返回列表 發帖
今日 舊日回憶+我的驕傲+特別嘉賓
721AXA 發表於 2019-8-12 22:28

明日恩典+Be True+一直看見天使 就perfect

題外話,之前你地有冇睇蔡思貝fans meeting報導,d fans全用祖祖d歌,有一直看見天使同小天使,咩料
真祖迷

個list fail 咗,今晚嘉賓係邊個?孖妹定Kenny
LLLC 發表於 2019-8-13 14:02

我覺得係twins。個list未必fail晒,ivana中左。係琴日特別場,估係kenny咋
真祖迷

好彩唔係今晚。
聽晚聽講係 dear jane,心之科學要變雙子座
真祖迷

其實雙子座配蚊香花火都幾好
風見志郎 發表於 2019-8-13 15:45

visual可能唔同
真祖迷

encore係咪唔轉歌?我覺得華麗邂逅轉你是我堅強好d。尤其match番個talk,”大家有難關時諗下我!”
真祖迷

雙子座其實第一晚唱得幾好幾有feel,反應唔差架
Ki 發表於 2019-8-13 15:54

有冇改編,定仲係好眼訓既intro?
真祖迷

雙子座應該配星座
真祖迷

今晚有可能系Kenny+twins
penghao0716 發表於 2019-8-13 17:15

邊有可能2個!
真祖迷

祖 ig po ivana 冇 po PH....
真祖迷

有人拍到阿嬌起紅館
真祖迷

有人拍到阿嬌起紅館
jack27 發表於 2019-8-13 17:52

阿sa都到,不過可能係睇show
真祖迷

龍虎豹⋯⋯⋯
真祖迷

係龍虎豹+kenny ar , 大紅大紫
真祖迷

係龍虎豹+kenny ar , 大紅大紫
jack27 發表於 2019-8-13 19:00

未fc
真祖迷

台上有cam man
721AXA 發表於 2019-8-13 20:44

錄影
真祖迷

山丘要keep
真祖迷

天之驕女唱錯歌詞
kenvincy.cn 發表於 2019-8-13 21:17

再見我的初戀錯左幾次...
真祖迷

錄影場,唱番逃避你⋯⋯⋯
應該琴日想show visual 特登轉搜神記比5號d人睇
真祖迷

弊在要聽合唱版心之 , 好難聽 ,我要祖祖爆seed版,唔係rock版:(
真祖迷

牆紙第一句又唱錯?
kenvincy.cn 發表於 2019-8-13 21:41

第一句都可以錯 ,今次有歌詞機仲嚴重左
真祖迷

今次個期太唔好彩,撞到正。然後佢又有隻祖國兒女,e家比人講到瀨晒屎
真祖迷

佢都無用.......俾嘉賓睇歌詞同俾隊Band睇譜
今日錄影場太緊張  ...
Ki 發表於 2019-8-13 21:54

佢唔望?

以往錄影都唔會咁嚴重
真祖迷

好事多為最尾段chorus d 歌詞好難記,佢又唱到;但其他歌歌詞易記d,又記唔到
真祖迷

好多甩轆
我的驕傲唱左三次verse.....
721AXA 發表於 2019-8-13 22:25

唱咁多都唱錯,搞錯
真祖迷

好遺憾琴晚又冇生物學又冇搜神記
不過聽到與蝶同眠 派對機器 茱麗葉都算係咁 ...
kenvincy.cn 發表於 2019-8-14 09:16

纜車part有2首係.....
真祖迷

唔知點解唱快歌又唱又跳都唔覺有喘氣聲,係咪有煎底音樂伴住唱
定係今晚係錄影關係?慢歌Live 真心正{:1_11 ...
dom 發表於 2019-8-14 01:22

有少少墊底聲,但我睇youtube片,細心少少聽到喘氣聲,但唔係喘到唱唔到果種,係每句最尾個字都ha左下。但佢有唱出聲。
真祖迷

這分鐘本身好慢好眼訓,今次仲有逐段逐段停。。。
真祖迷

呢 part 坐山頂時間會過得快啲,坐 980 會想快啲完
賴爽 發表於 2019-8-14 10:26

我980呀⋯⋯
真祖迷

3首
我的驕傲
這分鍾更愛你(有個男fans幾乎唱哂後半段,早早話佢可以開紅館了 )
特別嘉賓

反正 ...
kenvincy.cn 發表於 2019-8-14 10:07

希望今晚舊日出番黎,這分鐘88
真祖迷