返回列表 發帖
回復  白河喜來登

你不如都係唔好再丟架
容祖兒4字頭都未到 佢要退出嘅話 咁 ...
babybaby226 發表於 2019-4-5 13:21

haters想佢退出都係正常嘅,不過寫曬出黎就真係好低B

但我覺得應該20場最多啦,20週年20場,好有意義~22場太攰啦

我唔想佢加太多,我想睇尾場 ...
TT进化论 發表於 2019-4-27 01:02

上次15場都唔爆,20場有難度。

因為擔心號召力不足以支撐20場爆,所以要有嘉賓?
數彩虹 發表於 2019-4-29 14:42

你以為請D嘉賓係韓星或者大陸小鮮肉,會有瘋狂粉絲為左睇偶像一兩首歌(仲要同人合唱),而去比錢入場睇一個自己唔鐘意嘅歌手嘅演唱會?
就算eason或者sammi嘅粉絲都唔會咁癲啦。

群星祝賀容祖兒入行十週年短片(鄧紫棋 林峰 吳君如 古巨基 張敬軒 王菀之 Twins 譚詠倫 李克勤 王祖藍 吳雨霏 陳偉霆 側田藍奕邦 張繼聰 泳兒 鍾舒漫 等等)
Youku:https://v.youku.com/v_show/id_XM ... a991cfc7a6924e0dfb1
YouTube (好矇):https://youtu.be/7fQSI2Mgxus

好好笑
GEM講佢以前係容祖兒fansclub number之一?
danhong0109 發表於 2019-5-7 21:30

仲去過1314,印象中香港歌手當中,佢淨係去過早早嘅演唱會?

pretty crazy派完台成幾個月才成為百xx廣告歌,又話百xx唔賣tvb帳?
diva joey always win ...
你老闆 發表於 2019-7-28 18:29

TVB播左警察打人,又冇人去將軍澳示威,代表TVB成功避過風頭,商家可放心繼續落廣告。

d大陸人認定祖祖有政治立場,佢真係唔好彩
jack27 發表於 2019-8-6 20:43

大陸人對呢D好敏感,事實擺在眼前。
   D人仲鬧祖迷小氣,留個言啫,咁緊張做乜

場場3個鐘又免費補場,點解可以咁好人?

希望打後嘉賓唔會有古巨基張敬軒關智斌twins個D
真係睇到好悶好悶

今晚睇送禮既真係唔好彩 ...
kenvincy.cn 發表於 2019-8-9 19:19

基仔合唱亂世情侶都唔錯啊

英皇驚青到........
Ki 發表於 2019-8-11 20:50

大陸仲未話封殺佢,其實唔需要咁緊張。