返回列表 發帖
留名睇cm反祖人士又要反祖又要撲飛
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

希望睇到
想同大酒店會員去睇
拗轉佢 由k 粉變早粉

想同你睇
Wing1211 發表於 2019-3-26 17:58

ok
pm約 啦

回復  iamsingingwong

人地世界巡迴演唱會嚟
有香港站同澳門站
babybaby226 發表於 2019-3-26 18:45

人地當年因為佔中影響社會氣氛而唔加場呀
幾considerate 呀

**** 本內容被作者隱藏 ****
eggsteven 發表於 2019-3-26 18:53

睇唔到呀!~

其實真係唔擔心佢唱d乜快歌, 起碼有勁歌熱舞
但真係好驚有雙子座樂觀 ...
Lewis 發表於 2019-3-27 12:11

樂觀其實有咩問題

早早開一次既場數等於美key 開成世既場數
八大最女who??

LM等睇8月3號係第一場
風見志郎 發表於 2019-3-27 14:56

8月2添啦 星期五黎

唔係呀,可以玩互動,阿祖遞咪比觀眾A:加快吧!
阿祖:我的秒速只許加!
觀眾B:加快吧!
阿祖:跟不可能 ...
stephybest 發表於 2019-3-28 13:24

好娘呀,你地d fans 唔好再比suggestion啦

可唔可以唔好再唱加大力度
放空 發表於 2019-3-28 18:16

好high喎1314果次 直情成個騷既亮點
牆紙就真係唔好再唱喇

真係好想入場一齊大合唱心之科學
JasOh103 發表於 2019-3-30 23:59

行開啦,想睇騷就黎扮愛祖

反ot:想聽亞亞亞wo ~!kkbox果次幾high

其實派對機器有機, 好似有會員講過開場曲係一首side cut快歌
CunninG 發表於 2019-4-1 12:34

個會員係咩來頭先呀 有咩理由rundown都知

想聽祖演繹經典歌曲山林道
帥小寶` 發表於 2019-4-2 17:24

咩歌黎架?無人識既

我聽祖兒你都唔知識行未
扮愛祖定真愛祖自己最清楚 唔輪到你judge

另外 如果我偶像有haters/敵對粉絲想入場睇 我會無任歡迎
因為我對佢既演出有信心 分分鐘會令佢地改觀
首先一定唔會霸道到好似你咁叫人行開
Gurl stop embarrassing your idol
JasOh103 發表於 2019-3-31 00:31

你想笑死人咩,聽個歌手都要講年資講資格,你無point都唔好技窮到咁
人地祖兒10年前starlight n6 已經證明左比haters 睇佢演唱會既水平
請問佢仲需要prove乜?唔好搞笑啦
stop embarrassing your brain

有冇祖粉發起行動狙擊黃偉文?
好唔想個show變咗佢個作品展
bagfgfcde 發表於 2019-4-3 12:37

支持
條肥西之前講過 睇人演唱會會數住自己有幾多首歌 好變態

原本這分鐘
我應該在試婚紗
但這刻跟你正
抱擁於酒吧

好刺激 ...
TT进化论 發表於 2019-4-6 19:38

淫歌黎

其實三面又點

因為擔心號召力不足以支撐20場爆,所以要有嘉賓?
數彩虹 發表於 2019-4-29 14:42

又未至於好似人瑞同坤哥咁 開騷前自爆guest list 引人買飛咁肉酸既

Bigbigshop sold out in 4 mins lol
hehe 發表於 2019-5-6 15:14

Diva's impact

嘉賓會請後輩

SL同1314真係正到一個點!!!
1314第一次去紅館睇佢 覺得好失望
steven891026 發表於 2019-5-20 18:19

你講乜

po番n6 comment 都要滅分?d版主想點

咁耐未有加場消息,睇黎真係冇得加
lightupmylight 發表於 2019-5-28 16:19

n6 第一場先宣布加第十二場
而家仲有大把時間啦 真係加兩場既話一日都賣晒(學坤哥話齋)

咁耐都無消息, 我諗真係無得加場架喇。祖兒應該都驚自己驚體力不足唱唔到20場 ...
tyli 發表於 2019-6-8 02:13

仲未出終極加開/最後加開字眼 應該仲有機會 可能佢生日果陣宣布

趁年輕快快碎開20場,足足大媽10倍
你老闆 發表於 2019-6-10 19:55

謝大媽一世既場數都唔夠佢開一次咁多

回復  cathay1996

咁又唔駛咩都 要比較既:)
TOBY6101 發表於 2019-6-11 15:26

最幣佢d fans 成日不自量力拎佢地偶像黎同祖兒比較呢

張巨型海報之後有無得賣架
阻住 發表於 2019-6-24 19:41

乙張即係一張?但佢個graphics show 兩張票既

個shop當左機
teennum1 發表於 2019-8-1 17:57

Legend's impact!!

一向專業的Joey告訴自己,無論發生甚麼都一定要冷靜處理,並不能焦急,她說:「深呼吸過後一鼓作氣 ...
白河喜來登 發表於 2019-8-6 16:20

K 喊晒唱唔到又黑面喎
祖祖壞耳機仍然唱得同cd一樣 呢樣你恨唔到ga la

今時今日聽我的驕傲真係好難頂
覺得係祖祖黑歷史
JayantL 發表於 2019-8-6 17:06

咁又唔好咁講 無呢首歌邊得黎呢個演唱會

第一場就請學友 之後點搞?
星夢情真 發表於 2019-8-6 20:36

你唔比有劉華城城同黎明咩!

又一再完勝所有女歌手(甚至男歌手)
呀邊個邊個仲有無面拎祖祖黎做佢對手呢唔知

容祖兒演唱會不嬲冇主題同唔連貫,最高峰嘅n6都係
要睇整體有主題有message嘅就唔係睇容祖兒

冇記憶點?應 ...
721AXA 發表於 2019-8-12 13:12

唔識睇扮識睇,唔pro扮pro,同果個乜乜論盡版主一樣

唔知人地設計師聽到會點
eggsteven 發表於 2019-8-12 15:53

所以香港有d所謂「樂迷」真係唔好出聲 d品味鄉下仔咁 會笑死人