返回列表 發帖
每位信用卡會員於每次交易最多可購買6張門票。

即係可以買好多次但每次最多6張?

好娘呀,你地d fans 唔好再比suggestion啦
cathay1996 發表於 2019-3-28 13:42

呢度啲“fans”嘅提議10個有9個都好low class

msl睇頭場真係一世難忘
eggsteven 發表於 2019-4-9 16:21

最難忘都係1314
好記得嗰個越睇越失望嘅感覺

我個陣自己睇1314首場,勁失望咁走 lol 完全無言
Btw 希望售票處有得賣
721AXA 發表於 2019-4-10 12:23

係越睇越無言
辛苦捱過一part諗住下一part會有嘢睇,點知

講多次 打電話 好過urbtix
chh2006 發表於 2019-4-11 10:04

電話幾多號?

this one 講錯 應該係網上訂票先岩 重開幾次就入到
rfv123 發表於 2019-4-11 10:54

呢條link㩒完「網上購票」agree T&C就去返 https://www.prioritybooking.com.hk
然後就係「系統繁忙!請於5秒後重試」

試幾次 就會入到
我岩岩都入到
rfv123 發表於 2019-4-11 11:11

不斷喺「系統繁忙!請於5秒後重試」嗰度㩒重試都係入唔到

仲係完全入唔到...

我靠3秒auto f5終於入到lol...
尾場31行
tungbilly 發表於 2019-5-9 12:01

same...個frd啱啱買到尾場31行
會唔會係坐隔離

唔知點搞 雖然好似攞飛唔使用mail
JayantL 發表於 2019-5-9 13:53

我gmail即刻收到喎
不過攞飛的確係唔使emal嘅

其實而家18場啱啱好啦
想睇嘅又買到,18場又賣得哂

好似好耐之前話過長大會有廣東版???
gooloo 發表於 2019-5-10 12:35

係<剛好>
曾經講過考慮整廣東話版

可能今次英國大師舞台需要多啲時間搭同拆?

其實只要佢認真唱,而唔係笑住/握手/say hello
唔介意聽抱抱誰來愛我逃避你etc
呢啲所謂怨鬼其實好多都冇一次係認真live

幾個月前,忘記咩訪問。但好記得有人問佢揀歌會唔會唔揀side track,跟住佢話我唔係點理side定唔sid ...
jack27 發表於 2019-7-31 22:01

佢初初係咁講過
不過之後好多訪問都明示+暗示classics為主
所以唔期望好似Sammi咁驚喜嘅rundown
只求靚聲認真唱

反而覺得幾好,留d quota 比少唱既歌
sunny 發表於 2019-8-1 19:52

但個問題係應入medley嗰啲唔入
e.g. 心淡 16號愛人 怯
唔應該入嗰啲就入
e.g. 阿門 花千樹 愛一個上一課
明明下面嗰啲先係少唱+值得認真表演
入得medley肯定又係笑住同全場大合唱

不過當然一日未開show一日未確定
可能出到嚟好好睇嘅

但睇睇祖祖ig噴消新劑個post,把聲唔係好沙
jack27 發表於 2019-8-2 16:55

聽得出把聲唔清喎
又爛聲開show 唉

舞台未ready好多嘢都唔comment住
唯獨係同fans合唱part真係好無謂好無聊
咩年代仲搞啲咁老土嘅嘢

但佢又真係未試過,真係遞咪,以前最多都係隊支咪出去
jack27 發表於 2019-8-6 14:55

認認真真唱好過啦
其實真係好反感成日笑住唱啲慘情歌
逃避你呢啲咁sad嘅歌永遠都係開心mode咁唱

其實個人覺得互動part係rundown差,但互動內容唔差,幾搞笑
jack27 發表於 2019-8-6 17:31

嗰part rundown make sense喎
20週年唱返呢啲大熱歌好正常
但互動就好無謂,求其講句叫大家一齊唱都得啦