返回列表 發帖
好失望!!!仲以為呼天不應

發生咩事?google drive個到medley之後無update, 係唔係有咩事?

聽晚點樣?

唔建議佢聽晚請kenny上黎嘻嘻哈哈, 觀眾應該會好火, 要認真唱多幾首爆seed歌先得

本身今晚人就少,仲要係無聊到震嘅關智斌
TT进化论 發表於 2019-8-12 08:59

會唔會今晚驚現空櫈祖兒今晚都唔適合同kenny嘻嘻哈哈講黃色笑話

今晚最尾個part爆seed medley: 最後的茱麗葉/樂觀/玩家/時不與我/阿門/心淡

無野呀cut茱麗葉!個part係高潮爆seed位,要加多幾首歌先真

茱麗葉個part要爆3-4首歌!最後心淡埋尾

今晚勁high, 藍區山頂都叫足全場, 祖祖又好似暗喻好多野俾我地聽

祖祖祝我地平安
721AXA 發表於 2019-8-13 00:23

係, 最尾聽到好激動 開頭又話咩呢晚過得好長, 全場尖叫

「歌手做好本份,佢「盡咗最大努力」,我哋想聽歌嘅時候佢就會喺大家面前出現」 ...
just11256 發表於 2019-8-13 00:28

好有愛

今次21-24行係皇帝位,睇哂成個舞台嘅效果,又可以同祖兒合唱
Ki 發表於 2019-8-13 09:28

琴晚有個大陸女人同祖兒合唱笑死人

個list fail 咗,今晚嘉賓係邊個?孖妹定Kenny
LLLC 發表於 2019-8-13 14:02

我覺得佢地應該尾場出現,成班上台玩

話張家輝唱歌難聽.... emm... 係咪串 Kelly Let's Celebrate 搵家輝做嘉賓... :(
rainbow12 發表於 2019-8-13 19:02

仲要唱左好多場,搞到kelly好似無朋友,得佢做嘉賓

頭先睇cable又話kenny病左