返回列表 發帖
11/8 係咪同你睇
賴爽 發表於 2019-8-8 10:08

已有frd陪我睇 你遲左

場場3個鐘又免費補場,點解可以咁好人?
gzsbx3 發表於 2019-8-8 23:52

真係好有良心

唔想聽我的驕傲世上只有
真係好想聽與蝶同眠..
當年明明係主打黎, 但呢十年既對待仲衰過SIDE TRACK

我個名同 tg 名一樣咁濟
賴爽 發表於 2019-8-9 17:24

你唔驚俾警犬拉?

生物學唱一晚就唔唱??癡線架

聽日繼續唱與蝶呀diu好想聽

聽晚ivana
個frd做prada有借衫俾JY

有無人今晚想一齊睇祖祖
有個frd病左黎唔到
原價$580一張 25行
有意pm

我係容祖兒fans呀 我係容祖兒fans呀

Eric so好扮野呀diu

好精彩
祖祖好完美
今晚靚聲,唱咗3個幾鐘
心之科學 pretty crazy 正爆

點都好過走著睡
風見志郎 發表於 2019-8-12 10:53

仲要一首歌特登一個theme
桃色冒險個塊布好型
有兩個街客朋友去,去到中段都只係睇黑善新聞,都無 mood 睇 show 了
賴爽 發表於 2019-8-12 09:27

我係完左show至知香港變天
但祖祖場show好好睇, 除左間場間得太多之外都無乜野好挑剔
琴晚冇唱特別嘉賓?   ???係咩意思?換咗其它歌?
wzx0825 發表於 2019-8-12 09:15

有唱呀, 成首
用黎introduce guest ivana

尋日我地係祖迷 group 係咁 share 尋晚發生咩事,然後有祖迷講同隔離位兩個人係咁 diu 黑警 ...
賴爽 發表於 2019-8-12 11:07

癡線 唔識都傾到計

今次桃色我覺得好正,同n6個次不相伯仲
721AXA 發表於 2019-8-12 11:37

成個show不惜工本
個舞台製作好鬼誇張, 睇完會明點解祖迷會咁愛祖
佢既演出堅有天后風範

反而傳咪fans唱歌個part好似做多左... 其他人除左祖祖個欖車過黎個陣好high, 都唔係幾投入到
但成晚唱成3hrs 15mins好有心

容祖兒演唱會不嬲冇主題同唔連貫,最高峰嘅n6都係
要睇整體有主題有message嘅就唔係睇容祖兒

冇記憶點?應 ...
721AXA 發表於 2019-8-12 13:12

大陸土豪show個台有無咁靚

要同歌詞夾嘛。你咁講牆紙、陶瓷果d都同成個show其他graphic唔夾la
jack27 發表於 2019-8-12 14:08

陶瓷係講緊邊part? lol 無印象

青花瓷器 - 搜神記
風見志郎 發表於 2019-8-12 15:10

琴晚無唱搜神記... 係唱逃避你
係咪即係cut鬼左...

照計 3日換一次
medley就5日換一次

如果暫時跟規律既話
jack27 發表於 2019-8-12 15:13

我懷疑佢d visual effect都有轉
印象中琴晚逃避你個波 同youtube睇搜神記係唔同

逃避你同搜神記visual effect係唔同
而且搜神記visual係有兩款,一款係陶瓷一款係星座 ...
721AXA 發表於 2019-8-12 18:11

癡線 個show dump本dump到癲咗

$980個啲咪投入唔到囉,山腰位啲人都不知幾High
又可以睇佢mean人,正 {:5_1 ...
Ki 發表於 2019-8-13 09:05

我都覺得如果坐得前反而睇唔到成個台
仲有祖祖成日都走去個台既一角

今次21-24行係皇帝位,睇哂成個舞台嘅效果,又可以同祖兒合唱
Ki 發表於 2019-8-13 09:28

但個晚祖祖話係$380同佢合唱