返回列表 發帖
有fd買咗兩張12號票尾,300@2

YouTube睇d片又唱得幾好吖

係咪朋友太多,一晚出兩個都有嘅,仲有17場。
風見志郎 發表於 2019-8-6 22:57

英皇d歌手應該係零歌酬,即興上台……學友伊麵呢d先係提前邀請過黎有綵排過的

效果甘好,黃牛d飛係咪升咗?見到都唔少原價飛,5號飛尾依然多人放

岩先打電話比城市售票网票務服務,佢話冇收到主辦方任何補場的消息。主辦方都冇出具任何有關補場12號嘅公告!點解?

尋晚睇完,好正,唔知點形容,當今樂壇女王當之無愧,演出效果精彩,Joey演出落力,今次請d嘉賓都幾驚喜,開始仲以為嘉賓都係英皇堆歌手,點知唔係

林俊傑做嘉賓,岩曬大陸觀眾的口味,氣氛應該好爆

呢個ball開幕,鄭秀文1999做過,濱崎步2001做過,Madonna 2005做過,祖祖要等到2019都几unoriginal ...
hdfb 發表於 2019-8-9 09:17

劉德華1994紅館做過,黎明2001都係做過

7號晚上快歌部分係甘,Pretty Crazy嘅時候Joey叫曬d觀眾企起身,但唱完之後佢又落去換3,d工作人員就叫d觀眾坐翻低冇起過,感覺佢個時候落去換3唔合適

PC同派機之間換3?
jack27 發表於 2019-8-9 10:14

好似係,反正就係當時Joey落咗台,後尾再次升上來唱

黃牛好似話李克勤
721AXA 發表於 2019-8-9 14:12

今晚d觀眾甘慘?局住睇送禮

真係慘,又黎拖一拖,等一等
之後講下爛gag悶到訓著
hohoho 發表於 2019-8-9 16:07

本來班保險佬都係霖住入去瞓覺,而家岩曬佢地

送禮已經係度拜神喇

好彩唔係睇今日
脆香雞翼 發表於 2019-8-9 17:29

話唔埋你個日麟伯,仲衰

點解要咁對我呀
脆香雞翼 發表於 2019-8-9 17:31

你可以放心,麟伯係大陸做tour,唔得閒黎

其實嘉賓好似都冇獨唱,兩首都係合唱,仲以為嘉賓出黎會有三五分鐘俾容祖兒抖抖

三個玩咁大!?佢e個show真係咩方面都有咁大玩咁大。
舞台誇張,衫又多,人手又多,歌又日日加,呢個女人cr ...
jack27 發表於 2019-8-9 21:49

體力支撐到最後先落定論,暫時有所保留,連開14場,連牛華都開唔過14場就賴野

想訓覺
hohoho 發表於 2019-8-9 22:39

話唔埋成晚氣氛最好呢個時候呢

點解唔揀《紙牌屋》黎唱

rundown同埋演出時長越黎越趨于正常喇,應該後面都差唔多係甘

最後的茱麗葉》這首歌的舞台效果風格有d似學友嘅《我醒著做夢》效果

嘉賓弱左,d飛都跌價