返回列表 發帖
如果hocc黎一定全場起哄, 勁過上次軒仔請boyz

唔覺佢有咩內地市場, 係前排上過歌手叫做有人談論下 ...
hohoho 發表於 2019-8-3 11:33

佢有大陸市場就唔會啲飛全部變晒蟹貨啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唔知佢ig story post嗰件係咩嚟
PRAY HERE pretty crazy
721AXA 發表於 2019-8-3 14:44

同OFF WHITE crossover
肥婆馬上收皮

邊到講架? search 唔到既
jf1019 發表於 2019-8-3 18:14

IG story 件Tee 背面見到係Off white LOGO
不過應該係訂製 唔係公開發售
肥婆馬上收皮

其實可不可以比「未知」,「喜喜」,「心淡」,「習慣失戀」尼d熱門歌休息一下? ...
ellybest 發表於 2019-8-4 11:07

喜喜唔係熱門歌囉 係佢嘅個人喜好lol
就好似人瑞成日都唱數你同冰點 全場都冇反應得佢一個自High
肥婆馬上收皮

想買飛 仲有冇正常價既飛買
HOTMAN 發表於 2019-8-4 15:03

黃牛FB話:「賤賣頭場山頂」
肥婆馬上收皮

心淡呢d 難喎
等如楊千嬅唔唱可惜我是水瓶座,鄭秀文唔唱終身美麗一樣 ...
victor1991415 發表於 2019-8-4 15:51

千Fa夠膽唔唱少女的祈禱同再見二丁目喎
容祖兒夠唔夠膽唔唱隆重登場同痛愛先
肥婆馬上收皮

佢果陣開三面台,少d街客
jack27 發表於 2019-8-4 16:15

聖誕跨年少街客
肥婆馬上收皮

隔離X登見到話
有韓國dancers,俄羅斯雜技團,24首歌
JayantL 發表於 2019-8-5 17:30

Diu 唔好好似上次Sammi頭場咁劇透啦
肥婆馬上收皮

臨時今晚有靚飛睇 希望聽到最後的茱麗葉同密友
肥婆馬上收皮

痴線條隊勁長
Juicy_Lemon 發表於 2019-8-5 19:33

本身諗住排 依家唔排啦
肥婆馬上收皮

個台其實係咪壞左lol
肥婆馬上收皮

個枱真係壞咗 lol Joey問係咪應該繼續lol
肥婆馬上收皮

台又壞咗 乜都睇唔到 又唱一連串悶歌 唔知想點lol
肥婆馬上收皮

開頭快歌正,之後悶到依家,成個show「暫時」好廢
肥婆馬上收皮

唱咗世上只有 這分鐘更愛你 網傳rundown入面無
肥婆馬上收皮

我已經完全無視某啲人
全程負能量要遠離
咁唔中意點解要去睇?
Qmen 發表於 2019-8-5 23:23

其實呢 d機關壞哂 乜都睇唔到
d野全部一忽一忽 又連唱3首悶歌 先會有咁嘅想法
肥婆馬上收皮

睇落好似好多歌咁既佢唱唔唱到19場啊
stephybest 發表於 2019-8-6 00:14

係多歌 但個人覺得麻麻 成晚都k歌大合唱咁 無乜舖排
不過今日咁亂 機關又壞左 仲有1 part cut埋 都係睇咗補場完整演出再評論
肥婆馬上收皮

少出句聲啦,免費睇多場仲想點啊
justin 發表於 2019-8-6 00:25

個個都有自己意見 我發表下自己意見關你咩事姐
我係咁憎容祖兒我就唔會用$1000去買張飛入場睇佢啦大佬
容祖兒就一定要讚唔可以彈嘅咩
天后一名 佢以前做過SL / N6 上個月又有Sammi在前
對佢嘅要求高啲同埋期望大啲都好合理姐
而家發表少少就咁惡 同埋我都講到明話睇完補場先再講lol
其實睇咗一個唔完整咁多甩漏嘅演唱會 又cut左成part快歌
臨尾連續聽左三part K歌 有唔滿意都好正常姐
堂堂天后18場大製作 我真係唔係expect入場會係見到呢啲情況發生囉 lol
肥婆馬上收皮

其實都唔可以o甘講...上次321GO!因爲所有場次o既票秒殺所以決定中間2日打算消息時候依然表演,算係比觀 ...
hdfb 發表於 2019-8-6 08:03

啱呀 佢事前講到咁勁 但入場d機關壞哂
後半場變哂k歌大合唱 個落差太大lol
肥婆馬上收皮

希望今晚個台搞返好啦,唔係真係聽K歌medley咩。
又話咩俄羅斯雜技團,我睇後日都驚驚D。 ...
風見志郎 發表於 2019-8-6 08:59

我仲要睇多兩場...
睇一場K歌medley會開心 但睇多幾次就..
希望英皇盡快搞掂啦
肥婆馬上收皮

雜技團係黎自汕頭,拋波過場去走著睡個到出黎

中間個兩Part,個台無野睇真係好悶,尤其是走著睡係咁換衫 ...
Ki 發表於 2019-8-6 09:42

好同意你講法 第3 part開始舞台壞咗 全程擋左已經唔知發生緊咩
一首歌換一套衫 走著睡 桃色冒險 唔hit又唔係大家想聽嘅 R哂頭
去到下part仲悶 牆紙+黃色大門+無人想聽雙子座
MegaMedley之後仲衰 世上只有+這分鐘更愛你+我的驕傲
悶到一個點 玩互動但遞咪叫人唱這分鐘更愛你 但好多人唔記得點唱
肥婆馬上收皮

今次d衫 >>>>>>>>> 1314 呢樣讚
jack27 發表於 2019-8-6 11:40

係!!呢樣係最抵讚嘅地方 唯一係西裝裙太普通
肥婆馬上收皮

咁逃45度感覺上先係重點?!所以揀呢首
stephybest 發表於 2019-8-6 12:39

今次逃無左經典動作 有d失望
肥婆馬上收皮

見佢medley入面阿門咁短就知
jack27 發表於 2019-8-6 14:37

其實琴晚阿門反應好好,大合唱勁過互動個3首
肥婆馬上收皮

已經無唱習慣失戀、爭氣、抱抱...這堆必唱歌
但side-track又唔唱多一/兩首 ...
l00540 發表於 2019-8-6 15:02

我寧願聽爭氣 近十年都好少唱
其實歌真係揀得麻麻 睇得出大家唔想聽咩
1. 牆紙+黃色大門+無人想聽雙子座
呢part真係唔知想點 flow唔順又無concept 純粹佢自high
中間仲要加插自彈自唱啜泣同poprock心之科學 lol
啜泣破相 最後的茱麗葉放埋一齊會唔會好d呢
2. 世上只有+這分鐘更愛你+我的驕傲
呢part其實轉MSL D歌玩互動更好 如果合唱特別嘉賓 麻煩你 煙霞 借過 觀眾一定會high d
肥婆馬上收皮

但一定係怨鬼。 佢會咁揀

我想講我屋企人唔係佢fans,只係鐘意聽廣東k歌,佢都識借過 ...
jack27 發表於 2019-8-6 15:40

損友 借過 煙霞 當年K房大熱,仲hit過主打
肥婆馬上收皮

唔知仲以為祖兒壞耳機壞到甩beat走音

今次反而證明壞耳機根本唔係甩beat走音藉口 ...
John 發表於 2019-8-6 16:34

有冇練歌係聽得出嘅 所以咪19場同4場嘅分別囉
肥婆馬上收皮

Fk 今晚有爭氣
肥婆馬上收皮

Diu 今日嘅破相同琴日係兩回事
肥婆馬上收皮

頂 想睇千Fa
肥婆馬上收皮

微博見到網傳8號係JJ
風見志郎 發表於 2019-8-8 00:21

又周杰倫又JJ 不要癲吧
出鏡費連機票酒店交通 分分鐘貴過演唱會製作費
肥婆馬上收皮

抽中hocc先係最幸運 (有既話)
water:) 發表於 2019-8-8 00:30

無可能 英皇一定唔會俾
肥婆馬上收皮

好似未見到有人錄影,明明已經最靚聲緊
風見志郎 發表於 2019-8-8 08:51

未必要camman錄先放到嘅
上次Twins有3場都無camman 但照放嘉賓入碟
肥婆馬上收皮

幾時換走埋這分鐘更愛你
直覺話我知好快會變舊日回憶的山丘
肥婆馬上收皮

13 17 21好多sources
16係king jer話嘅
JayantL 發表於 2019-8-11 01:53

咁11呢 今日係千年女銀生日
肥婆馬上收皮

好想知道之後會加咩歌
fafa 發表於 2019-8-11 11:45

我諗飛船合唱可能會唱下大熱sidecut 損友/最好時光/舊日回憶的山丘/借過 果d
校歌medley或者第2 part慢歌可能會轉下唱習慣失戀/抱抱/誰來愛我/可歌可泣/分身術/雙冠軍/一拍兩散
肥婆馬上收皮

又有人話今晚係長頸鹿,好亂
hohoho 發表於 2019-8-11 17:38

有fans影到ivana頭先入去綵排
肥婆馬上收皮

聽人講有 Cass
jack27 發表於 2019-8-11 19:28

仲難過周董
肥婆馬上收皮