返回列表 發帖
今次都係何丙應該有保證既
保守估計睇5場
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

黃偉文出黎實中伏,支持阿祖唱到929生日!
stephybest 發表於 2019-3-26 17:49

邊個阿祖係929生日?

今次可以大條道理我地再黎多一次好唔好啊?由這一分鐘....

建行每人最多6張,即係最多睇到3場
公售應該每人最多4張,最多睇到2場

想聽
雙冠軍x可歌可泣
摩登時代x心之科學

Wiki已經寫左開18-20場 lol
chkalu 發表於 2019-3-27 23:19

我寫365場都得啦

大家諗既歌會唔會side得濟,二十週年唱頹同花城
bchan 發表於 2019-3-28 13:04

下場應該同七不思議一樣

麻煩你係今次encore首選啦

其實如果有膠歌part,好想聽你說得對~Ooh ah Mmh~問誰
TT进化论 發表於 2019-3-31 08:06

Perfect 10 咪有囉

應該又會出個限量boxset
希望唔會賣過千啦

快歌好想聽whats up同一面之緣啊
上次MSL呢兩首都好high
連住隆重登場越唱越強加大力度唱就好啦

唔想再聽跑機同桃色 好厭

其實夢路都好型格
同逃有得fight

搵郭晉安同唱K會唔會有noise d

連周慧敏都開到小巨蛋
早早開唔到真係冇天理

黎緊隻碟會有翻唱自己既歌

big big shop會員率先尊享 萬通保險PRETTY CRAZY容祖兒演唱會20週年紀念套裝 限量1000套

內容包括:

容祖兒於日本東京拍攝演唱會海報珍貴花絮及不同造型照片的相簿特集 (內附限量珍藏版CD一張,收錄5首祖兒於美國LA Studio 錄音之歌曲) (價值 HK$350)
演唱會HK$580連位門票兩張
總值HK$1610 (已包括HK$100購買門票手續費)

https://shop.bigbigchannel.com.h ... 5%E5%A5%97%E8%A3%9D

已知收錄翻唱歌:未知、痛愛、隆重登場

點解會翻唱未知、痛愛、隆重登場
Jun. 發表於 2019-5-2 22:07

LA recording ig story

big big shop會員率先尊享 萬通保險PRETTY CRAZY容祖兒演唱會20週年紀念套裝 限量1000套

內容包括:

容 ...
hehe 發表於 2019-5-2 18:01

購買前須知:

交易成功後,客戶將收到
1)訂單確認通知 、
2) 電子換領券:演唱會紀念套裝 (門票) 及
3) 電子換領券:相簿特集。
客戶須於購買時,選擇指定Circle K 便利店為領取演唱會門票地點。演唱會場次及門票領取地點一經確認將不能更改。於2019 年7月22日起,客戶必須到已選定的Circle K 便利店出示有效電子換領券換領演唱會門票。
客戶須於紅磡體育館場外紀念品售賣處攤位換領演唱會相簿特集(內附限量珍CD一張)。於演唱會舉行當日,客戶必須出示有效電子換換領券換領演唱會門票。
每張有效電子換領券只限換領一次,在任何情況下,電子換領券將不會重發,故務必妥善保管電子換領券上的QR碼,切勿與人分享。

條款及細則:

1. 於2019 年5月6至7日期間每日下午3時開售,每日限量銷售500套,合共1000套,先買先得,售完即止。

2. 每位big big shop會員於每次交易限買一套。

3. 門票可選場次,但不設選擇位置,座位會隨機安排於HK$580區內。

4. 交易成功後,客戶將收到(1)訂單確認通知及(2)電子換領券換領演唱會紀念套裝。

5. 請確保購買時已經填寫正確電郵地址以作日後換領用途。

6. 取票時客戶須出示有效電子換領券以作核實,任何損毀或經塗改之電子換領券均視作無效。在任何情況下,電子換領券將不會重發,故請務必妥善保管電子換領券。

7. 逾期換領演唱會相門票及相簿特集將不獲補發。

8. 客戶需於購票時選擇指定Circle K 便利店為領取演唱會門票地點,演唱會場次及門票領取地點一經確認將不能更改。

9. 客戶需於紅磡體育館場外紀念品售賣處攤位換領演唱會相簿特集(內附限量珍藏版CD一張)。

10. Emperor Entertainment (HK) Limited  (「主辦單位」) 保留修改或終止演唱會之權利,演唱會一切改動將以主辦單位公告為準,Big Big Channel Limited對於演唱會的延期,取消或任何更改概不負責。

11. Big Big Channel Limited並非演唱會紀念套裝生產商或供應商,客戶須參照主辦單位及產品供應商指定的方法及細則使用或享用主辦單位演唱會紀念套裝。

12. 在法律最大允許的範圍內,Big Big Channel Limited作出以下豁免聲明:

- 因電腦、網路等技術問題而導致未能完成換購及∕或資料遺失或混亂,將不會負上任何責任。

- Big Big Channel Limited不會就任何因使用及∕或享用所購買之產品,或無法使用及∕或享用所購買之產品,或因前兩者而產生的損失或損害的索償向任何人士彌償或負責。

-  Big Big Channel Limited對有關演唱會紀念套裝的質素、適用性及可商售品質及∕服務並不作任何聲明或保證。

13. 如Big Big Channel Limited發現任何證據,顯示任何人士使用或教唆他人使用不正當或欺詐方法干擾換購活動,或作出任何危害、破壞或影響活動之舉辦、誠信、公平或順利進行,該人士除須負上刑事責任外,Big Big Channel Limited 有權終止其換領資格並保留追究賠償之權利。

14. 如對購買及換領電子換領券有任何爭議,Big Big Channel Limited 及 Emperor Entertainment (HK) Limited 保留最終決定權。

15. 本條款及細則受香港特別行政區法律所管轄並須根據香港特別行政區之法律解釋。

更多詳情將於稍後公布

11/5 21:30 Jade TVB
容祖兒LOVE In L.A

Bigbigshop sold out in 4 mins lol

頭半個鐘寫sold out
而家有幾場都仲有飛
btw中銀卡有得減$150

目標係觀眾由頭唱到落尾
嘉賓會請後輩

20-24 $380全開wor

林狗把聲起碼好J啲
JayantL 發表於 2019-5-9 09:30

黎緊大把有得你聽
佢9月開show實日播夜播慢慢j

聽返尋日嘅訪問  joey話已經定好八九成rundown big hit為主
點解咁快就排好rundown嘅{:4_ ...
小伙子. 發表於 2019-5-10 02:11

而家仲唔排應該幾時先排?

好想睇980,但一開波就無哂,快啲加場啦
bchan 發表於 2019-5-10 13:05

可以買即日輪椅位

決定開show前溫書一次前面9次紅館D碟。
風見志郎 發表於 2019-5-11 16:10

1314有重溫既必要嗎?

無聊玩下一隻廣東ep/大碟揀一首最愛

EP:未知
EP2:Lovin' U
誰來愛我:最好時光
全身暑假:告解
隆重登場:隆重登場
Something About You:舊日回憶的山丘
我的驕傲:習慣失戀
Show Up!:勉強幸福
Nin9 2 5ive:候鳥樹
Give Love A Break:男朋友與歌
Bi-Heart:去火星戀愛
Ten Most Wanted:上次坐飛機
Close Up:蒸餾
Glow:逃
In Motion:蛇
A Time For Us:搜神記
Joey Ten:世界小姐
空港:空港
Joey & Joey:蜉蝣
小日子:另眼相看
Me, Re-do:從缺
J-Pop:我好得閒

TG 朋友你好
賴爽 發表於 2019-5-19 11:44

Hi~JF

你去下連登 / TG GROUP 求飛啦

ANYWAY 萬通同事有得內部撲少量飛 朋友即刻幫我買咗兩張 980 ...
賴爽 發表於 2019-5-28 17:43

1516緊,我萬通個frd都問我要唔要飛
但又似會加 (已買4場)

11號派悲觀生物學
56x x yy

如果佢好似msl出賣咁上左身唱樂觀既話,應該會幾震撼

城網有小量9號980賣