返回列表 發帖
又係yy啲諗頭 好驚啊
希望唔好再唱痛愛 喜喜 牆紙
唱多啲之前少唱啲既please

G持Fiona出山做嘉賓,一齊以August Girl造型唱《八月號》
風見志郎 發表於 2019-3-28 08:38

唔會啦應該 佢自己都心知呢首歌一啲都唔hit

Wiki已經寫左開18-20場 lol
chkalu 發表於 2019-3-27 23:19

估唔到2019年仲有人信wiki

我完全load唔到 半個鐘 救命 電話又打唔通

big big shop會員率先尊享 萬通保險PRETTY CRAZY容祖兒演唱會20週年紀念套裝 限量1000套

內容包括:

容 ...
hehe 發表於 2019-5-2 18:01

100蚊購買門票手續費
建行優先訂都無咁貴

喜喜仲煩厭, 成日快歌part都有
hohoho 發表於 2019-5-2 20:21

未知幾乎係紅館必唱 starlight之後每次編曲都唔同
Evan連JYxHL都有唱
相信今次都會聽到

但真心 未知 喜喜 痛愛 我的驕傲 16號愛人 心淡 跑步機上桃色冒險 都唔係好想再聽到

我仲未,可能我仲未開竅, 一首好experimental又risky嘅作品應該要去細味, Feel到軒仔會以降兩度身份 ...
KendjiBB 發表於 2019-5-19 01:41

張敬軒本身都麻麻地想睇,如果火龍果咁上黎真係即刻走
Joey演唱會洗唔洗搵嘉賓黎炒慶個場啊

其實N6都無唱我的驕傲 1314反應咁差應該飛喇掛
好想要赤地雪x心之科學

派對機器應該有
希望有候鳥樹 命苦 呼天不應

我諗MSL之後佢開明左好多 希望唱多啲side track
但MSL regular rundown個啲其實都可以唔洗再唱

吓 1314災難級喎 大肚婆、牆紙藝妓look到而家都覺得好驚嚇
fifty1205 發表於 2019-7-31 19:20

YY主理多數驚嚇級
今次佢好似無出過聲 希望無YY份

不見不散
eggsteven 發表於 2019-8-7 23:01

笑死我覺得佢講不見不散同黃大仙
都係咁啱得咁橋
佢一定唔知咩事
佢講齊上齊落我就話佢真係啦

利申:完全覺得佢係暗黃

雙子座正式88
成隻JPOP skip咗
1314之後嘅歌真係唔中意咩
風見志郎 發表於 2019-8-8 00:04

至尊碟黎架wor

Alex fung負責個show,小日子同J pop兩隻碟大部份歌都被打入冷宮
water:) 發表於 2019-8-8 00:10

負責show個個alex fung唔係馮翰銘

保險場rundown都無...
Qmen 發表於 2019-8-10 01:28

有搜神 無悲觀
送禮嘉賓唱月半同刻不
世上轉陪我長大
其餘好似一樣

cut埋泓景臺歌please
gooloo 發表於 2019-8-9 22:24

尋晚轉左特別嘉賓啦