字最合理

林峯都做過啦好似
JayantL 發表於 2019-4-11 19:24

如果林峰當時都叫T台咁講 咁JW都係 凸少少出黎
如果係一條完整既T台 係唔係無人做過?

想問問電話優先訂飛的幾時會扣錢㗎?
朋友話訂左,但到今日都冇扣錢同確認短訊。Thx! ...
dom 發表於 2019-4-12 15:51

大概係兩至三個星期先會扣你錢 (多數係月頭4至5號)
暫時只會收到確認email 扣錢成功先會有sms

但我個朋友電話訂時佢冇要求留e-mail剩係比左個卡number ,咁即係訂唔訂到?即係現在唯有等扣錢個sms ...
dom 發表於 2019-4-12 16:33

電話既係 你可以等
唔怕煩既 可以打去cs問佢拎番一個訂票既ref no.

唔知會唔會好似李克勤演唱會咁慢慢放番d飛出黎
hohoho 發表於 2019-5-9 17:11

會 , 因為內部一定預多 (廢事唔夠飛分 ,英皇係呢方面做得幾足)

嘩 我要收番之前英皇預飛做得好呢句說話
史上第一次內部出紙C!!!!U!!!!!T!!!!飛
如果搵人內部訂飛快問下究竟買唔買到
因為中低層員工只可以內部預購5張飛